Προς το περιεχόμενο

Iphone 5S or nexus 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το αναφερω λογο οτι το φερνει μεσω ελληνικής αντιπροσωπειας λογο εγγύηση μενω σε νησι και δεν θελω προβληματα μελλοντικα

Kαι απο αλλου δε θα εχεις προβλημα. Δες το sticky thread.

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Nexus πάρτο αν έχεις όρεξη για σκάλισμα-root-customizations ή χρειάζεσαι μεγαλύτερη οθόνη. Για συνηθισμένη χρήση το 5s πετάει αλλά καλύτερα να περιμένεις το iphone 6 γιατί προβλέπεται σημαντική αναβάθμιση

Δημοσ.

Όντως η 4,7 ιντσες του iPhone 6 με έβαλαν σε σκέψη. Αλλα φανταζομαι η τιμη θα ειναι στα 800 για τα 32 gb

Επομένως πάρε Nexus και σου μένουν τόσα λεφτά στην τσέπη. 

Δημοσ.

Απο οπου το βρεις φτηνοτερο. Τα μαυρα 16gb καλυπτονται κανονικα απο εγγυηση στην Ελλαδα.  To public αυτη τη στιγμη ειναι πανω απο 100€ ακριβοτερο απο την τρεχουσα τιμη του κινητου, χωρις να σου προσφερει κατι επιπλεον. Η εγγυηση ειναι απο την LG Hellas.

Δημοσ.

ρε φιλε και η γιαγια μου βολευεται μονο με το 3310, αυτο δεν σημαινει ομως οτι αξιζει να δωσει για αυτο 500+ ευρω

μου φαινεται αδιανοητο να δινει κανεις τοσο λεφτα για τεχνικες προδιαγραφες 4εατιας, και δεν μιλαω για επεξεργαστη και ραμ γιατι αυτα δεν εχουν σημασια, αλλα για οθονη

Η οθονη του iphone ειναι εξαιρετικη.

Τι παραπονο εχεις? ευκρινια? γωνιες θεασης?, ορατοτητα στον ηλιο? ολα αυτα ειναι παρα πολυ καλα.

Και το νεξους 5 κινηταρα ειναι ,αλλα εγω προτιμω το αιφον.

Δημοσ.

καλα ακομη με android ασχολειστε ??  :lol: ποσο πισω ειναι μερικοι , ακομη και τα windows phone ειναι πολυ καλυτερα απο τα ανδροιδες  :P

Δημοσ.

Η οθονη του iphone ειναι εξαιρετικη.

Τι παραπονο εχεις? ευκρινια? γωνιες θεασης?, ορατοτητα στον ηλιο? ολα αυτα ειναι παρα πολυ καλα.

Και το νεξους 5 κινηταρα ειναι ,αλλα εγω προτιμω το αιφον.

Μέγεθος; ;

καλα ακομη με android ασχολειστε ?? :lol: ποσο πισω ειναι μερικοι , ακομη και τα windows phone ειναι πολυ καλυτερα απο τα ανδροιδες :P

Θα ήθελα πολύ να μας αναλύσεις την άποψη σου

Δημοσ.

Μέγεθος; ;

Θα ήθελα πολύ να μας αναλύσεις την άποψη σου

Απο ενα ατομο που ερχεται εδω μονο για να σπαμμαρει και με την εικονα iphone για αβαταρ δεν θες να ακουσεις γνωμη μαλλον.Θα ειναι λογικα κανα 14χρονο που εχει ορεξη για καυγαδες

Δημοσ.

μπα φιλε δεν ειμαι 14χρονος και ουτε ορεξη για καβγαδες εχω, πλακα κανω :) , οτι του αρεσει τον καθενα παιρνει, με μια διαφορα, οτι και να παρει κατι θα του λειπει, κανενα δεν ειναι ολοκληρωμενο κινητο, υπαρχουν πολλα εκει εξω, εγω στη θεση του θα επερνα iphone,  εχω δοκιμασει και τα δυο λειτουργικα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...