Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εταιρεία πίσω από την εφαρμογή lock-screen με την ονομασία Cover που δημιούργησαν πρώην υπάλληλοι της Google, εξαγοράστηκε πρόσφατα από το Twitter. Η εφαρμογή μαθαίνει τις συνήθειες του χρήστη και παρέχει στην οθόνη κλειδώματος συντομεύσεις από τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί συχνότερα.Επιπλέον, αλλάζει τις εφαρμογές ανάλογα με το πότε ή που τις χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα εφόσον οδηγείτε, η εφαρμογή θα δείχνει στην οθόνη κλειδώματος την εφαρμογή πλοήγησης που χρησιμοποιείτε κ.ά.

Το Twitter δεν έκανε γνωστό με πoιο τρόπο σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την εφαρμογή και τις δυνατότητες της, ωστόσο δημοσιοποίησε την εξής ανακοίνωση:

“Το Twitter, όπως και το Cover, πιστεύει στην εκπληκτική δυναμική του Android. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα ότι τα smartphones μπορούν να γίνουν ακόμα πιο έξυπνα –πιο χρήσιμα και πιο συναφή- και μαζί θα κάνουμε αυτό το πράγμα πραγματικότητα…. Θα βασιστούμε πάνω σε αυτό που κάνει το Cover εξαιρετικό, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δημιουργήσουμε κάτι ακόμα καλύτερο στο Twitter”.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Η λογική της οθόνης κλειδώματος δεν είναι λίγο διαφορετική από το να έχει συντομεύσεις (π.χ. επιφάνεια εργασίας);

EDIT: Ίσως φταίει το γεγονός ότι δε γνωρίζω την ακριβή λειτουργία της εφαρμογής ( ;;; )

Δημοσ.

Μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Η λογική της οθόνης κλειδώματος δεν είναι λίγο διαφορετική από το να έχει συντομεύσεις (π.χ. επιφάνεια εργασίας);

EDIT: Ίσως φταίει το γεγονός ότι δε γνωρίζω την ακριβή λειτουργία της εφαρμογής ( ;;; )

γιατι οχι? χωρις να χρειαστει να ξεκλειδωσεις το κινητο σου, εχεις προσβαση σε καποιες βασικες εφαρμογες. προσωπικα πχ, εχω 4 συντομευσεις στην οθονη κλειδωματος του htc sense: κληση, μηνυματα, Gmail και καμερα. αμεση προσβαση χωρις να μπλεκεις με μενου και συντομευσεις.

Δημοσ.

γιατι οχι? χωρις να χρειαστει να ξεκλειδωσεις το κινητο σου, εχεις προσβαση σε καποιες βασικες εφαρμογες. προσωπικα πχ, εχω 4 συντομευσεις στην οθονη κλειδωματος του htc sense: κληση, μηνυματα, Gmail και καμερα. αμεση προσβαση χωρις να μπλεκεις με μενου και συντομευσεις.

Σίγουρα.. γιατί όχι; Και φαίνεται (από screenshots) και προσεγμένη εφαρμογή.

Απλά το αναφέρω μιας και ο αρχικός ρόλος του κλειδώματος είναι για αποφυγή άσκοπων κλήσεων.

Μετά ήρθαν κι άλλα (κλείδωμα με κωδικό κτλ), αν κι εγώ αναφέρομαι στον αρχικό σκοπό του κλειδώματος.

Θα μου πεις έχει μια δυσκολία πλέον το κουμπάκι να πατηθεί από "μόνο του" έτσι ώστε να ανοίξει η οθόνη... :)

Καλή διαφήμιση από twitter, θα το δοκιμάσω! :P

Δημοσ.

Η εφαρμογή είναι πολύ καλή, την χρησιμοποιώ από τις πρώτες beta εκδόσεις της και πολύ καλές επιλογές αυτόματου προφίλ, είτε με χρήση τοποθεσίας είτε με χρήση bluetooth και αναγνώρισης wifi δυκτίου. Πέρα από τις συντομεύεις των εφαρμογών που έχει οι οποιες μπαίνουν και αυτές αυτόματα αναλογα με το ποιες χρησιμοποιούνται πιο πολύ από τον καθένα, έχει και sidebar. Τώρα που αποσκοπεί το twitter με την συγκεκριμένη εξαγορά μιας για την ώρα beta εφαρμογής, είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Είδα το άρθρο και τσέκαρα την εφαρμογή από περιέργεια... εκπληκτική δουλειά οι τύποι!!!
Αυτό που απλά ρίχνεις μια ματιά στην εφαρμογή που θες, με έχει βολέψει αφάνταστα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...