toketog Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Πως μπορώ να κάνω bridge 2 router; Έχω ενα thomson το οποιο θελω να λειτουργεί απλα σαν modem και ενα tp-link που να παιρνει ιντερνετ απο το thomson και να αναλαμβανει ολες τις υπολοιπες λειτουργιες (DHCP, Port forward...κτλ)
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Πως μπορώ να κάνω bridge 2 router; Έχω ενα thomson το οποιο θελω να λειτουργεί απλα σαν modem και ενα tp-link που να παιρνει ιντερνετ απο το thomson και να αναλαμβανει ολες τις υπολοιπες λειτουργιες (DHCP, Port forward...κτλ) αν το δευτερο δεν ειναι ρουτερ τοτε δεν μπορεις να το κανεις.το Thomson οκ το κανεις bridge και εισαι ετοιμος αλλα αν το δευτερο ειναι adsl router και οχι σκετο ρουτερ με Wan/internet θυρα τοτε δεν μπορεις.ελαχιστες εξαιρεσεις λιγα adsl router που παιζουν και σκετο router.πχ thomson Με wan kai fritz/και νομιζω και καποια gennet
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 δες μηπως το μοντελο που εχεις του Tp link υποστηριζει τιποτα για wan.το Thomson αν υποστηριζει wan θα εχει και τετοια θυρα αλλα το κακο ειναι οτι ολα γινονται απo cli interface.εχω δει κιολας σε 784 Να εχουν κανει την μια του ethernet σε wan.δεν το εψαξα παραπανω να δω τι πως γιατι και πως επαιζε.αλλα και να γινεται αυτο το κακο ειναι οτι γινεται α.απo cli. και β.εσυ θες το Tp link να κανει τα υπολοιπα. β.για ποιο λογο θες να κανεις το Thomson bridge και δεν το κρατας σαν adsl router.και γενικοτερα γιατι θες να το κανεις αυτο ?μπορεις ενα απο τα 2 ρουτερ να το κανεις για ολες τις δουλειες.θες κατι συγκεκριμενο να κανεις?
toketog Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 γιατι το thomsnon ειναι πιο stable πανω στην γραμμη μου, και γενικως παιζει καλυτερα....δεν εχει ομως τοσες δυνατοτητες και ρυθμισεις οσο το tp-link
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 γιατι το thomsnon ειναι πιο stable πανω στην γραμμη μου, και γενικως παιζει καλυτερα....δεν εχει ομως τοσες δυνατοτητες και ρυθμισεις οσο το tp-link το speedtouch μετα εγινε Thomson και πλεον Technicolor θεωρειται απο τα πιο stable ρουτερ ειδικα για χαλια γραμμες.απο εκει και περα το thomson εχει απειρες δυνατοτητες(απλα απειρες)απλα υπαρχει ενα μεγαλο θεμα.οι περισστερες ρυθμισεις δεν ειναι μεσα απο το Web interface αλλα ειναι απο cli interface και ειναι αρκετα δυσκολο cli ακομα και αν κατεβασεις το Manual.συν οτι καποιοι παροχοι κοβουν το cli και πρεπει να το ανοιξεις εσυ με 1-2 τροπους που υπαρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα