Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 5  σχεδον χρονια συνεχους χρησης (και 2 πτωσεις απο 1+ μετρο ) σημερα εσπασε η μια βαση (αριστερη ) απο την οθονη Link.png Site: αυτη .

Θελω λοιπον αν καποιος απο το φορουμ εχει η μπορει να βρει τετοια βαση στην Ελλαδα να μου στειλει ενα μηνυμα (εννοειτε πληρωνω ) γιατι και παραγγελια να κανω θα αργησει να ερθει .Θα κοιταξω στην περιοχη μου (Βολος ) απλα δε πιστευω να βρω .

Δημοσ.

Μετα απο 5  σχεδον χρονια συνεχους χρησης (και 2 πτωσεις απο 1+ μετρο ) σημερα εσπασε η μια βαση (αριστερη ) απο την οθονη Link.png Site: αυτη .

Θελω λοιπον αν καποιος απο το φορουμ εχει η μπορει να βρει τετοια βαση στην Ελλαδα να μου στειλει ενα μηνυμα (εννοειτε πληρωνω ) γιατι και παραγγελια να κανω θα αργησει να ερθει .Θα κοιταξω στην περιοχη μου (Βολος ) απλα δε πιστευω να βρω .

Δεν είναι ανάγκη ούτε να χρυσοπληρώσεις ούτε να ψαχνεις αρκετο καιρό.Εχουν σπασει οχι οι βιδες αλλα οι μεντεσέδες της οθόνης ;)

Μπορείς να τους βρεις και φθηνότερα.Καταρχάς γιατί δεν τους παραγγέλνεις από ebay ??

Δημοσ.

ξερω το κοιταξα απλα θα κανουν τουλαχιστον ενα μηνα να ερθουν απο κινα και επειδη ειμαι φοιτητης δεςν εχω και πιστωτικη γι αυτο κοιταω αν τους βρω Ελλαδα .Αν δε βρω θα τους παραγγειλω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...