kmoschos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ποια ειναι η αποψη σας για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο???
AMD Expert Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ποια ειναι η αποψη σας για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο??? Τέλειο... ...για πυροτεχνήματα! Επίσης ιδανικό για κάψιμο PC Components! Ιδανικό και για αυτό : Με λίγα λόγια είναι χάλια, εκτός αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις για ένα από τα παραπάνω 1
kmoschos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 μην με φοφιζετε το εχω δυο χρονια και τους τελευταιους εξι μηνες στο καινουριο μου πσ Fx 6300 αλλα με την παλια καρτα γραφικων Gt 430 και τωρα λεω να παω σε r9270
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Αλλαξε τροφοδοτικο πρωτα, 2 χρονια ε? Κοντευει η ωρα του πιστευω, εισαι τυχερος που ακομα δεν σου εχει καψει τιποτα Με ενα 50αρι εχει καλα τροφοδοτικα, κοιτα σε thermaltake/corsair για κατι οικονομικο. 1
kmoschos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 δηλαδη οσο το εχω ετσι με χαμηλη καταναλωση διχως καινουρια καρτα γραφικων εννοω υπαρχει κινδυνος??
AMD Expert Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640669Βάλε αυτό για να είσαι σίγουρος. Αν πάθει κάτι έχει προστασίες που σιγουρεύουν ότι δεν θα καούν PC Components αν χαλάσει το τροφοδοτικό... Έχει 5 χρόνια εγγύηση και κάνει 60€. Ανώτερη ποιότητα κατασκευής σε σχέση με άλλα σ'αυτά τα χρήματα (κατασκευάζεται από την Seasonic,μια από τις καλύτερες κατασκευάστριες τροφοδοτικών,μαζί με την Enermax και την Flextronics).XFX Pro Series 550W 61,38€
kmoschos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ελεγα η για αυτο που μου προτεινες η για αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640645
AMD Expert Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 δηλαδη οσο το εχω ετσι με χαμηλη καταναλωση διχως καινουρια καρτα γραφικων εννοω υπαρχει κινδυνος?? Φυσικά και υπάρχει κίνδυνος, ευτυχώς όχι όσο μεγάλος όσο θα υπήρχε αν το σύστημά σου κατανάλωνε κοντά στα 450W (πχ αν βάλεις την R9 270). Μ'αυτά τα μούφα τροφοδοτικά δεν ξέρεις τι γίνεται. Υπάρχει περίπτωση να αντέξουν 3 μήνες αλλά υπάρχει περίπτωση να αντέξουν 3+ χρόνια. Μην το ρισκάρεις και πάρεις την r9 270 τώρα και μετά άλλο τροφοδοτικό, εκτός αν θες να γλιτώσεις 60€ τώρα και να πληρώσεις 60+170 μετά... (σε περίπτωση που καούν και τροφοδοτικό και gpu μαζί). ελεγα η για αυτο που μου προτεινες η για αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640645 2 χρόνια μικρότερη εγγύηση, κατασκευασμένο από την Channel-Well Technologies, +80W και semi-modular. Δεν είναι κακό, μια χαρά είναι, αλλά εγώ προσωπικά θα προτιμούσα το XFX για λόγους ποιότητας και εγγύησης. Τα watt σε υπερκαλύπτουν. Εδώ εγώ (κακώς) χρησιμοποιώ το Corsair CX430M (32A,κατασκευή Channel-Well Technologies) σε σύστημα με Core i5 4570, Radeon R9 270X (Με Overclock όσο μπόρεσα + overvolt) μπροστινή φωτιζόμενη LCD (Fan Controller), 3 case fans, 2 σκληρούς δίσκους και 2 λάμπες (cold cathodes). Αποκλείεται τα 550W να μην σου φτάσουν
Millennium Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μη ρισκάρεις με το τροφοδοτικό..Να είναι η πρώτη σου αλλαγή.Κοίτα τις προτάσεις που σου παν τα παιδιά.Σηκώνουν και 2 τέτοιες κάρτες που σκέφτεσαι.
kmoschos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 το ξερω οτι με καλυπτουν τα βατ αλλα επειδη θα μπω στην διαδικασια να αγορασω τροφοδοτικο θελω κατι να μου μεινει και σε μελλοντικη αναβαθμιση δηλαδη να περισσευουν τα βατ
AMD Expert Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 το ξερω οτι με καλυπτουν τα βατ αλλα επειδη θα μπω στην διαδικασια να αγορασω τροφοδοτικο θελω κατι να μου μεινει και σε μελλοντικη αναβαθμιση δηλαδη να περισσευουν τα βατ Τότε πάρε αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=PER.664005και θα περισσέψουν πολλά βατ σίγουρα
kmoschos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 πολλα χρηματα ρε φιλε δν μπορω να διαθεσω τοσα
Thanos1972 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ποιο ακριβως revision του lamtech εχεις?το λεει επανω στο ταμπελακι του.ποιος ειναι ακριβως ο κωδικος του?
kmoschos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 d ποιο ακριβως revision του lamtech εχεις?το λεει επανω στο ταμπελακι του.ποιος ειναι ακριβως ο κωδικος του? δεν λεει κατι για revision λεει μονο lamtech model: atx-700W Και manufacture date 2010 . εχει πιστοποιησεις Ce και RoHS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα