vounisios Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Γεια σας.Συνηθως, οποια συσκευη βαζουμε με USB,εμφανιζετε στη περιοχη του system tray,ωστε μετα με δεξι κλικ, να την κανουμε ασφαλη καταργηση.Εδω και λιγες μερες ενω συνδεω το κινητο μου[sony ericsson mini experia],με USB στον υπολογιστη μου[Desktop],δεν μου το δειχνει στο Tray.μου το δειχνει, ομως, αριστερα στη μπαρα,στην υπολοιπη γραμμη εργασιων,χωρις καποια επιλογη μετα,για ασφαλη καταργηση συσκευων υλικου & εξαγωγη αποθ/κων μεσων.Οτιδηποτε αλλο βαζω[συνδεω] στον H/Y μου[π.χ στικακι]μου βγαινει στο Tray.Δεν ξερω πως προεκυψε αυτο.Καμμια ιδεα για το πως διορθωνεται? Ευχαριστω πολυ.
PC Booster Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Νομίζω ότι δε χρειάζεται να ανησυχείς. Απλώς αν θες να είσαι σίγουρος πριν βγάλεις το καλώδιο κλείσε το κινητό.
vounisios Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δεν ανησυχω.απλα,ενω μεχρι πριν λιγο καιρο το εβλεπα στο tray,τωρα μου το βγαζει αριστερα στη γραμμη εργασιας.προφανως καποια λυση θα υπαρχει.Σε ευχαριστω παντως.
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Για να δεις το κινητό στο tray θα πρέπει να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις του αποθηκευτικού χώρου την σύνδεση σαν συσκευή μαζικής αποθήκευσης. Αν στο βλέπει σαν συσκευή απεικόνισης τότε δεν εμφανίζεται στο tray και δεν έχει ασφαλή κατάργηση.
vounisios Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Για να δεις το κινητό στο tray θα πρέπει να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις του αποθηκευτικού χώρου την σύνδεση σαν συσκευή μαζικής αποθήκευσης. Αν στο βλέπει σαν συσκευή απεικόνισης τότε δεν εμφανίζεται στο tray και δεν έχει ασφαλή κατάργηση. Ρυθμισεις, ποιανου αποθηκευτικου χωρου? του κινητου?
micos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ναι, από το κινητό->ρυθμίσεις->αποθηκευτικός χώρος (ή κάπως έτσι, δεν έχω android για να πω σίγουρα).
vounisios Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ναι, από το κινητό->ρυθμίσεις->αποθηκευτικός χώρος (ή κάπως έτσι, δεν έχω android για να πω σίγουρα). Μπαινω στον αποθηκευτικο χωρο και κοιταζω οπως μου γραφεις,αλλα δεν βλεπω καποια επιλογη να τσεκαρω,,,,
micos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Όπως σου είπα δεν έχω android, το είχα δει σε μια συσκευή αλλά δεν ξέρω σε ποια έκδοση ήταν το λειτουργικό. Σε ένα άλλο κινητό έβγαζε την επιλογή στην κουρτίνα που κατέβαινε. Πάντως δεν έχει σημασία, αν δεν σου βγάζει κατάργηση δεν χρειάζεται να το κάνεις. Μπορείς να το αποσυνδέεις όποτε θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα