lewdigital Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Καλησπέρα , που μπορώ να απευθυνθώ για δημιουργία εφαρμογής όπως π.χ το pokerstars ? Δεν θέλω να μου φτιάξουν βέβαια κάτι σχετικό με το poker και τόσο πολύπλοκο αλλά το ποντάρισμα θα είναι μέσα κτλπ...
opoiosdipote Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Σε κάποια εταιρεία που ασχολείται με τον προγραμματισμό εφαρμογών ιστοσελίδων κτλ. Google it γιατί αλλιώς θα κάνουμε διαφήμιση. Πάντως από τη στιγμή που υπάρχει ποντάρισμα με real money ετοιμάσου για γερό πακέτο και δυνατή νομική κάλυψη (αν και δεν έχω σχετική εμπειρία νομίζω χρειάζεται).
Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημιουργία εφαρμογής? Αν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν πραγματικά λεφτά πρώτα θα πρέπει να έχεις νομική κάλυψη, να μιλήσεις με λογιστές και δικηγόρους. Όταν τα κανεις όλα αυτά, μπορείς να απευθυνθείς σε κάποια εταιρία ανάπτυξης λογισμικού είτε ελληνική είτε ξένη. Ψάξε πρώτα μια ελληνική για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις εύκολα και μετά μια ξένη εαν δεν σε καλυψει η ελληνικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα