LambisElef Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σας! Έχω το iPad mini και έχω το πρόβλημα που δηλώνω στον τίτλο. Στην άνω δεξιά γωνία στης οθόνης έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν αρκετοί κόκκοι σκόνης. Είμαι σίγουρος ότι ειλναι στο εσωτερικό. Δε με πολυ ενοχλούν και πολύ, όμως μηπως υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς άνοιγμα της συσκευής να φύγουν; Ευχαριστώ προκαταβολικά! 1
zio10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Το περίεργο είναι πως μπήκαν! Το έχεις πάει ποτέ για service και ανοίχτηκε? Αλλιώς είναι πάρα πολύ δύσκολο! Αν όχι, ήταν έτσι από όταν το πήρες ή προέκυψε στην πορεία? (αν ναι τότε είναι ας πούμε "ελάττωμα" αλλά δε νομίζω να σε καλύψει κανείς) 1
LambisElef Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Πρέπει να εγινε στην πορεία, service ποτέ δεν πήγε, και μένα αυτό με παρεξένεψε, το πώς μπήκε μέσα...
LambisElef Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 φορας μεμβρανη; Όχι, μόνο το Smart Cover φοράει
basilis5 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 πολυ περιεργο. ζε καθε περιπτωση νομιζω πως η οθονη ειναι κολλημενη στο σασι κι οχι απλα κουμπωμενη. το σερβις επισημως σιγουρα δεν θα στο αναλαβει καν, καθως εχουν πολιτικη αντικαταστασης κι οχι επισκευης, ποσο μαλλον για λιγη σκονη. τωρα να το πας εξω σε καποιον αλλο που επισκευασει τραβηγμενο. γενικα δεν νομιζω πως αξιζει να βαλεις πανω χερι, εξαιτιας της κατασκευης-συναρμολογησης. 1
zio10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Λάθος συναρμολόγηση πρέπει να είναι. Δεν αξίζει να ασχοληθείς, είναι πολύ δύσκολη δουλειά να ξεκολλήσεις την οθόνη, να το καθαρίσεις και να το κλείσεις ξανά...άσε που αν γίνει αυτό θα καθαρίσεις τη σκόνη που βλέπεις τώρα αλλά όλο και κάποιος νέος κόκκος θα μείνει μέσα. Άστο έτσι καλύτερα, λογικά μόνο σε σκούρο φόντο πρέπει να είναι κάπως ενοχλητικό.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 στείλτο infoquest, περιέγραψε το πρόβλημα και λογικά θα στο αντικαταστήσουν με άλλο. 2
ramarg Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σας! Έχω το iPad mini και έχω το πρόβλημα που δηλώνω στον τίτλο. Στην άνω δεξιά γωνία στης οθόνης έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν αρκετοί κόκκοι σκόνης. Είμαι σίγουρος ότι ειλναι στο εσωτερικό. Δε με πολυ ενοχλούν και πολύ, όμως μηπως υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς άνοιγμα της συσκευής να φύγουν; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Αφησε το όπως είναι και μην το σκαλίζεις το θέμα.Ξεκινάς για κάτι μικρό και μετά προκύπτουν άλλα προβλήματα.Διαβολόσκονες ! Προφανώς μπήκε κατά την συναρμολόγηση της συσκευης. Γενικά να μην το σκέφτεσαι. Λόγος για να το αναλάβουν πάντως δεν θεωρείται η σκόνη. Εαν σου σπάσει χτύπα ξύλο η οθόνη κάποια στιγμή τότε θα ξεφορτωθείς την σκόνη. 1
DjVassel Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν υπαρχει λογος να το κρατησεις καθως εχει ελάττωμα. Θα το πας στο καταστημα που το παρεις και θα παρεις αλλη συσκευη ανακατασκευασμενη..
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 θεωρείται ελάττωμα και αν είσαι εντός εγγύησης στείλτο για αλλαγή.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Πήγαινε το δικαιούσαι αντικατάστασης όπως είπα και πριν.
LambisElef Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μένω Νευροκόπι, οπότε αποστολή σε infoquest δεν είναι κάτι το πολύ εύκολο για μένα. Απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποια εύκολη λύση, αν όχι δεν με πειράζει, εξάλλου δεν με ενοχλεί, ούτε καν φαίνεται με την οθόνη ανοιχτή... Σας ευχαριστώ όλους!!! 1
zio10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μένω Νευροκόπι, οπότε αποστολή σε infoquest δεν είναι κάτι το πολύ εύκολο για μένα. Απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποια εύκολη λύση, αν όχι δεν με πειράζει, εξάλλου δεν με ενοχλεί, ούτε καν φαίνεται με την οθόνη ανοιχτή... Σας ευχαριστώ όλους!!! Επειδή είναι σοβαρή εταιρεία γενικά μπορείς να δοκιμάσεις να τους πάρεις τηλέφωνο πρώτα και να εξηγήσεις το πρόβλημα να δεις αν σε καλύπτουν ή όχι και ανάλογα μετά το στέλνεις ή το κρατάς όπως είναι.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 λογικά θα στο αντικαταστήσουν, οπότε είναι κρίμα να το κρατήσεις έτσι ακόμα και αν είναι κάτι ελάχιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα