Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είπα κάτι λάθος; όχι.

Σόρρυ που δε κρύβω ποια εταιρία μου αρεσει..φιλε.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους απο εδω μέσα που χωρίς το nickname είσαστε χειρότεροι απο fanboys.

μην το παρεις προσωπικά :*

Μιλάς εσύ για fanboy και κατηγορείς άλλους εδώ μέσα ότι είναι fanboys. Τι άλλο θα ακούσουμε δηλαδή.

Το θέμα δεν είναι ότι δεν κρύβεις ποια εταιρία σου αρέσει (ξέρω, η χαρά δε σε αφήνει να κρυφτείς), αλλά υπερασπίζεσαι τυφλά μια εταιρία, βρίζεις τις άλλες ενώ όταν οι άλλοι αναφέρουν τις πατάτες της "δικιά σου" δε σου αρέσει, και προσπαθείς να πείσεις του πάντες ότι η εταιρία "σου" είναι η καλύτερη.

Αυτό είναι το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

@Nix αγορι μου,

μπορεί κάποτε να έκραξα την αγαπημενη σου εταιριουλα και να,μπήκα στη μαύρη σου λίστα το δέχομαι.

αλλα εδω έγραψα κάτι κακό; ΟΧΙ.

Οποτε βγαλε την ελληνική βλαχιά σου σε παρακαλω και μείνε στο θέμα.

:*

Στο οποίο, δεν πήρες καν μέρος, απλα σαν κλασικός καγκουροελληνας μπήκες μονο για την μπιχτη σου.

Απορώ οι admins πως επιτρέπουν τέτοια ποστς να παραμένουν και να *πηδάνε* το κάθε θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

@Nix αγορι μου,

1)μπορεί κάποτε να έκραξα την αγαπημενη σου εταιριουλα και να,μπήκα στη μαύρη σου λίστα το δέχομαι.

2)αλλα εδω έγραψα κάτι κακό; ΟΧΙ.

3)Οποτε βγαλε την ελληνική βλαχιά σου σε παρακαλω και μείνε στο θέμα.

4)Στο οποίο, δεν πήρες καν μέρος, απλα σαν κλασικός καγκουροελληνας μπήκες μονο για την μπιχτη σου.

5)Απορώ οι admins πως επιτρέπουν τέτοια ποστς να παραμένουν και να *πηδάνε* το κάθε θέμα.

1) Και μόνο με αυτό που λες, αποδικνύεις τη νοοτροπία που έχεις και πόσο fanboy είσαι. Enough said.

2) Ναι. Έγραψες. Αποκάλεσες fanboys άλλα άτομα. Ποιος; ΕΣΥ!!! Που όχι μόνο είσαι fanboy αλλά είσαι και του χειρίστου είδους, καθώς ακόμα και τα fanboys άμα η κίνηση μιας άλλης εταιρίας είναι καλή την αναγνωρίζουν. 

3) Δεν έχει επιχειρήματα κι απαντάς με τον άθλιο τρόπο που ξέρεις. Δε μου κάνει εντύπωση. Το να μείνω στο θέμα δεν είναι δουλειά σου να μου το πεις. 

4) Πάλι απαντάς με άθλιο τρόπο, όπως είσαι συνηθισμένος μόλις σου πουν την αλήθεια που σε τσούζει. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχεις επιχείρηματα για να μπορέσεις να με αντικρούσεις, οπότε καταφεύγεις στον τρόπο που έχεις από την αγωγή σου.

5) Και πάλι δεν είναι δική σου δουλειά. Μάθε να κοιτάς τη δουλειά σου και να μην πετάγεσαι εκεί που δε σε παίρνει. Άμα δε σου αρέσει εδώ, να μη σε κρατάμε. Οι περισσότεροι σε έχουν κράξει έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

1) Και μόνο με αυτό που λες, αποδικνύεις τη νοοτροπία που έχεις και πόσο fanboy είσαι. Enough said.

2) Ναι. Έγραψες. Αποκάλεσες fanboys άλλα άτομα. Ποιος; ΕΣΥ!!! Που όχι μόνο είσαι fanboy αλλά είσαι και του χειρίστου είδους, καθώς ακόμα και τα fanboys άμα η κίνηση μιας άλλης εταιρίας είναι καλή την αναγνωρίζουν. 

3) Δεν έχει επιχειρήματα κι απαντάς με τον άθλιο τρόπο που ξέρεις. Δε μου κάνει εντύπωση. Το να μείνω στο θέμα δεν είναι δουλειά σου να μου το πεις. 

4) Πάλι απαντάς με άθλιο τρόπο, όπως είσαι συνηθισμένος μόλις σου πουν την αλήθεια που σε τσούζει. Το χειρότερο είναι ότι δεν έχεις επιχείρηματα για να μπορέσεις να με αντικρούσεις, οπότε καταφεύγεις στον τρόπο που έχεις από την αγωγή σου.

5) Και πάλι δεν είναι δική σου δουλειά. Μάθε να κοιτάς τη δουλειά σου και να μην πετάγεσαι εκεί που δε σε παίρνει. Άμα δε σου αρέσει εδώ, να μη σε κρατάμε. Οι περισσότεροι σε έχουν κράξει έτσι κι αλλιώς.

Η φάση μάγκες είναι ΕΜΑ ΤΕΙΜΟΙ....

είδε ό άλλος το nick και πάει βουρ στον ρατσισμό...fanboy ξε-fanboy δεν έχεις κανένα δικαίωμα να flamareis το παλικάρι μόνο και μόνο για την συμμετοχή του στην συζήτηση. Εξ άλλου μέχρι τώρα ότι έχει πει είναι σωστότατο.

Δημοσ.

είδε ό άλλος το nick και πάει βουρ στον ρατσισμό...fanboy ξε-fanboy δεν έχεις κανένα δικαίωμα να flamareis το παλικάρι μόνο και μόνο για την συμμετοχή του στην συζήτηση. Εξ άλλου μέχρι τώρα ότι έχει πει είναι σωστότατο.

Τhank you sir.

δεν διαβασα καν το ποστ του, απο ολους τρωει κρα, απορώ γιατι του απαντησα. Anyway.

Xbox One μονο. Lol

Δημοσ.

Είσαι σοβαρός ρε φίλε? Πρέπει να πληρώσεις κάτι για να έχεις πάνω σε ένα θέμα μια άποψη και να τονίζεις κάποιες ανησυχίες?

Πρέπει να έχεις μετοχές στο Youtube για να σε ενοχλεί οτι γεμίζει η υπηρεσία με σαπίλα περιεχόμενο?

Άποψη φυσικά και μπορείς να έχεις για τα πάντα. Το θέμα είναι το κατά πόσο είναι βάσιμη ή όχι. Όταν με το καλό λοιπόν τελειώσεις από το να κάνεις dislike-flag σε όλα τα βίντεο του ελληνικού Youtube ξαναμιλάμε. Εγώ θέλω να δω το no-scope kill του πιτσιρικά και δεν είναι βίντεο-σκουπίδι.

Δημοσ.

Όταν με το καλό λοιπόν τελειώσεις από το να κάνεις dislike-flag σε όλα τα βίντεο του ελληνικού Youtube ξαναμιλάμε. Εγώ θέλω να δω το no-scope kill του πιτσιρικά και δεν είναι βίντεο-σκουπίδι.

Tι σχέση έχει να κάνει το ελληνικό YT? Για να έχει ανθίσει σημαίνει πως υπάρχει ζήτηση και ας είναι από τον κάθε τσοπάνη.

Το θέμα είναι ποσοτικό δεν υποστηρίζω την απόταξη αυτό έλλειπε να αιρούμε το Internet neutrality. Δεν σου λέω να μην αναιβάζει αλλά σου λέω οτι θα γεμίσει το Youtube.

Ουσιαστικά το φαίρνω από δω και απο κει έτσι ώστε να δείξω πως πιστεύω πως είναι αναγκαίο, να μανατζάρεται η ύπαρξη αυτών των βίντεο έτσι ώστε να αποτέλεσει ένα ξεχωριστό κόμματι στον βιντεοχώρο. Είτε με το να βάζουν XB-(insert name here) στο uploader nickname του άλλου, είτε με την δημιουργία απομονομένου category κλπ.

Αλλιώς θα ψάχνω να δώ ένα Χ video στο BF4 PC (λέμε τώρα) και θα πέφτω σε 200 καραγκιοζηλίκια πρώτα!!

Και δεν σου λέω οτι πρόκειται για μόνο άσχημα βίντεο αλλά εφόσον το περιβάλλον σε κάθε gaming πλατφόρμα είναι έντονα διαφορετικό  θα προτιμούσα να κάνει μια κίνηση το ίδιο το Youtube έτσι ώστε να λέει "Μάγκες αυτά είναι από XB αυτά απο PS αυτά από Wi αυτά απο PC μέσω Xsplit κλπ...".

Για το δυναμικό που έχει η εταιρία δεν είναι δύσκολη δουλειά και δεν νομίζω να χάλαγε κανέναν ένας διαχωρισμός του "αχταρμά".

Δημοσ.

Το έχεις κάψει τελείως, έτσι;

Δηλαδή, πάω εγώ βουρ στο ρατσισμό που λέω το αυτονόητο (ότι δεν μπορεί να κατηγορεί ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ για fanboy, μιας και ο ίδιος είναι το χειρότερο παράδειγμα) ενώ αυτός που όποιος δεν προσκυνάει τη Microsoft τον προσβάλλει με άσχημους χαρακτηρισμούς δεν είναι. Sure.

Δες και μόνος σου τι έγραψε, και πόσο μέσα στο θέμα ήταν:

Σε αντίθεση με τους περισσότερους απο εδω μέσα που χωρίς το nickname είσαστε χειρότεροι απο fanboys.

Και για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, προφανώς δεν αναφέρομαι στο από πάνω. Το από πάνω πάει για τη "συμμετοχή" στο θέμα. Οι χαρακτηρισμοί αναφέρονται σε άλλα thread που όποιον δεν προσκυνάει την αγαπημένη του εταιρία κι έχει το θράσσος να αμβισβητήσει τις κινήσεις της, τον στολίζει. (Βέβαια, σε thread που η ίδια η Microsoft έχει παραδεχτεί τις πατάτες της, δεν τον έχω δει.)

Τώρα, όσον αφορά αυτό που είπε, σωστότατο κατά τη δική σου άποψη. Αλλά μάντεψε, υπάρχουν κι άλλες απόψεις πέρα από τη δικιά σου.

Όσο για το ποιον κράζουν, άστο. Διάβασε τα διάφορα threads και μετά τα λέμε.

Και τέλος, άμα δεν έχεις τα κότσια να απαντήσεις με επιχειρήματα, μη λες ότι δεν το διαβάζεις. Είναι ανώριμο. Άμα είσαι μάγκας, απάντησε μου με επιχειρήματα, στα οποία δε συμπεριλαμβάνονται: 1) βρισιές, 2) Microsoft RULZ και όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και 3) Δεν διάβασα γιατί είμαι τόσο μαμάτος που απαξιώ να διαβάσω και να απαντήσω.

Άντε καληνύχτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...