pavloa Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Έχω το ρούτερ Technicolor TG782 της cyta και έχω πάρει ένα ασύρματο τηλέφωνο το συνδέω και κάνει έναν περίεργο θόρυβο ένα χρρρρ το τουτ τουτ δεν ακούγετε καθόλου...το σταθερό τηλ δουλεύει μια χαρά...έχω αλλάξει και καλώδιο αλλά τα ίδια κάνει....τι μπορεί να φταίει ;;;
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 μαλλον η συσκευη.δοκιμασε την σε κανα φιλο σου αλλα δυσκολο να φταιει κατι αλλο.εφοσον με αλλο τηλεφωνο εισαι οκ κατι γινεται με την συσκευη.και επειδη εχω εγκαταστησει πολλα voip δεν εχω δει να οφειλεται τετοιο προβλημα σε fxs>συνηθως βλεπω καμενες fxs.αντιθετα εχω δει πολλα χαλασμενα τηλεφωνα.
pavloa Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 οκ θα το δοκιμάσω σε έναν φίλο μου .στις οδηγίες λέει οτι πρέπει να βάλω φίλτρο αν έχω ADSL σύνδεση μήπως φταίει το οτι δεν έχω;; στο σταθερό δεν έχω και δουλεύει μια χαρά..
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 οκ θα το δοκιμάσω σε έναν φίλο μου .στις οδηγίες λέει οτι πρέπει να βάλω φίλτρο αν έχω ADSL σύνδεση μήπως φταίει το οτι δεν έχω;; στο σταθερό δεν έχω και δουλεύει μια χαρά.. δεν βαζουμε ποτε φιλτρο σε συσκευες που συνδεονται πανω στο ρουτερ.απλα δεν υπαρχει λογος.οχι οτι αμα βαλει καποιος θα κανει προβλημα απλα εινα αχρηστο.
pavloa Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 αυτό ξέρω και εγώ οτι δεν μπαίνουν αλλα για σιγουριά ρωτάω..θα το δοκιμάσω αύριο σε άλλη γραμμή και θα σου πω αύριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα