Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Παιδιά εχει κανενας πρόβλημα με το skype ;

Τοσο στο pc μου οσο και στο κινητό συνδέεται κανονικα μου δείχνει τις επαφές αλλα με πετάει κατευθείαν εξω , απο οτι πρόσεξα γινεται μονο στην πρόσφατη έκδοση γιατι με παλιότερη στο netbook μπαίνει κανονικα αλλα οταν εκανα update και εκει παλι τα ιδια.

• Moderators
Δημοσ.

OSX, Linux και Windows στη τελευταια εκδοση, κανενα προβλημα τη στιγμη που μιλαμε.

Δημοσ.

Καλησπέρα

Παιδιά εχει κανενας πρόβλημα με το skype ;

Τοσο στο pc μου οσο και στο κινητό συνδέεται κανονικα μου δείχνει τις επαφές αλλα με πετάει κατευθείαν εξω , απο οτι πρόσεξα γινεται μονο στην πρόσφατη έκδοση γιατι με παλιότερη στο netbook μπαίνει κανονικα αλλα οταν εκανα update και εκει παλι τα ιδια.

windows 8 έχεις?αν ναι είχε παρουσιαστεί ένα θεματάκι με 8 κ 8.1 .όπου έπρεπε να κάνεις απεγκατάσταση/εγκατάσταση το .Net framework 3.5

Δημοσ.

Περίεργο τι να πω και το nexus 5 (android) και σε xp και 7 στην τελευταία έκδοση με βάζει κανονικα και με πετάει ... ισως να ειναι κατι προσωρινό για ορισμένους

Δημοσ.

Κομπλέ επανήλθε μαλλον θα ηταν κατι προσωρινό

Ευχαριστώ παιδιά

Edit : Τζίφος μπήκε για λιγο αλλα με πέταξε παλι , στο im+ στο κινητό που εχω και εκει skype δουλεύει μια χαρά μονο απο το πρόγραμμα του εχει πρόβλημα και αλλαξα και pass

Δημοσ.

Κομπλέ επανήλθε μαλλον θα ηταν κατι προσωρινό

Ευχαριστώ παιδιά

Edit : Τζίφος μπήκε για λιγο αλλα με πέταξε παλι , στο im+ στο κινητό που εχω και εκει skype δουλεύει μια χαρά μονο απο το πρόγραμμα του εχει πρόβλημα και αλλαξα και pass

γτ δεν μπαίνεις μία στο φορουμ του skype ?μπορεί να έχει κ άλλος το ίδιο πρόβλημα. :/ από το κινητό εγώ πάντως μπαίνω μια χαρά ...μόλις το δοκίμασα.

Δημοσ.

σε 8.1 μου κανει και μενα θεματα. πχ παω να γραψω γραφει 2 γραμματα, κολλαει και πρεπει να ξαναπατησεις στο κενο για να συνεχισεις το γραψιμο...να μη μιλησω για τις διαφημισεις

Δημοσ.

σε 8.1 μου κανει και μενα θεματα. πχ παω να γραψω γραφει 2 γραμματα, κολλαει και πρεπει να ξαναπατησεις στο κενο για να συνεχισεις το γραψιμο...να μη μιλησω για τις διαφημισεις

αυτο συμβαινει λογο των διαφημισεων.Παρατηρησε οτι γραφεις και οταν πεταγεται η διαφημιση σταματαει το γραψιμο.

spank και εγω μια χαρα ειμαι μεσα εδω και ωρες με forthnet + Win7

Δημοσ.

Έχει μουλαρώσει δεν ξέρω τι γίνεται τα ιδια κανει συνέχεια , δεν πηράζει οταν φτιάξει έφτιαξε στο im+ δουλεύει κανονικα ετσι και αλλιως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...