kataramenos32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 μπα φιλε δεν ειμαι 14χρονος και ουτε ορεξη για καβγαδες εχω, πλακα κανω , οτι του αρεσει τον καθενα παιρνει, με μια διαφορα, οτι και να παρει κατι θα του λειπει, κανενα δεν ειναι ολοκληρωμενο κινητο, υπαρχουν πολλα εκει εξω, εγω στη θεση του θα επερνα iphone, εχω δοκιμασει και τα δυο λειτουργικα Σορρυ αλλα στην πλειοψηφια των περιπτωσεων οι περισσοτεροι ερχονται για καυγαδες εδω γι'αυτο σε αποπηρα.Δυστυχως ειναι οπως τα λες καμια συσκευη δεν ειναι τελεια 1
arma1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 δε πειραζει σιγα , ας δει το καθενα το τι του παρεχει και ας αποφασισει, κατι τελευταιο, ακομη και εγω που εχω iphone 5 δε με καλυπτει, ημουν ετοιμος για blackberry που εχει φοβερο λειτουργικο αλλα υποφερει απο βασικες εφαρμογες, οποτε τα βαζουμε κατω και αναλογα με τις αναγκες μας αποφασιζουμε 1
jmirko15 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 δε πειραζει σιγα , ας δει το καθενα το τι του παρεχει και ας αποφασισει, κατι τελευταιο, ακομη και εγω που εχω iphone 5 δε με καλυπτει, ημουν ετοιμος για blackberry που εχει φοβερο λειτουργικο αλλα υποφερει απο βασικες εφαρμογες, οποτε τα βαζουμε κατω και αναλογα με τις αναγκες μας αποφασιζουμε Για δώσε μου κανένα παράδειγμα. Thanks.
arma1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 κοιτα οσο αφορα τα συγκεκριμενα κινητα, αν θελεις εφαρμογες και παιχνιδια σε καλυπτουν και τα δυο, αν θελεις μεγαλη οθονη πας στο nexus, αν θελεις ποιοτητα στην συσκευη και μικροτερο σε ογκο συσκευη πας στο iphone, αλλο λειτουργικο το ενα αλλο το αλλο , δε συγκρινονται,απλα στο iphone δε θα δεις ποτε να κανει reboot η να κολλα σε εκτελεση εφαρμογης-παιχνιδιου, αμα θελεις να παιζεις με custom rom πας στο nexus, οσο αφορα την ασφαλεια και τα λοιπα δεν ακουσα ποτε απο καποιον προβλημα,ειτε με android ειτε με iphone, τα βαζεις κατω τι θες και αγοραζεις, εγω προσωπικα αν το blackberry με καλυπτε σε βασικες εφαρμογες θα το επερνα, και ποιο φθηνο ειναι αλλα οπως και ειπα με φοβερες δυνατοτητες, ολα ειναι καλα, ειπαμε αναλογα με τις αναγκες του καθενος, και να θυμασαι, δε μπορεις να τα εχεις ολα
jmirko15 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 κοιτα οσο αφορα τα συγκεκριμενα κινητα, αν θελεις εφαρμογες και παιχνιδια σε καλυπτουν και τα δυο, αν θελεις μεγαλη οθονη πας στο nexus, αν θελεις ποιοτητα στην συσκευη και μικροτερο σε ογκο συσκευη πας στο iphone, αλλο λειτουργικο το ενα αλλο το αλλο , δε συγκρινονται,απλα στο iphone δε θα δεις ποτε να κανει reboot η να κολλα σε εκτελεση εφαρμογης-παιχνιδιου, αμα θελεις να παιζεις με custom rom πας στο nexus, οσο αφορα την ασφαλεια και τα λοιπα δεν ακουσα ποτε απο καποιον προβλημα,ειτε με android ειτε με iphone, τα βαζεις κατω τι θες και αγοραζεις, εγω προσωπικα αν το blackberry με καλυπτε σε βασικες εφαρμογες θα το επερνα, και ποιο φθηνο ειναι αλλα οπως και ειπα με φοβερες δυνατοτητες, ολα ειναι καλα, ειπαμε αναλογα με τις αναγκες του καθενος, και να θυμασαι, δε μπορεις να τα εχεις ολα Λάθος μου χαχα. Ρωτούσα για τις βασικές εφαρμογές που νομίζεις ότι λείπουν από τα ΒΒ να δώσεις κανένα παράδειγμα
arma1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 αντε θα σου πω μια και καλη που την χρησιμοποιω συχνα για να μη βγουμε και εκτος θεματος, NBG της εθνικης τραπεζας , και μη μου πεις οτι θα την τρεχω σαν .apk αν χρειαστει
jmirko15 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 αντε θα σου πω μια και καλη που την χρησιμοποιω συχνα για να μη βγουμε και εκτος θεματος, NBG της εθνικης τραπεζας , και μη μου πεις οτι θα την τρεχω σαν .apk αν χρειαστει Α, ούτε καν.. Ιδέα δεν έχω από αυτά
ddr2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 κοιτα οσο αφορα τα συγκεκριμενα κινητα, αν θελεις εφαρμογες και παιχνιδια σε καλυπτουν και τα δυο, αν θελεις μεγαλη οθονη πας στο nexus, αν θελεις ποιοτητα στην συσκευη και μικροτερο σε ογκο συσκευη πας στο iphone, αλλο λειτουργικο το ενα αλλο το αλλο , δε συγκρινονται,απλα στο iphone δε θα δεις ποτε να κανει reboot η να κολλα σε εκτελεση εφαρμογης-παιχνιδιου, αμα θελεις να παιζεις με custom rom πας στο nexus, οσο αφορα την ασφαλεια και τα λοιπα δεν ακουσα ποτε απο καποιον προβλημα,ειτε με android ειτε με iphone, τα βαζεις κατω τι θες και αγοραζεις, εγω προσωπικα αν το blackberry με καλυπτε σε βασικες εφαρμογες θα το επερνα, και ποιο φθηνο ειναι αλλα οπως και ειπα με φοβερες δυνατοτητες, ολα ειναι καλα, ειπαμε αναλογα με τις αναγκες του καθενος, και να θυμασαι, δε μπορεις να τα εχεις ολα Και οι 2 συσκευες εχουν αριστη λειτουργια. Αν το νεξους ηταν λιγο πιο προσεγμενο στις λεπτομερεις τυπου καμερα, ηχειο κλπ θα ηταν κατα τη γνωμη μου ισαξιο ή και καλυτερο. Sent from my iPhone using Insomnia
doctorkostis Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Το νεξους εχει εξαιρετικη καμερα( μπορεις να δεις αντιπροσωπευτικα δειγματα εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378206) . Δεν ειναι Ζ2, αλλα βγαζει εξαιρετικες φωτο. Τα 8Mpixel ειναι υπεραρκετα για το 99% των χρηστων, μην μπαινουμε στο κυνηγι των εταιρειων, τι να τα κανεις τα 20 και τα 40 Mpixel? Στα 290€ ειναι απλα εξαιρετικη επιλογη, αν και ακομα καλυτερη ειναι πλεον sta 345€ το nexus 5 32GB. 1
parasaser Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Το νεξους εχει εξαιρετικη καμερα( μπορεις να δεις αντιπροσωπευτικα δειγματα εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378206) . Δεν ειναι Ζ2, αλλα βγαζει εξαιρετικες φωτο. Τα 8Mpixel ειναι υπεραρκετα για το 99% των χρηστων, μην μπαινουμε στο κυνηγι των εταιρειων, τι να τα κανεις τα 20 και τα 40 Mpixel? Στα 290€ ειναι απλα εξαιρετικη επιλογη, αν και ακομα καλυτερη ειναι πλεον sta 345€ το nexus 5 32GB. δεν είναι ακριβώς έτσι, μέχρι πριν λίγο καιρό λέγαμε τι να τους κάνουμε τους 4 πυρήνες, και σήμερα κανένας δεν αγοράζει κινητό κάτω από 4 πύρινες. το ίδιο και με την κάμερα κανένας δεν θα πάρει με 5mp
ddr2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Το νεξους εχει εξαιρετικη καμερα( μπορεις να δεις αντιπροσωπευτικα δειγματα εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378206) . Δεν ειναι Ζ2, αλλα βγαζει εξαιρετικες φωτο. Τα 8Mpixel ειναι υπεραρκετα για το 99% των χρηστων, μην μπαινουμε στο κυνηγι των εταιρειων, τι να τα κανεις τα 20 και τα 40 Mpixel? Στα 290€ ειναι απλα εξαιρετικη επιλογη, αν και ακομα καλυτερη ειναι πλεον sta 345€ το nexus 5 32GB. Δεν μιλαω για τα mpxls και τους αριθμους.Μιλαω για το αποτελεσμα, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με τις καμερες των αλλων κορυφαιων κινητων. Μονες τους καποιες φωτο, μπορει να δειχνουν πολυ καλες. Αλλα η συγκριση αποκαλυπτει ποια καμερα ειναι καλυτερη. Τελος παντων, νομιζω οτι γενικα η καμερα δεν θεωρειται το ισχυρο χαρτι του νεξους. Ειναι στα επιπεδα του htc one M7.
speedman_26 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δεν νομιζω οτι η κάμερα ειναι το πιο σημαντικό στοιχείο αλλα το λειτουργικό
tony81 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 εγώ αυτό που κατάλαβα είναι η συνήθεια του κάθε ένα. είπες αυτό για την οθόνη. Μέχρι πριν 2 χρόνια δούλευα σε 15΄ μόνιτορ με ανάλυση ούτε full hd μας πετάξανε την 1080p και τα 4k και έγινε χαμός. Για μεγάλες οθόνες ναι αξίζει αλλά για 4' βολεύομε με αυτή που έχει το iphone. σαφώς και θα ήθελα μια καλύτερη, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να αλλάξω την συσκευή. όπως και να έχει παντός κανένας δεν θα κρατούσε στην κατοχή του ένα κινητό που τον φέρνει σε δύσκολη θέση όσον αφορά την χρήση του. Δεν είναι λόγος να πάρεις μεγαλύτερη οθόνη Δεν είναι λόγος να δώσεις λιγότερα λεφτά για κάτι καλύτερο Ε τι @@ λόγο θες για να θεχτείς ότι οι περισσότεροι διαλέγουν android Ναι θα το πω ότι Νοκια μια ζωή έπαιρνα αλλά android με 4πύρηνο-5'' οθόνη-2gb ram δεν υπάρχει..
doctorkostis Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δεν μιλαω για τα mpxls και τους αριθμους. Μιλαω για το αποτελεσμα, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με τις καμερες των αλλων κορυφαιων κινητων. Μονες τους καποιες φωτο, μπορει να δειχνουν πολυ καλες. Αλλα η συγκριση αποκαλυπτει ποια καμερα ειναι καλυτερη. Τελος παντων, νομιζω οτι γενικα η καμερα δεν θεωρειται το ισχυρο χαρτι του νεξους. Ειναι στα επιπεδα του htc one M7. Και εγω στο αποτελεσμα αναφερομαι και λεω οτι η καμερα δεν ειναι λογος να ΜΗΝ προτιμησεις το νεξους. Ξαναλεω, δεν ειναι Ζ2 ή 1020, οκ, αλλα ενα εξαιρετικο κινητο με vanilla android και αριστη υποστηριξη (ειδικα ανεπισημη) που πλαισιωνεται απο μια πολυ καλη καμερα που ικανοποιει το 99% των χρηστων. Για το υπολοιπο 1%, υπαρχουν camera phones, DSLR, mirrorless και τοσα αλλα.
ddr2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Και εγω στο αποτελεσμα αναφερομαι και λεω οτι η καμερα δεν ειναι λογος να ΜΗΝ προτιμησεις το νεξους. Ξαναλεω, δεν ειναι Ζ2 ή 1020, οκ, αλλα ενα εξαιρετικο κινητο με vanilla android και αριστη υποστηριξη (ειδικα ανεπισημη) που πλαισιωνεται απο μια πολυ καλη καμερα που ικανοποιει το 99% των χρηστων. Για το υπολοιπο 1%, υπαρχουν camera phones, DSLR, mirrorless και τοσα αλλα. Ουτε Ζ2 ειναι, ουτε 1020, ουτε iphone 5s. Αφου κανουμε vs πρεπει να πουμε οτι το αιφον εχει καλυτερη καμερα. Οπως και καλυτερο ηχειο. Οπως και καλυτερη φορητοτητα, μπαταρια, κατασκευη.... Για την ταχυτητα και την ποιοτητα λειτουργιας, θεωρω οτι ειναι ισαξια σημερα. (4.4.2 vs 7.1). Δεν είναι λόγος να πάρεις μεγαλύτερη οθόνη Δεν είναι λόγος να δώσεις λιγότερα λεφτά για κάτι καλύτερο Ε τι @@ λόγο θες για να θεχτείς ότι οι περισσότεροι διαλέγουν android Ναι θα το πω ότι Νοκια μια ζωή έπαιρνα αλλά android με 4πύρηνο-5'' οθόνη-2gb ram δεν υπάρχει.. Μην βγαζετε συμπερασματα χωρις να εχετε χρησιμοποιησει και την αλλη πλευρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα