highsky Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μετα απο 5 σχεδον χρονια συνεχους χρησης (και 2 πτωσεις απο 1+ μετρο ) σημερα εσπασε η μια βαση (αριστερη ) απο την οθονη Site: αυτη . Θελω λοιπον αν καποιος απο το φορουμ εχει η μπορει να βρει τετοια βαση στην Ελλαδα να μου στειλει ενα μηνυμα (εννοειτε πληρωνω ) γιατι και παραγγελια να κανω θα αργησει να ερθει .Θα κοιταξω στην περιοχη μου (Βολος ) απλα δε πιστευω να βρω .
ramarg Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μετα απο 5 σχεδον χρονια συνεχους χρησης (και 2 πτωσεις απο 1+ μετρο ) σημερα εσπασε η μια βαση (αριστερη ) απο την οθονη Site: αυτη . Θελω λοιπον αν καποιος απο το φορουμ εχει η μπορει να βρει τετοια βαση στην Ελλαδα να μου στειλει ενα μηνυμα (εννοειτε πληρωνω ) γιατι και παραγγελια να κανω θα αργησει να ερθει .Θα κοιταξω στην περιοχη μου (Βολος ) απλα δε πιστευω να βρω . Δεν είναι ανάγκη ούτε να χρυσοπληρώσεις ούτε να ψαχνεις αρκετο καιρό.Εχουν σπασει οχι οι βιδες αλλα οι μεντεσέδες της οθόνης Μπορείς να τους βρεις και φθηνότερα.Καταρχάς γιατί δεν τους παραγγέλνεις από ebay ??
highsky Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 ξερω το κοιταξα απλα θα κανουν τουλαχιστον ενα μηνα να ερθουν απο κινα και επειδη ειμαι φοιτητης δεςν εχω και πιστωτικη γι αυτο κοιταω αν τους βρω Ελλαδα .Αν δε βρω θα τους παραγγειλω
Euclides Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Για αγορά βάσεων εδώ: http://www.genuine-laptop-hinges.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα