R-tzas Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=vefkanYechQΜιά χαρά θερμοκρασίες έχει η κάρτα..!!
wazzaa Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=vefkanYechQ Μιά χαρά θερμοκρασίες έχει η κάρτα..!! Έτσι λέει στο βίντεο αλλά τους 60 βαθμούς τους ποιάνει πότε?Γιατι 60 να ποιάνει όταν παίζει το Crysis (που έδειχνε ) σε ultra 4k ,δεν το νομίζω. By the way. ¨Εχουνε βγει οθόνες υπολογιστών για 4k ανάλυση?? Τι ίντσες πρέπει να είναι το λιγότερο για να το υποστιρίξει?Το λέω αυτό γιατί απότι ξέρω για 1980x1024 το υποστιρίζουν οθόνες μεγαλύτερες απο 22 ιντζες.(διορθώστε με αν κάνω λάθος)
vagggos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Νταξει με αυτα που διαβαζω θα τρελαθω εδω περα!! Ειπαμε να εισαι fanboy (και εγω μια ζωη amd / ati ειχα) αλλα το παραξηλωσατε Χαχα! οκ λοιπον, αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου.
2600k Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ξέρει κανεις αν θα βγούνε και από άλλες εταιρείες ψύξης ?
Αδιαφορος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Είναι γνωστός ''κόκκινος'' ο Adtakhs εδώ. Και εγω ειμαι κοκκινος ρε φιλε, αυτο δε λεει κατι. Οι επιδοσεις / τιμη σε computing ειναι απλα μαθηματικα, το να μου λες οτι 1 > 2 δεν σε κανει κοκκινο, ηλιθιο σε κανει. Χαχα! οκ λοιπον, αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου. Τι χαχα και δεν ασχολεισαι και συ μωρε. Σου εξηγω οτι η καρτα δεν ειναι για παιχνιδια και συ το χαβα σου να λες οτι δεν αξιζει τα λεφτα της. Μαντεψε λοιπον για ποιο λογο στην ιδια περιπου κατηγορια υπαρχει και η 780? Γιατι ΑΥΤΗ ειναι η gaming καρτα της Nvidia. Η titan σαν computing card ειναι ΤΖΑΜΠΑ. Και ναι, περα απο αυτο παιζει και games πολυ καλα. Αν τωρα θεωρεις οτι θα σου βγει φτηνοτερο να αγορασεις 2 καρτες, μια για gaming και μια για computing τοτε καλα θα κανεις οντως να μην ξανασχοληθεις μαζι μου.
R-tzas Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Έτσι λέει στο βίντεο αλλά τους 60 βαθμούς τους ποιάνει πότε?Γιατι 60 να ποιάνει όταν παίζει το Crysis (που έδειχνε ) σε ultra 4k ,δεν το νομίζω. By the way. ¨Εχουνε βγει οθόνες υπολογιστών για 4k ανάλυση?? Τι ίντσες πρέπει να είναι το λιγότερο για να το υποστιρίξει?Το λέω αυτό γιατί απότι ξέρω για 1980x1024 το υποστιρίζουν οθόνες μεγαλύτερες απο 22 ιντζες.(διορθώστε με αν κάνω λάθος) 60 βαθμοί στο grid2 στα 4Κ ολα ultra...Και max θερμοκρασίες της κάρτας 75c. Και λέει πως μπορείς να κάνεις και oc.
kostakis25 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Είναι γνωστός ''κόκκινος'' ο Adtakhs εδώ. κοκκινος μπορει να ναι, αλλα ψαχνω και δεν βρισκω καποιο review που να δειχνει την titan να περναει σε επιδοσεις τις καρτες της amd σε opencl.. μπορει καποιος να δειξει ενα συγκριτικο με καρτες σειρας 7xxx και r9? 1
Αδιαφορος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 κοκκινος μπορει να ναι, αλλα ψαχνω και δεν βρισκω καποιο review που να δειχνει την titan να περναει σε επιδοσεις τις καρτες της amd σε opencl.. μπορει καποιος να δειξει ενα συγκριτικο με καρτες σειρας 7xxx και r9? Δεν μιλαμε για opencl προφανως http://www.anandtech.com/show/6774/nvidias-geforce-gtx-titan-part-2-titans-performance-unveiled/3 Titan, its compute performance, and the possibilities it unlocks is a very big deal for researchers and other professionals that need every last drop of compute performance that they can get, for as cheap as they can get it. This is why on the compute front Titan stands alone; in NVIDIA’s consumer product lineup there’s nothing like it, and even AMD’s Tahiti based cards (7970, etc), while potent, are very different from GK110/Kepler in a number of ways. Titan essentially writes its own ticket here. Πρασινοι της anandtech ε
MikeGR7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Πρασινοι ή Κοκκινοι το εχουν παραξηλωσει με τις τιμες. Εχω αγορασει ανα τα χρονια ναυαρχιδες και απο τους δυο στην κατηγορια 500ε αλλα πιστευω πως απο εκει και πανω το μπαλακι χαθηκε... Μιας και ειναι το χομπι μου αγωνιω να μαζεψω τα 800 της Titan BLC αλλα ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ. Ενα με στεναχωρει: Τα νεα παιδια ηλικιας 13-18 που αρχιζουν να αγαπουν το χωρο, ειναι αδυνατον με τα λεφτα του Πασχα/Χριστουγενα να αποκτησουν τετοιες gpu εν ετη 2014.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Γιατί να πάρεις Titan ? Παίρνεις μια 780 Ti που είναι αρκετά πιο φτηνή.Ουδέποτε μπορούσαν τα παιδιά της ''μεσαίας'' τάξης να αγοράσουν τέτοιες κάρτες με το χαρτζιλίκι του Πάσχα ή των Χριστουγέννων.Αυτά μόνο αν είσαι από φραγκάτη οικογένεια ή αν δουλεύεις και τα βγάζεις ο ίδιος. Και εγω ειμαι κοκκινος ρε φιλε, αυτο δε λεει κατι. Οι επιδοσεις / τιμη σε computing ειναι απλα μαθηματικα, το να μου λες οτι 1 > 2 δεν σε κανει κοκκινο, ηλιθιο σε κανει. Εγώ δεν διαφωνώ ότι η nVidia στο OpenCL είναι πολύ πίσω, αλλά το πως παρουσιάζουν τα πράγματα μερικοί εδώ μέσα μόνο fanboys μπορώ να τα χαρακτηρίσω.Και ισχύει και για τους κόκκινους και για τους πράσινους, εδώ μέσα οι περισσότεροι είναι κόκκινοι πάντως.Το θέμα δεν είναι τι γουστάρεις να ψωνίζεις(AMD ή nVidia), το θέμα είναι να μην γίνεσαι γραφικός όπως γίνονται κάποιοι σταμπαρισμένοι συνέχεια. Τι χαχα και δεν ασχολεισαι και συ μωρε. Σου εξηγω οτι η καρτα δεν ειναι για παιχνιδια και συ το χαβα σου να λες οτι δεν αξιζει τα λεφτα της. Μαντεψε λοιπον για ποιο λογο στην ιδια περιπου κατηγορια υπαρχει και η 780? Γιατι ΑΥΤΗ ειναι η gaming καρτα της Nvidia. Η titan σαν computing card ειναι ΤΖΑΜΠΑ. Είπαμε, η Titan είναι για prestige.Μια χαρά gaming κάρτα μπορεί να θεωρηθεί, GeForce είναι και όχι Quadro/Tesla.
Αδιαφορος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Είπαμε, η Titan είναι για prestige.Μια χαρά gaming κάρτα μπορεί να θεωρηθεί, GeForce είναι και όχι Quadro/Tesla. Οταν λεω δεν ειναι gaming καρτα εννοω οτι γιαυτο το σκοπο υπαρχει η σειρα 7. Οταν με λιγοτερα λεφτα παιρνεις μια ιδια / καλυτερη καρτα για παιχνιδια απο την Titan, τοτε προφανως η Τιταν δεν βγηκε για games. Λες να ηθελε τετοιο εσωτερικο ανταγωνισμο η Nvidia? Απλα αν γουσταρεις games αλλα θες και το computing για τη δουλεια σου, αναγκαστικα πας Titan
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Και ξαναλέω, η Titan είναι για prestige.You know prestige ?
Ntinaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Πρασινοι ή Κοκκινοι το εχουν παραξηλωσει με τις τιμες. Εχω αγορασει ανα τα χρονια ναυαρχιδες και απο τους δυο στην κατηγορια 500ε αλλα πιστευω πως απο εκει και πανω το μπαλακι χαθηκε... Μιας και ειναι το χομπι μου αγωνιω να μαζεψω τα 800 της Titan BLC αλλα ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ. Ενα με στεναχωρει: Τα νεα παιδια ηλικιας 13-18 που αρχιζουν να αγαπουν το χωρο, ειναι αδυνατον με τα λεφτα του Πασχα/Χριστουγενα να αποκτησουν τετοιες gpu εν ετη 2014. ουτε οι γονεις τους με τα λεφτα ολης της χρονιας δε μπορουν.
wazzaa Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Και ξαναλέω, η Titan είναι για prestige.You know prestige ? Οf Cοurse Ι Knοw ΤΗΕ prestige!!!! http://www.imdb.com/title/tt0482571/?ref_=nv_sr_1
Αδιαφορος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Πρασινοι ή Κοκκινοι το εχουν παραξηλωσει με τις τιμες. Εχω αγορασει ανα τα χρονια ναυαρχιδες και απο τους δυο στην κατηγορια 500ε αλλα πιστευω πως απο εκει και πανω το μπαλακι χαθηκε... Μιας και ειναι το χομπι μου αγωνιω να μαζεψω τα 800 της Titan BLC αλλα ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ. Ενα με στεναχωρει: Τα νεα παιδια ηλικιας 13-18 που αρχιζουν να αγαπουν το χωρο, ειναι αδυνατον με τα λεφτα του Πασχα/Χριστουγενα να αποκτησουν τετοιες gpu εν ετη 2014. Για ποιο λογο εσυ η οποιοδηποτε παιδακι 13-18 να αγορασουν Titan δεν μας ειπες...γιατι για να την "αξιοποιησεις" θες και οθονη πανω απο 1080p, και φυσικα Cpu + τροφοδοτικο πανακριβα. Που σημενει οτι για να εχεις ολα τα προηγουμενα, εχεις και να παρεις titan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα