Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...αχ αλαζονείααα... ξέχασαν την εποχή που η ακριβότερη κάρτα της Amd-Ati έκανε 150 ευρώ..(3870)...

Τότε που κόντευε να κλείσει το μαγαζάκι...ουστ ρε!

Τι ανακρίβειες γράφεις ; Ουδέποτε είχε 150 ευρώ η ακριβότερη κάρτα της ATI-AMD.Οι ακριβότερες κάρτες της ATI ήταν οι 9700-9800-Χ850-Χ1950ΧΤΧ κλπ κλπ που είχαν 6-7 κατοστάρικα και ήταν πολύ πιο ακριβές από τις κάρτες της nVidia γιατί τότε η nVidia έτρωγε τη σκόνη της.Η 3870 που γράφεις είχε 249$ MSRP και δεν ήταν η ακριβότερη της σειράς, έβγαλε και 3870x2 μετά που είχε πολύ παραπάνω.Η nVidia πήρε τα πάνω της από το G80(8800GTX) και μετά.

• Like 6
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...αχ αλαζονείααα... ξέχασαν την εποχή που η ακριβότερη κάρτα της Amd-Ati έκανε 150 ευρώ..(3870)...

220 εκανε οταν ειχε βγει,την ειχα παρει...

Δημοσ.

το ξεκανε με την τιμη της αλλα μην ξεχναμε τις τιμες τι nvidia..εκει και αν τσουζει σε καθε μοντελο!

Δημοσ.

Συγνώμη. Να ρωτήσω κάτι άκυρο???

Απλό Port HDMI δεν θα έχει? ή και τα τέσσερα είναι και κάνω τόσο λάθος??

Γιατί εγώ τα βλέπω για Micro HDMI ή Mini????

DVI->HDMI adapter, οπου κατα πάσα περίπτωση θα έχει μέσα.

Δημοσ.

Συγνώμη. Να ρωτήσω κάτι άκυρο???

Απλό Port HDMI δεν θα έχει? ή και τα τέσσερα είναι και κάνω τόσο λάθος??

Γιατί εγώ τα βλέπω για Micro HDMI ή Mini????

Να ένας λόγος για να μην τη πάρω!!

Δημοσ.

Μισή τιμή από την titan z και θα είναι τουλάχιστον το ίδιο γρήγορη απ ότι φαίνεται. Τα benchmarks δειχνουν όντως τρελά νούνερα. Αμα μου τρέχαν λευτά απ τις τσέπες θα την έπαιρνα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Μισή τιμή από την titan z και θα είναι τουλάχιστον το ίδιο γρήγορη απ ότι φαίνεται. Τα benchmarks δειχνουν όντως τρελά νούνερα. Αμα μου τρέχαν λευτά απ τις τσέπες θα την έπαιρνα. :P

H titan δεν ειναι για παιχνιδια ομως...

Δημοσ.

Στην nVidia με τις κάρτες των 3k $ επιτρέπεται η αλαζονεία;

• Like 3
Δημοσ.

Μισή τιμή από αντίστοιχο τέρας της αντιπάλου Nvidia. Τυλίξτε μου 2 για το σπίτι, έχω να παίξω Medieval Total War (το 1 λολ).

• Like 1
Δημοσ.

Πως "ζαχάρωναν" οι παλαιότεροι τα γρήγορα και ποθητά (αλλά όχι και τελείως απλησίαστα) αυτοκίνητα τύπου punto GT; Έτσι έχουμε φτάσει να κοιτάμε τις κάρτες γραφικών σήμερα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...