Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η AMD ανακοίνωσε τη νέα dual-GPU κάρτα γραφικών Radeon R9 295X2, η οποία διαθέτει υβριδικό σύστημα ψύξης και δύο επεξεργαστές γραφικών τύπου "Haiwaii".Στο σύστημα ψύξης που είναι υβριδικό, και είναι κατασκευασμένο από τη γνωστή Asetek, χρησιμοποιείται τόσο η αερόψυξη -με μεγάλου μεγέθους ψύκτρες- όσο και η υδρόψυξη.

Η νέα AMD Radeon R9 295X2 διαθέτει δύο επεξεργαστές "Hawaii" (28nm κλίμακα ολοκλήρωσης) και επομένως κάθε πυρήνας από τους δύο διαθέτει 2816 stream processors, 176 TMUs, 64 ROPs και εύρους 512-bit memory interface ενώ συνεπικουρείται από 4GB RAM τύπου GDDR5 (συνολικά έχουμε 8GB μνήμης).

Τα δεδομένα ανάμεσα στους δύο επεξεργαστές γραφικών και το υπόλοιπο σύστημα χειρίζεται μία γέφυρα PCIe gen3.0 με 48 δρόμους (x48) της γνωστής PLX (PEX8747). Το ευχάριστο; Ότι η κάρτα γραφικών διαθέτει δύο -μόλις- 8-pin PCIe connectors για τη τροφοδοσίας. Το κόστος της Radeon R9 295X2 είναι $1499.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: TechPowerUP

Δημοσ.

σε καμια 5ετια που θα πεσει στα 250-300 ευρωπουλακια θα το παρω για το 2ο pc :P

Ποτέ δεν θα πέσει εκεί, θα αποσυρθεί πολύ νωρίτερα.

• Like 9
Δημοσ.

Ποτέ δεν θα πέσει εκεί, θα αποσυρθεί πολύ νωρίτερα.

δεν μιλουσα για καινουρια(κακως που δεν το διευκρινησα). ολο και καποιος θα την παρει και θα την σκοτωνει στο μελλον σε κανενα ebay:)

• Like 1
Δημοσ.

...αχ αλαζονείααα... ξέχασαν την εποχή που η ακριβότερη κάρτα της Amd-Ati έκανε 150 ευρώ..(3870)...

Τότε που κόντευε να κλείσει το μαγαζάκι...ουστ ρε!

• Like 5
Δημοσ.

για να αποδωσει αυτο το συστημα ψυξης σε full load, πρεπει τα 2 fans να δουλευουν τερμα, και αν...

οποτε θα κανει και πολυ θορυβο να υποθεσω...

Δημοσ.

Συγνώμη. Να ρωτήσω κάτι άκυρο???
Απλό Port HDMI δεν θα έχει? ή και τα τέσσερα είναι και κάνω τόσο λάθος??
Γιατί εγώ τα βλέπω για Micro HDMI ή Mini????

Δημοσ.

Συγνώμη. Να ρωτήσω κάτι άκυρο???

Απλό Port HDMI δεν θα έχει? ή και τα τέσσερα είναι και κάνω τόσο λάθος??

Γιατί εγώ τα βλέπω για Micro HDMI ή Mini????

τα 4 αυτα ειναι mini displayports...

Δημοσ.

παει χαλασε και η εη-εμ-δι... ατιμη κενωνια.. :D

τρελαινομαι να διαβαζω καμμενα σχολια για το κοστος με πολιτικοκοινωνικοοικονομικα υπονοουμενα... :lol:

• Like 1
Δημοσ.

...αχ αλαζονείααα... ξέχασαν την εποχή που η ακριβότερη κάρτα της Amd-Ati έκανε 150 ευρώ..(3870)...

Τότε που κόντευε να κλείσει το μαγαζάκι...ουστ ρε!

Αυτήν έχω ακόμα και συνεχίζει και με βγάζει ασπροπρόσωπο, μόνο το dx11 της λείπει.

Γενικά, η AMD είχε πάντα αρκετά καλές τιμές, εδώ νομίζω ότι η υπερκοστολόγηση έχει να κάνει περισσότερο με τις εντυπώσεις, είναι τόσο ακριβή επειδή είναι τόσο καλή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...