Προς το περιεχόμενο

Bus speed (overclock)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασίκα  καλώσ σας βρήκα και ευχαριστώ εκτον προτέρον για την απάντηση σας άσχετα αν με βοήθησετε η οχι ξέρω οτι ειναι ενα πολυ καλο forum και γιαυτο βρίσκομαι εδω. Εδω και λιγες μέρες άρχισε να με ενδιαφέρει το overclock και άρχισα να το ψάχνω περισσότερο με μπερδευει το FSB  και το BUS SPEED το pc μου λεει οτι εχει 1333 fsb και το και το bus speed 333 αν παρατιρισετε και στην φοτογραφεια το εφτασα μεχρι 343 το bus speed απο 333 παραπανω δεν πηγαινει εχω αλαξει τα ρευματα παραπανω αλλα παλι τιποτα κλινει το pc και μου λεει οτι απέτυχε ωπος δειχνω στης ακολουθες φοτογραφειες το ερωτημα μου ειναι το εξης ο cpu ειναι αυτος που οριζει το bus speed ή το southbridge (chipset) και αν κανω κάποιο λάθος πρεπει να αλαξω μιτρικη? εχω την G41MT-D3V με Chipset Intel Eaglelake G41 καποιο τροφοδοτικο? εχω το deer 600w model dr 8600 btx τα υπόλοιπα νομίζω τα δειχνω και στης photo ελπήζω να ήμουν κατατοπιστικός ευχαριστώ εκτον προτερον κ πάλι.

post-295392-0-26432100-1396960028_thumb.jpg

post-295392-0-15098200-1396960089_thumb.jpg

post-295392-0-59359200-1396960197_thumb.jpg

Δημοσ.

κοιταξε,ο επεξεργαστης ειναι καλος για ανεβασμα.αλλα η μητρικη δεν μπορει να τον ανεβασει πολυ.οι μνημες σου,πρεπει να εχεις ενα dimm των 2gb γιατι δουλευει σε single channel.ριξε λιγο τις μνημες σου,δωσε λιγο ρευμα στον επεξεργαστη και προσπαθησε για λιγο παραπανω.και το τροφοδοτικο σου δεν ειναι για πολλα πολλα και η καρτα γραφικων σου πλεον μονο για gaming δεν ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασίκα ευχαριστω για την αμεση απαντηση... δηλαδη στην ουσια φταιει το chipset μου... δοκιμασα να κανω αυτο που μου λες αλλα τιποτα παλι τα ιδια... κατεβασα και του επεξεργαστη τα mhz αλλα παλι τιποτα... και εχουν σταματηση και η μητρικες με lga 775 να την γλιτωσω καπως τσαμπα ο επεξεργαστης.....

post-295392-0-23733300-1396965630_thumb.jpg

Επεξ/σία από sonor25

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...