Προς το περιεχόμενο

Iphone 5S or nexus 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γέμισε η ram και δεν δεχόταν SMS λέει, τι αλλο θα ακούσουμε. Αλλά όταν δεν έχεις υπαρκτα επιχειρήματα να τεκμηριωσεις την άποψη σου λες ότι σου κατέβει.

Το ios 7 και iPhone 4 ασχολίαστο, όσους ξέρω με iPhone 4 που έκαναν την αναβάθμιση το μετάνιωσαν.

Τέλος πάντων αρκετά του γαμησαμε το topic του ανθρώπου.

Φίλε speedman αν εξαιρέσεις το θέμα μέγεθος/ανάλυση οθόνης κατά τα άλλα το iPhone 5s είναι ένα καλό κινητό. Ωστόσο υπάρχουν πολλά κινητά καλύτερα από αυτό και με τη μισή τιμή από αυτό. Πιστεύω λοιπόν πως δεν τίθεται θέμα επιλογής, γιατί όταν κάνουμε μια αγορά πρωτίστως μας ενδιαφέρει το value for money αυτού που θέλουμε να πάρουμε. Σκέψου μόνο τι άλλο θα μπορούσες να πάρεις με τη διαφορά χρήματων.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φίλε τα επιχειρήματα άσε να τα πουν αυτοί που τα έχουν δοκιμάσει και τα δυο.

πόσοι από εσάς κράζετε το iphone χωρείς να το έχετε δουλέψει ένα μήνα το λιγότερο.

όλοι και καλά έχετε φίλους με iphone και τυχαίνει να έχετε και την απώλητη άποψη

εγώ τα δοκίμαζα πάνω από μήνα και κατέληξα με αυτό που με βόλευε περισσότερο, και ναι το πρόβλημα με την ραμ το είχα στον note 2.

άντε βρες τώρα ένα note 2 να το δοκιμάσεις. Φίλε κανένας δεν είχε μετανιώσει για το 7.1 σε 4!

και σου ξανά λέω ΔΕΝ τίθεται θέμα συγκρίσεις, είναι τι βολεύει στον καθένα.

αλλά αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει ο Έλληνας, πάντα κάτι θα βρίσκει για πλακομούς και μαλώματα, ίσως και παπλώματα.

όπως είπες και εσύ το θέμα τιμής είναι από τους κύριους παράγοντες.

όπως έκρινα από το αρχικό μήνυμα ο TS ίσως να μην έχει android συσκευή, εγώ στη θέση του θα αγόραζα έτσι για την εμπειρία.

σύμφωνα με τα δικά μου όμως δεδομένα και εκ τον υστέρων της παραπάνω επιλογής θα πήγαινα στο iPhone 5s.

• Like 1
Δημοσ.

φίλε τα επιχειρήματα άσε να τα πουν αυτοί που τα έχουν δοκιμάσει και τα δυο.

πόσοι από εσάς κράζετε το iphone χωρείς να το έχετε δουλέψει ένα μήνα το λιγότερο.

όλοι και καλά έχετε φίλους με iphone και τυχαίνει να έχετε και την απώλητη άποψη

εγώ τα δοκίμαζα πάνω από μήνα και κατέληξα με αυτό που με βόλευε περισσότερο, και ναι το πρόβλημα με την ραμ το είχα στον note 2.

άντε βρες τώρα ένα note 2 να το δοκιμάσεις. Φίλε κανένας δεν είχε μετανιώσει για το 7.1 σε 4!

και σου ξανά λέω ΔΕΝ τίθεται θέμα συγκρίσεις, είναι τι βολεύει στον καθένα.

αλλά αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει ο Έλληνας, πάντα κάτι θα βρίσκει για πλακομούς και μαλώματα, ίσως και παπλώματα.

όπως είπες και εσύ το θέμα τιμής είναι από τους κύριους παράγοντες.

όπως έκρινα από το αρχικό μήνυμα ο TS ίσως να μην έχει android συσκευή, εγώ στη θέση του θα αγόραζα έτσι για την εμπειρία.

σύμφωνα με τα δικά μου όμως δεδομένα και εκ τον υστέρων της παραπάνω επιλογής θα πήγαινα στο iPhone 5s.

Δεν σχολιαζω το θεμα με τη ραμ διοτι εχω νοτε 2 1.5 χρονο και ξερω.Απο την αλλη βεβαια το iPAD air δεν θα το αλλαζα με τιποτα.Μιλωντας λοιπον σαν χρηστης και των 2 λειτουργικων λεω τα πραγματα αντικειμενικοτατα απο οτι καταλαβαινεις.Ψαξε μονο εδω μεσα για το ποσα ατομα ηθελαν να κανουν downgrade στο 4αρι μετα απο μονο λιγες μερες χρησης του 7

Δημοσ.

Δεν σχολιαζω το θεμα με τη ραμ διοτι εχω νοτε 2 1.5 χρονο και ξερω.Απο την αλλη βεβαια το iPAD air δεν θα το αλλαζα με τιποτα.Μιλωντας λοιπον σαν χρηστης και των 2 λειτουργικων λεω τα πραγματα αντικειμενικοτατα απο οτι καταλαβαινεις.Ψαξε μονο εδω μεσα για το ποσα ατομα ηθελαν να κανουν downgrade στο 4αρι μετα απο μονο λιγες μερες χρησης του 7

αυτό λέω ρε αδερφέ. Τα δοκίμασες και ξέρεις, αυτό μου κάνει το άλλο δεν μου κάνει.

προσωπικά το iphone σε εμένα έρχεται γάντι σε κάποιον άλλο όχι

και πάει λέγοντας με όλες τις συσκευές.

• Like 1
Δημοσ.

αυτό λέω ρε αδερφέ. Τα δοκίμασες και ξέρεις, αυτό μου κάνει το άλλο δεν μου κάνει.

Ναι και το εχω ξαναπει αν βγει iPhone με 4.7" και πανω θα τα σκασω και θα το παρω επειδη μου αρεσει.Αλλα μην ξεφτιλιζουμε και ολα τα υπολοιπα.Οπως ειπα το Note 2 ειναι απο τις ποιο απροβληματιστες συσκευες που εχει βγαλει η σαμμυ οσο και να μην την χωνευουμε σαν εταιρια και για ενα χρονο ακομη δεν σκοπευω να το αλλαξω και σου μιλαει ατομο τωρα που αλλαζε συσκευες σαν τα παντελονια του.

• Like 1
Δημοσ.

πολλα τα λεφτα για το iphone 5s τωρα που το βλεπω αν βγει το καινουργιο το παλιο θα ειναι παλι με 8gb μνημη ?

Δημοσ.

ρε φιλε και η γιαγια μου βολευεται μονο με το 3310, αυτο δεν σημαινει ομως οτι αξιζει να δωσει για αυτο 500+ ευρω

μου φαινεται αδιανοητο να δινει κανεις τοσο λεφτα για τεχνικες προδιαγραφες 4εατιας, και δεν μιλαω για επεξεργαστη και ραμ γιατι αυτα δεν εχουν σημασια, αλλα για οθονη

• Like 1
Δημοσ.

ρε φιλε και η γιαγια μου βολευεται μονο με το 3310, αυτο δεν σημαινει ομως οτι αξιζει να δωσει για αυτο 500+ ευρω

μου φαινεται αδιανοητο να δινει κανεις τοσο λεφτα για τεχνικες προδιαγραφες 4εατιας, και δεν μιλαω για επεξεργαστη και ραμ γιατι αυτα δεν εχουν σημασια, αλλα για οθονη

εγώ αυτό που κατάλαβα είναι η συνήθεια του κάθε ένα.

είπες αυτό για την οθόνη. Μέχρι πριν 2 χρόνια δούλευα σε 15΄ μόνιτορ με ανάλυση ούτε full hd

μας πετάξανε την 1080p και τα 4k και έγινε χαμός. Για μεγάλες οθόνες ναι αξίζει αλλά για 4' βολεύομε με αυτή που έχει το iphone.

σαφώς και θα ήθελα μια καλύτερη, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να αλλάξω την συσκευή.

όπως και να έχει παντός κανένας δεν θα κρατούσε στην κατοχή του ένα κινητό που τον φέρνει σε δύσκολη θέση όσον αφορά την χρήση του.

Δημοσ.

Όταν έχουμε να συγκρίνουμε δύο κινητά με διαφορετικά specs, διαφορετικό OS και διαφορετικές τιμές δεν βγαίνει άκρη ποτέ.

Φίλε μου για να βάζεις το 5S στις επιλογές σου φαντάζομαι πως δεν σε απασχολεί το οικονομικό, οπότε διάλεξε στην ουσία ποιο λειτουργικό σύστημα θες να έχεις.

Για εμένα το Nexus 5 είναι το καλύτερο android smartphone που υπάρχει (μην βαράτε μερικοι  :-D ) και φυσικά το 5S το καλύτερο iOS smartphone. 

Πάρε αυτό που θα σε κάνει να μην σκεφτείς ποτέ "αν είχα πάρει το άλλο θα...".

Δημοσ.

<p>Όταν έχουμε να συγκρίνουμε δύο κινητά με διαφορετικά specs, διαφορετικό OS και διαφορετικές τιμές δεν βγαίνει άκρη ποτέ.</p> <p>Φίλε μου για να βάζεις το 5S στις επιλογές σου φαντάζομαι πως δεν σε απασχολεί το οικονομικό, οπότε διάλεξε στην ουσία ποιο λειτουργικό σύστημα θες να έχεις.</p> <p>Για εμένα το Nexus 5 είναι το καλύτερο android smartphone που υπάρχει (μην βαράτε μερικοι :-D ) και φυσικά το 5S το καλύτερο iOS smartphone. </p> <p>Πάρε αυτό που θα σε κάνει να μην σκεφτείς ποτέ "αν είχα πάρει το άλλο θα...".</p>

Εχω οικονομικό προβλημα αλλα μπορω να περιμένω να βγει το καινουργιο ώστε να πέσει η τιμη του.

Δημοσ.

Απορία σίγουρη αγορα απο public που το εχει 400€ απο ελληνική αντιπροσωπεία η απο άλλο μαγαζι που ειναι πιο φθηνό ;

Δημοσ.

Απορία σίγουρη αγορα απο public που το εχει 400€ απο ελληνική αντιπροσωπεία η απο άλλο μαγαζι που ειναι πιο φθηνό ;

Γιατι ποιος ειπε οτι τα υπολοιπα δεν ειναι σιγουρα και ειναι το public?

Δημοσ.

Το αναφερω λογο οτι το φερνει μεσω ελληνικής αντιπροσωπειας λογο εγγύηση μενω σε νησι και δεν θελω προβληματα μελλοντικα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...