atrwtos Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Εγώ έχω Xilence X5 ..Πολύ καλή την προτείνω και για overclocking! Σε σταθερό και laptop
ss13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Επίσης θέλει και καθάρισμα οι ψύκτρες , αυτό είναι απαραίτητο αυτό http://www.emimikos.gr/26045/ https://www.pcsteps.gr/15740-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-laptop/#Mu941sigmaomicron_kappaalphathetaalpharhoiotasigmamuomicron973_tauetasigmaf_pialphalambdaiota940sigmaf_thetaepsilonrhomuiotakappa942sigmaf_alphalambdaomicroniotaphi942sigmaf για να έχουμε καλά αποτελέσματα Επεξ/σία 6 Απριλίου 2016 από ss13
zacharis1955 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ισοπροπυλική αλκοόλη που βρίσκεται σε όλα τα φαρμακεία... 1
Sheogorath Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 17 ώρες πριν, Drifter minas είπε Όλες αυτές οι πάστες είναι κυαθιου;;; Είναι τι;
vngls7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 On 03/04/2016 at 20:50, alkis13 said: Η πάστα; 25C? Η παστα; On 03/04/2016 at 21:53, zacharis1955 said: Tώρα σοβαρολογείς? Γιατί σας φαίνεται περίεργο? Το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι θερμαγώγιμη πάστα αλλα υγρό μέταλλο. Σε ακραίες περιπτώσεις που το μηχάνημα ανεβάζει υπερβολικές θερμοκρασίες δεν είναι περίεργο να δεις τέτοιες διάφορες (από 100 σε 70 πχ). Θέλει προσοχή όμως γιατί δεν κάνει να έχει επαφή με αλουμίνιο ή χαλκό, τα διαβρώνει.
alkis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 22 ώρες πριν, vngls7 είπε Γιατί σας φαίνεται περίεργο? Το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι θερμαγώγιμη πάστα αλλα υγρό μέταλλο. Σε ακραίες περιπτώσεις που το μηχάνημα ανεβάζει υπερβολικές θερμοκρασίες δεν είναι περίεργο να δεις τέτοιες διάφορες (από 100 σε 70 πχ). Θέλει προσοχή όμως γιατί δεν κάνει να έχει επαφή με αλουμίνιο ή χαλκό, τα διαβρώνει. To liquid metal αν δεν κανει να ερθει σε επαφη με αλουμινιο η χαλκο με τη ψυχτρα κανει να ερθει σε επαφη; Πάντως για την ιστορια με liquid metal και mx4 και παστα ebay διαφορα στον 2630qm δεν ειδα. Διαφορα ειδα ομως σε παλια μηχανηματα με plate χαλκου 0,5mm (ή αλλιως one penny solutions, παιρνεις 0,01€ το λιανεις μεχρι να φτασει παχος 0,4-0,5mm και εχεις δημιουργησει σωστο-βαρυ πατημα σε ψυχτρα-chipset-vga-cpu). Πολυ καλύτερη συμπεριφορα. Νομιζω οτι ειναι μονοδρομος για παλια-ζεστα-laptops. Το μονο που με δυσκολευει ειναι να υπολογισω το παχος του χαλκου που πρεπει να υπολογισω, αλλα οπως διαβασα, δοκιμαζεις- τεσταρεις - setαρεις. Να φανταστει κανεις σε laptop με 8600gt εχω 64-65full load gpu. (καλα το full load οχι πως ειναι κατι για αυτο το εκτρωμα ψηφιακης λιθογραφιας).
vngls7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Από ότι κατάλαβα έχει να κάνει με το υλικό που είναι φτιαγμένες οι ψύκτρες. Το αλουμίνιο το απαγορεύουν όλοι ενώ με το χαλκό λίγο περίεργο(αν είναι καθαρός χαλκός ή κάποιο κραμα). Εγώ προσωπικά έχω δοκιμάσει την Grizzly Conductonaut σε 212 evo σε σταθερό και σε MacBook του 2010. Στο σταθερό δουλεύει πολύ καλά (έχω κάνει και delid στον i5 4590 βέβαια) και είδα 20c διαφορά. Στο λαπτοπ όμως μετά από κανα τρίμηνο είδα ότι άρχισε να «τρώει» την επιφάνεια της ψύκτρας (άρχισε σαν θάμπωμα) και το γύρισα σε mx4. Σε βίντεο που είδα σε κάποιους δουλεύει, σε κάποιους όχι και της Coollaboratory εγώ προσωπικά δεν θα τη χρησιμοποιούσα. Το τελευταίο που είπες το δοκίμασες και σου δούλεψε καλά; Μια φορά είχα δοκιμάσει και γω αλλά δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα (αγγλικό νόμισμα είχα βάλει). 1 hour ago, alkis13 said: To liquid metal αν δεν κανει να ερθει σε επαφη με αλουμινιο η χαλκο με τη ψυχτρα κανει να ερθει σε επαφη; Πάντως για την ιστορια με liquid metal και mx4 και παστα ebay διαφορα στον 2630qm δεν ειδα. Διαφορα ειδα ομως σε παλια μηχανηματα με plate χαλκου 0,5mm (ή αλλιως one penny solutions, παιρνεις 0,01€ το λιανεις μεχρι να φτασει παχος 0,4-0,5mm και εχεις δημιουργησει σωστο-βαρυ πατημα σε ψυχτρα-chipset-vga-cpu). Πολυ καλύτερη συμπεριφορα. Νομιζω οτι ειναι μονοδρομος για παλια-ζεστα-laptops. Το μονο που με δυσκολευει ειναι να υπολογισω το παχος του χαλκου που πρεπει να υπολογισω, αλλα οπως διαβασα, δοκιμαζεις- τεσταρεις - setαρεις. Να φανταστει κανεις σε laptop με 8600gt εχω 64-65full load gpu. (καλα το full load οχι πως ειναι κατι για αυτο το εκτρωμα ψηφιακης λιθογραφιας).
alkis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Είναι χοντρό το αγγλικό νόμισμα. Θέλει πιο λεπτό. Στο 0,5 περίπου. Επίσης η επιφάνεια δεν είναι λεία.
tarantules Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Σε ένα παλιό laptop που είχα αγοράσει μεταχειρισμένο , με undervolting του κατέβασα τις θερμοκρασίες 5-6 βαθμούς χωρίς καν αλλαγή θερμοαγώγιμης.
άδικος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Στις 17/6/2018 στις 10:25 ΠΜ, tarantules είπε Σε ένα παλιό laptop που είχα αγοράσει μεταχειρισμένο , με undervolting του κατέβασα τις θερμοκρασίες 5-6 βαθμούς χωρίς καν αλλαγή θερμοαγώγιμης. Αλλουνού παπά ευαγγέλιο
kyriakidis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Εγώ χρησιμοποιώ thermal grizzly kryonaut (http://www.thermal-grizzly.com/en/products/16-kryonaut-en ) τόσο στο σταθερό για overclock όσο και στο φορητό, αρκετά καλή αν και λίγο ακριβή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα