speedman_26 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Θελω να κανω την μετάβαση απο iPhone 4 το εχω 5 χρόνια πια και θελω να το αλλάξω. Θελω ενα απο τα δυο να παω αν και περισσοτερο μου αρεσει το nexus 5 το θεμα ειναι οτι εχω και iPad 3 και σκέφτομαι ολα αυτα που θα χάσω αν αλλάξω πλατφορμα στο κινητό οπως το iCloud και αλλα διαφορα που συχρονιζει μεταξυ το iPhone μου με το iPad
parasaser Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 5s με κλειστά μάτια. αν μπορείς περίμενε για το 6! 4
Ntenteras Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Για εμένα δεν υπάρχει δίλημμα, στην μια περίπτωση δίνεις 280 και παίρνεις ένα κινητό που θα καλύπτει τις ανάγκες σου για χρόνια χωρίς να κολλάει πουθενά, και στην άλλη περίπτωση δίνεις 530 και παίρνεις την μικροσκοπική οθονιτσα του iPhone που δεν κάνει για τίποτα. Ο από πάνω προφανώς τρολαρει 1
pedrojay Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ακριβώς! Με κλειστά μάτια! Και συγκεκριμένα, να τα κλείσεις την στιγμή που θα βγάζεις τα λεφτά απο το πορτοφόλι σου για να μην καταλάβεις οτι είναι τα διπλάσια.
speedman_26 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Το θεμα ειναι οτι χάνω τα πλεονεκτήματα που εχει μεταξυ τους με το iPad μου
parasaser Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 δεν τρολλαρει κανένας παιδιά. εδώ μιλάμε για Αμερική εναντίον Ευρώπης. σε ένα κινητό δεν συγκρίνουμε μόνο τις διαστάσεις αλλά όλο το κομμάτι. και εγώ προτιμώ το κινητό μου στις 4.5 ίντσες, αλλά δεν θα θυσιάσω το υπέρτατο OS, για τα μπιχλιμπίδια του android. Το 5s ήδη έχει 64bit, το android δεν έχει μπει ακόμα. Σε ένα χρόνο το πολύ θα έχει μπει και θα φέρει τα πάνω κάτω στις παλιές 32bit συσκευές οι οποίες θα είναι για πέταμα. το οικονομικό είναι άλλο θέμα, φυσικά και δεν ανοίγεσαι αν δεν σε παίρνει.
Ntenteras Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Υπέρτατο OS??? Αρχικά γίνε λίγο συγκεκριμένος και πες μας με παράδειγμα σε τι υπερτερεί το ios σε σχέση με το Android. Ακόμα πες μας τι κερδίζεις εσύ αυτή τη στιγμή από τα 64bit. Επίσης έχεις πιάσει πότε σου nexus και ειδικά το 5, να δεις αν είναι πιο αργό από iPhone με ios 7; Topic starter μπορείς να κατεβάσεις το Google drive η το Dropbox η χίλια αλλά στο iPad και να αντικαταστησεις το icloud 2
parasaser Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Υπέρτατο OS??? Αρχικά γίνε λίγο συγκεκριμένος και πες μας με παράδειγμα σε τι υπερτερεί το ios σε σχέση με το Android. Ακόμα πες μας τι κερδίζεις εσύ αυτή τη στιγμή από τα 64bit. Επίσης έχεις πιάσει πότε σου nexus και ειδικά το 5, να δεις αν είναι πιο αργό από iPhone με ios 7; Topic starter μπορείς να κατεβάσεις το Google drive η το Dropbox η χίλια αλλά στο iPad και να αντικαταστησεις το icloud ένα παράδειγμα μόνο θα σου πω iPhone 4 έτος: 2010 iOS: 7.1 1
kataramenos32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ένα παράδειγμα μόνο θα σου πω iPhone 4 έτος: 2010 iOS: 7.1 Και εγω αλλο ενα iphone 4+iOS 7= για τα σκουπιδια.Επισης πιο αχρηστο πραγμα απο μια 64 bit cpu δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη εφοσον δεν υπαρχουν εφαρμογες να την αξιοποιησουν.Δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν ακομα ατομα που επικαλουνται τετοια επιχειρηματα περι ποιος εβγαλε πρωτος τι 2
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 64bito ε.. Και για πες μας λιγο ποιες εφαρμογες τα αξιοποιουν στο τρισμεγιστο OS? Καλα για τα 7.1 που ειναι ελαχιστα ποιο smooth στο 4αρι απο τα 7αρια που το καναν να σερνεται, δε το λες και τρομερο πραγμα.. Το μονο καλο πραγμα ειναι η υποστηριξη της Apple δινοντας updates και μετα απο 3 χρονια.. Ακομα και το "ποιοτητα κατασκευης" που υπερτερουσαν οι συσκευες της, καταρηφθηκε απο πολλες αλλες εταιριες που πλεον φτιαχνουν και αυτες τρομερα ποιοτικες συσκευες.. 1
parasaser Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 να χαρώ κάτι χάκερς που γράφουν με τον λογαριασμό μου ότι το iphone είναι καλύτερο. μπράβο παιδιά. φίλε τα χρόνια είναι 4΄
parasaser Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 θέλω να πω διαφορετικό το ios διαφορετικό το android δεν γίνετε κάθε φορά να τα συγκρίνουμε. Σαφώς και με το android κάνεις πολύ περισσότερα από το ios, όμως για τα κινητά τηλέφωνα είναι μπελαλίδικο και περιττό το android. Μιλάω πάντα για τα δικά μου τα μέτρα. Εγώ για παράδειγμα θέλω να έχω τις καλύτερες εφαρμογές για αυτό θα πάω στο ios. Ο άλλος θέλει να κατεβάζει torrent θα πάει στο android. θυμάμαι όταν είχα το note 2 μου είχε γεμίσει η ram και δεν δέχονταν ούτε sms. Αυτό δεν μου άρεσε και έφυγα, ναι με το android έχεις άπλα είναι σαν κανονικός υπολογιστής, σε εμένα όμως μου είναι περιττό μιας και με αφορούν πιο πολύ οι εφαρμογές και όχι κάτι άλλο. δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο, είναι τι βολεύει στον καθένα.
kataramenos32 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 θέλω να πω διαφορετικό το ios διαφορετικό το android δεν γίνετε κάθε φορά να τα συγκρίνουμε. Σαφώς και με το android κάνεις πολύ περισσότερα από το ios, όμως για τα κινητά τηλέφωνα είναι μπελαλίδικο και περιττό το android. Μιλάω πάντα για τα δικά μου τα μέτρα. Εγώ για παράδειγμα θέλω να έχω τις καλύτερες εφαρμογές για αυτό θα πάω στο ios. Ο άλλος θέλει να κατεβάζει torrent θα πάει στο android. θυμάμαι όταν είχα το note 2 μου είχε γεμίσει η ram και δεν δέχονταν ούτε sms. Αυτό δεν μου άρεσε και έφυγα, ναι με το android έχεις άπλα είναι σαν κανονικός υπολογιστής, σε εμένα όμως μου είναι περιττό μιας και με αφορούν πιο πολύ οι εφαρμογές και όχι κάτι άλλο. δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο, είναι τι βολεύει στον καθένα. Σου ειχε γεμισει η RAM σε Note 2 και δεν δεχοταν sms????WTF is this???Που τα διαβαζεις και τα λες ρε φιλε πραγματικα?Το υπολοιπο 99,9% με Note 2 και καθε απροβληματιστη συσκευη οπως αυτο γιατι ποτε δεν ανεφερε κατι τετοιο???Κλασικοι haters λεω εγω 3
parasaser Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Σου ειχε γεμισει η RAM σε Note 2 και δεν δεχοταν sms????WTF is this???Που τα διαβαζεις και τα λες ρε φιλε πραγματικα?Το υπολοιπο 99,9% με Note 2 και καθε απροβληματιστη συσκευη οπως αυτο γιατι ποτε δεν ανεφερε κατι τετοιο???Κλασικοι haters λεω εγω hahahaha
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα