converse Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Γεια σας, θελω να τρεξω και να φτιαξω κατι προγραμματα που χρειαζομαι σε gwbasic. Εχω Windows 7 64 bit Home premium και 8ελω την βοη8εια σας για να μου πειτε πως να το τρεξω στον υπολογιστη μου.Η Gwbasic ειναι 16 bit , για αυτο και δεν μπορω να την τρε3ω σε 64αρι. Ευχαριστω προκαταβολικα!
savoukos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Γεια σας, θελω να τρεξω και να φτιαξω κατι προγραμματα που χρειαζομαι σε gwbasic. Εχω Windows 7 64 bit Home premium και 8ελω την βοη8εια σας για να μου πειτε πως να το τρεξω στον υπολογιστη μου.Η Gwbasic ειναι 16 bit , για αυτο και δεν μπορω να την τρε3ω σε 64αρι. Ευχαριστω προκαταβολικα! με ένα virtual machine θα είσαι κομπλέ.σχετικό άρθρο για περισσότερες πληροφορίες http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/windows/3338697/how-run-gwbasic-on-64bit-windows-pc/
converse Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 savouko σε ευχαριστω για το reply αλλα εχω μια ερωτηση για αυτα που τα διαβασα. θα πρεπει να κανω εγκαταστησω 3ανα windows αλλα αυτην την φορα 32 bit?
TheELF Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/523738-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%BE%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-16-bit/?hl=%2Bdosbox+%2Bdfend&do=findComment&comment=53091938 Τα ίδια και για εσένα,μόνο που θα το τρέξεις με το δικό του όνομα. Αυτή είναι η ποιο εύκολη λύση,μπορείς να κάνεις και virtual machine ή ακόμα και να κάνεις dual boot μαζί με dos.
savoukos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/523738-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%BE%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-16-bit/?hl=%2Bdosbox+%2Bdfend&do=findComment&comment=53091938 Τα ίδια και για εσένα,μόνο που θα το τρέξεις με το δικό του όνομα. Αυτή είναι η ποιο εύκολη λύση,μπορείς να κάνεις και virtual machine ή ακόμα και να κάνεις dual boot μαζί με dos. καλή ιδέα κ μπράβο σου δεν το είχα δει. savouko σε ευχαριστω για το reply αλλα εχω μια ερωτηση για αυτα που τα διαβασα. θα πρεπει να κανω εγκαταστησω 3ανα windows αλλα αυτην την φορα 32 bit? κάνεις εγκατάσταση πάλι αλλά ειδικά windows.
converse Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 TheElf , εχω ενα 8εματακι και δεν μπορω να ανοι3ω την GW.Δεν τα εχω παει στα ελληνικα γιατι δεν μπορουσα να βαλω : αλλα ουτες η αλλως αγγλικα η8ελα . Ξεζιπαρα τον φακελο της Gwbasic και εχω φτιαξει αλλον φακελο με το ονομα Gwbasic με το .exe μεσα του. Το εβαλα στο C: και προσπα8ουσα απο εκει να τον ανοιξω αλλα ματαια,Σας ειναι ευκολο TheElf ή savouke να με βοη8ησετε μεσο teamviewer? Ευχαριστω προκαταβολικα
savoukos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 TheElf , εχω ενα 8εματακι και δεν μπορω να ανοι3ω την GW.Δεν τα εχω παει στα ελληνικα γιατι δεν μπορουσα να βαλω : αλλα ουτες η αλλως αγγλικα η8ελα . Ξεζιπαρα τον φακελο της Gwbasic και εχω φτιαξει αλλον φακελο με το ονομα Gwbasic με το .exe μεσα του. Το εβαλα στο C: και προσπα8ουσα απο εκει να τον ανοιξω αλλα ματαια,Σας ειναι ευκολο TheElf ή savouke να με βοη8ησετε μεσο teamviewer? Ευχαριστω προκαταβολικα είμαι στο γραφείο οπότε δεν μπορώ ..
TheELF Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Αν είναι μόνο ένα εκτελέσιμο τότε μην το βάζεις σε φάκελο,βάλε το σκέτο στο φάκελο virtualhd και μέσα στο dos γράψε το όνομα του εκτελέσιμου και πάτα enter.
converse Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δεν μου εχει αρχειο VirtualHD να το φτιαξω εγω
TheELF Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Αν δεν είναι εκεί που λέω στο άλλο θέμα τότε έχεις άλλη έκδοση windows οπότε είναι αλλού τα προσωπικά σου αρχεία,μπορείς να μας πεις ποια windows είναι,μπορείς και μόνος σου με το everything να τον βρεις πανεύκολα.
converse Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Windows 7 Home premium x64 τα πηρα με το free trial 30 ημερων και υστερα τα ενεργοποιησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα