Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Coollaboratory-Liquid-Ultra-Cooling-Cleaning/dp/B0039RY3MM?ie=UTF8&keywords=liquid%20ultra&qid=1459697450&ref_=sr_1_1&s=computers&sr=1-1

Στο alienware που πηρα προσφατα εριξε την θερμοκρασια του επεξεργαστη κατα 25! βαθμους (i7-6700hq) και της καρτας γραφικων (gtx-980m) κατα 20!

Η πάστα; 25C? Η παστα;

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Coollaboratory-Liquid-Ultra-Cooling-Cleaning/dp/B0039RY3MM?ie=UTF8&keywords=liquid%20ultra&qid=1459697450&ref_=sr_1_1&s=computers&sr=1-1

Στο alienware που πηρα προσφατα εριξε την θερμοκρασια του επεξεργαστη κατα 25! βαθμους (i7-6700hq) και της καρτας γραφικων (gtx-980m) κατα 20!

Tώρα σοβαρολογείς?

Δημοσ.

Ναι απο 88 η κάρτα δεν ανεβαίνει πλέον τους 68 και ο επεξεργαστής απο 97 βαθμούς κατέβηκε στους 72. Ίσως να έπεσα και σε κομμάτι που δεν είχε σωστή πάστα πάνω ?

Δημοσ.

Εγω σε ενα amd a8 apu +7470 asus, είχα 120C χωρις φορτο και έβγαλα καθαρισα, εβαλα gd900 (κυκλοφορει αρκετα στο ebay αυτη) και τώρα είμαι στους 90C, στη cpu όλα αυτά, η gpu 35C κυρία. Και το σύστημα είναι όλο χαλκός, πουθενά αλουμίνιο. Απλά έχω απογοητευτεί. (τελεια την εχω βαλει την παστα και τα παντα φαινονται πως πατανε καλα).

Δημοσ.

...Ίσως να έπεσα και σε κομμάτι που δεν είχε σωστή πάστα πάνω ?

Η πολύ πιο πιθανόν -εν σχέσει και με τα μαγαζί που το αγόρασες: http://laptopoutlet.gr- σε κομμάτι με καμένη από την χρήση και/ή λάθος αλλαγμένη πάστα, μαμίσια και λάθος σε τέτοιο laptop αποκλείεται
Δημοσ.

Η πολύ πιο πιθανόν -εν σχέσει και με τα μαγαζί που το αγόρασες: http://laptopoutlet.gr- σε κομμάτι με καμένη από την χρήση και/ή λάθος αλλαγμένη πάστα, μαμίσια και λάθος σε τέτοιο laptop αποκλείεται

Εσυ το χαβά σου . Φίλε καινούργιο σφραγισμένο με την ταινία της DELL έγραψε οτι αγοραςε ο HPPRO. Ξέρεις οτι μπορώ να στείλω αυτά που λες στην επιχείρηση και να σε τρέχουν για συκοφαντική δυσφήμιση . Για ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ απορώ πραγματικά για τα συμφέροντα που εξυπηρετείς . Ειναι γνωστό πως τα Alienware απο τα παλιότερα μοντέλα πως ζεσταίνονται με την μαμά πάστακαι ας βρεθεί κάτοχος Alienware να με διαψεύσει

Και για να σε προλάβω γνωρίζω προσωπικά τον ιδιοκτήτη και απο που τα φέρνει . Ας μας πει ο φίλος λοιπόν οτι ισχύει κατι αλλο .

http://laptopoutlet.gr/katigories-prionton-pou-dianemi-csih/

Για να σου φύγει και ο καημός ...

Και αν έχεις αμφιβολία αγοράσε ένα και βγες δημόσια να τους κανείς ρόμπα οτι σου πούλησαν μεταχειρισμένο για καινούργιο και εγώ ο ίδιος θα έρθω μάρτυρας σου στο δικαστήριο

Δημοσ.

Παντως το φορητό που αγορασα ειχε ημερομηνια κατασκευης 20 ημερες πριν την ημερομηνια παραλαβής. Τηλεφωνησα μετα απο αυτα που διαβασα στην υποστηριξη της DELL και μου ειπαν χαρακτηριστικα πως ειναι αγορασμένο από DELL UK και στην επιμονή ερωτηση αν ειναι  refurbished (η αληθεια ειναι πως μολις διαβασα τα λεγομενα του συμφορουμιτη zacharis1955 μου μπηκαν ιδεες) δεν ειναι refurbished και μαλιστα με βαλανε και πατησα κατι συνδιασμους κουμπιων και ειδα και ποσες φορες ειχε κανει Power on / off εν τελει για να μην το ζαλιζουμε:

Σε καινουργιο Alienware 17 R3 η αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας με liquid ultra έριξε θεαματικά τις θερμοκρασίες!

Η όλη διαδικασια πήρε 30 λεπτα και εγινε (ΜΠΡΟΣΤΑ μου παρακαλω) από τεχνικό της DELL που ήρθε στον χώρο μου με κοστος 75€

Δημοσ.

Εσυ το χαβά σου . Φίλε καινούργιο σφραγισμένο με την ταινία της DELL έγραψε οτι αγοραςε ο HPPRO. Ξέρεις οτι μπορώ να στείλω αυτά που λες στην επιχείρηση και να σε τρέχουν για συκοφαντική δυσφήμιση . Για ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ απορώ πραγματικά για τα συμφέροντα που εξυπηρετείς . Ειναι γνωστό πως τα Alienware απο τα παλιότερα μοντέλα πως ζεσταίνονται με την μαμά πάστακαι ας βρεθεί κάτοχος Alienware να με διαψεύσει

Και για να σε προλάβω γνωρίζω προσωπικά τον ιδιοκτήτη και απο που τα φέρνει . Ας μας πει ο φίλος λοιπόν οτι ισχύει κατι αλλο .

Για να σου φύγει και ο καημός ...

Και αν έχεις αμφιβολία αγοράσε ένα και βγες δημόσια να τους κανείς ρόμπα οτι σου πούλησαν μεταχειρισμένο για καινούργιο και εγώ ο ίδιος θα έρθω μάρτυρας σου στο δικαστήριο

Ντελάκια αυτό το είδες?

post-66821-0-61623000-1459794335_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Η όλη διαδικασια πήρε 30 λεπτα και εγινε (ΜΠΡΟΣΤΑ μου παρακαλω) από τεχνικό της DELL που ήρθε στον χώρο μου με κοστος 75€

Εντός εγγύησης και πλήρωσες 75ευρώ;

Εσυ το χαβά σου . Φίλε καινούργιο σφραγισμένο με την ταινία της DELL έγραψε οτι αγοραςε ο HPPRO. 

Έγραψε ποτέ κάτι τέτοιο ο Professional o Hp;

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά το νόημα της όλης κουβέντας . Ρε Zacharis1955 γιατί δεν πας μια βόλτα απ κει να μας πεις τελικά τι γίνεται γιατί είμαστε άσχετοι οι υπόλοιποι. Στα copy paste είσαι αστέρι !

Εντός εγγύησης και πλήρωσες 75ευρώ;

Έγραψε ποτέ κάτι τέτοιο ο Professional o Hp;

Ναι το έχει γράψει στο topic βοήθεια αγοράς φορητού . Απο κει έχει ξεκινήσει η ιστορία αυτη:

Έχει κάποια σημασία αυτό που γράφεις αν ειναι brand new in box όπως ξεκάθαρα αναφέρει στην προγραφή ? Σε πληροφορώ απο κει αγόρασα το Alienware 17 R3 και έβγαλα εγώ τα security seal της DELL!

Τέλος πάντων το θέμα μας ειναι άλλο και μένοντας on topic θέλω την γνώμη σας σχετικά με DELL και ρωτώ υπάρχει φθηνότερο DELL με αυτά τα specs ? Έστω και απέξω amaZon computeruniverse. Κλπ .

Το οτι πλήρωσε μέγα λάθος έπρεπε να απαιτήσει την αλλαγή στην εγγύηση

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά το νόημα της όλης κουβέντας . Ρε Zacharis1955 γιατί δεν πας μια βόλτα απ κει να μας πεις τελικά τι γίνεται γιατί είμαστε άσχετοι οι υπόλοιποι. Στα copy paste είσαι αστέρι !

...

Aυτό το συνημμένο αν κατάλαβες είναι screenshot της πρώτης σελίδας του καταστήματος, δεν είναι copy paste!

Δημοσ.

Aυτό το συνημμένο αν κατάλαβες είναι screenshot της πρώτης σελίδας του καταστήματος, δεν είναι copy paste!

H οποια απο οσο βλεπω δεν ισχυεi..μαλλον εβλεπες καποιο προσχεδιο μιας και η σελιδα τους ειναι καινουργια

Και πατωντας στο link εμενα με παει εδω

Εκει εχω την αισθηση πως παιρνεις την απαντηση που ψάχνεις.

Επιπλεον σου ξαναλέω αν εχεις αποδείξεις για το αντιθετο σε προκαλω και μαλιστα σου ειπα εγω πρωτος θα σε στηριξω, πηγαινε αγορασε ενα χαρακτηρισμενο ως  Brand New in BOX και απεδειξε το αντιθετο. Η αποψη μου ειναι πως ειναι τουλαχιστον αδικό να συκοφαντεις ελληνικη μικρή επιχειρηση που στην τελικη προσφερει τα προιόντα (για τα καινουργια μιλαω, γιατι τα άλλα πραγματικά τα σκοτώνει) σε τιμές που εμεις βρισκουμε μόνο εξω!

Φιλικά παντα και χωρις επιθετικό υφος :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H οποια απο οσο βλεπω δεν ισχυεi..μαλλον εβλεπες καποιο προσχεδιο μιας και η σελιδα τους ειναι καινουργια

Και πατωντας στο link εμενα με παει εδω

Εκει εχω την αισθηση πως παιρνεις την απαντηση που ψάχνεις.

Επιπλεον σου ξαναλέω αν εχεις αποδείξεις για το αντιθετο σε προκαλω και μαλιστα σου ειπα εγω πρωτος θα σε στηριξω, πηγαινε αγορασε ενα χαρακτηρισμενο ως  Brand New in BOX και απεδειξε το αντιθετο. Η αποψη μου ειναι πως ειναι τουλαχιστον αδικό να συκοφαντεις ελληνικη μικρή επιχειρηση που στην τελικη προσφερει τα προιόντα (για τα καινουργια μιλαω, γιατι τα άλλα πραγματικά τα σκοτώνει) σε τιμές που εμεις βρισκουμε μόνο εξω!

Φιλικά παντα και χωρις επιθετικό υφος :)

WoW! Ξεχασμένο "Προσχέδιο" επίσημου site που ήδη πουλάει και που το αλλάξανε κάπως αμέσως μόλις επισημάνθηκε! Τελικά το Insomnia παρακολουθείται προσεκτικά από πολύ κόσμο! Πολύ ενδιαφέρον!

P.S1: Το επισημαίνω κάτι -σοβαρό για μένα και γι πολλούς άλλους- δεν είναι συκοφαντία!

P.S2: Εχεις υπ΄όψιν σου τι σημαίνει ακριβώς (και πως "μεταφράζεται" στν Ελλάδα) Brand New Factory Sealed (Never Opened), Brand New Open Box, Refurbished, Used?

Υπάρχει περίπτωση ένα πχ. Dell Alienware  καινούριο με όλη τη σημασία της λέξης να έχει ένα χρόνο εγγύηση?

P.S3: Το πιασάρικο "ελληνικη μικρή επιχειρηση" αν δεν συνοδεύεται με πράξεις και από το "ξεκάθαρη" κλπ δεν μου λέει απολύτως τίποτα και ούτε μ' ενδιαφέρει η τύχη της! 

post-66821-0-01819300-1459845420_thumb.png

post-66821-0-31816100-1459845433_thumb.png

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Δε συκοφαντείς κανένα και καλό είναι να αναφέρονται μαγαζιά, τα σωστά μαγαζιά που σέβονται τον πελάτη θα προχωρήσουν και τα μαγαζιά αρπακώλες δεεεε τα θέλουμε.

Μου κάνει εντύπωση πως λεει ο αλλος οτι θα σε συρει για συκοφαντική δυσφήμηση. Δηλαδή το πλαίσιο τι να πει;

Πάντως έτσι όπως το βλέπω το site, είναι ξεκάθαρο, μεταχειρισμένο παίρνεις. Τι αν δούλευε 2 μήνες τι 2 χρόνια, δύσκολο να ξέρεις. Εφόσον όμως έχει εγγύηση όλα καλά.

Λάθος του παιδιού που πλήρωσε τα 75€ στη Dell, βέβαια από όσο διάβασα οι πάστες σε όλα τα laptop μπαίνουν όπως να'ναι, οπότε δε μου κάνει εντύπωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...