Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H titan δεν ειναι για παιχνιδια ομως...

Καταρχας η titan ΕΙΝΑΙ για παιχνιδια (αν ειναι δυνατον να μη παιζεις παιχνιδια με την titan), και επισης αυτο που λες δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεω εγω. Το οτι μπορει η titan z να εχει καποιες παραπανω δυνατοτητες σε εφαρμογες εκτος του gaming, δεν δικοιολογει τα 3 χιλιαρικα που ζηταει. Απλα η nvidia την εχει ψωνισει εντελως σε αυτη την περιπτωση.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο τη στιγμη που μπορειτε να παιξετε τα παντα σε full hd  με οποιαδηποτε  προσιτη καρτα κατω απο 300 ευρω γιατι τρελαινεστε με μια promo ειδηση που πρακτικα προοριζεται για ελαχιστους;

μηπως γουσταρετε απο απωθημενο βιτσιο 

τα απιαστα; :lol:

Υγ. η κορυφαια GeForce1 Annihilator που ειχα παρει το 2000  κοστιζε τοτε 100χιλ δραχμες.. στα ιδια πανω-κατω τιμολογιακα πλαισια δηλαδη οπου  κινουνται   οι κορυφαιες καρτες τη τελευταια 15ετια και ακολουθουν οι midrange και οι budget

• Like 1
Δημοσ.

103 βαθμούς κελσίου βαράει στο πίσω μέρος. Not bad... Προτιμώ τις 2x 780 Ti μου...

κάποιο link για αυτό; Ευχαριστώ.

Καλα η υδροψυξη ειναι εντελως για τα παφυλια...θα γελαμε με τις θερμοκρασιες...

71 βαθμοί μέγιστο, μας κάνει;

• Like 1
Δημοσ.

Το ευχάριστο; Ότι η κάρτα γραφικών διαθέτει δύο -μόλις- 8-pin PCIe connectors για τη τροφοδοσίας.

TDP 500W

Δημοσ.

Με ένα ψυγείο αυτοκινήτου με βεντιλατερ δεν έχει κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες.

919290782.jpg

AXAXAXA ΕΠΙΚΟΣ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μικρό μου φαίνεται, άντε κανέναν celeron να κρυώσει αυτό. Κάτι τέτοιο πιστεύω χρειάζεται

172745874_VOLVOD16.jpg

Και εσύ το ίδιο..... Δεν υπάρχετε ρε παίδες.... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Εγώ σκέφτηκα πατέντα να βάλω τον υπολογιστή μέσα σε κανονικό ψυγείο σπιτιού. Λέτε να έχω θέμα....

Δημοσ.

λαδάκια , βαλβολίνες κάθε πότε;

τι τέλη έχει; φόρο πολυτελείας;

Έχει αρχίσει το trollarisma όσο δεν πάει.... Με 1999 Μημύνματα,πρόσεξε ποιο θα είναι το 2000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...