xifiassamsung Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 νταξει προφανως μιλαμε για low budget επιχειρηση.δηλαδη,χωρις γυψοσανιδες φωτακια κ εφε δηθεν μεζεδοπωλειων,που στο τελος ειναι κ πανακριβα κ αφιλοξενα κ δε παταει κανεις.εχω στο νου μου 3-4 να πω μανι μανι στα νοτια προαστια.. εγω οπως το καταλαβαινω μιλαμε για ενα μαγαζακι,που να φτιαχνει 4-5 φαγητα οτι περναει απο τηγανι κ ειναι φτηνο,πχ πατατες λαχανικα καμια σαλατα αντε κανα σαγανακι κανα κεφτεδακι.κ ποικιλιες αυτων με κανα τουρσι καμια τυροσαλατα κ ψωμι.ενα τσιπουρο/κρασι/ρακομελο κ καμια κοκακολα.μαγειρεμα σε καρβουνο για κανα κρεατικο αμα θες κ τηγανι με υγραεριο. τωρα ποσο να κοστιζουν χονδρικη αυτα δε ξερω,αλλα δε πιστευω για 60τμ να θες τα χιλιαρικα της αρκουδας.ενα βαψιμο,20 καρεκλες το πολυ κ 5 τραπεζακια.για χειμωνα καμια σομπα με υγραεριο,κ ανοιχτο μαγαζι που να κλεινει με ναυλον.θα φαινεται κ μεγαλο το καλοκαιρι,χωρις τζαμαριες να το απομωνωνουν.μετα βλεπεις κ βαζεις κ αλλα τραπεζακια.καλυτερα λιγα στην αρχη να φαινεται γεματο παρα να εχεις πολλα κ αρκετα αδεια. οποτε απο τρεχοντα εξοδα για αναλωσιμα εχουμε καρβουνα,υγραεριο,νερο κ ρευμα για λαμπες κ 2 ψυγεια,ενα καταψυκτη κ ενα για κοκακολες κρασια.πατατες λαχανικα λαδι κ κιμας κρασια κ τσιπουρα ποσα να χρειαζονται για μια βδομαδα πχ? βασικο ειναι ναχεις καλη ποιοτητα χυμα κρασιου κ ποτων κ ας εχεις μικρο κερδος.ο αλλος θα κανει ωραιο κεφαλι κ θα κατσει παραπανω,θα το θυμηθει κ θα ξαναρθει.αν του σερβιρεις σαπιλα,τον εχασες απλα. τωρα αν θα πετυχεις δε ξερω,αλλα εχεις κ τους δικους σου που μαζευεστε 5 ατομα μανι μανι,κ τον πατερα σου που του κοβει σαυτα.αν εχεις μερικα λεφτα για χαλασμα,που ακομα κ αν τα χασεις να μη σε νοιαξει,βουρ στο ψητο. αν εισαι πανι με πανι κ αγχωνεσαι,αστο κ δουλεψε καπου υπαλληλος.καλη επιτυχια.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Θες να τον στειλεις φυλακη απο την 1η μερα που θα ανοιξει το μαγαζι; Μάλλον δεν έπιασες την ειρωνεία που ήταν διάχυτη στο post μου. Oh well... 1
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν ειχα το χρονο να μπω νωριτερα. Ειπα μεζεδοπωλιο με 5000 ευρω και τωρα καταλαβαινω οτι ακουγεται σαν τρολια. Το μαγαζι που σκεφτονται με 400 ενοικιο, ειναι 60 τετραγωνικα μαζι με την κουζινα, με γυρω στα 20 στο πεζοδρομιο της πλατειας. Επισης δεν θα ειναι μεζεδωπολειο μεζεδοπωλειο, οπως αυτα που υπαρχουν στο ψυρρη πχ, αλλα σαν αυτα του στυλ καφενειο-ουζερι-μεζεδωπωλειο-τοσταδικο-κρεπερι. Εξ ου και τα 5000, που ισως και παλι, ναι, ειναι λιγα, καθως θα χρειαστουν επιπλα καρεκλες ψυγεια βιτρινες και αρκετα αλλα που αναφερατε. Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις στην καθε μια ξεχωριστα, μου ειναι πραγματικα αρκετα χρησιμες, και ας μου ειστε αγνωστοι, οπως ενα παιδι ανεφερε. Σχετικα με την διαφημιση.. ο πατερας μου ειναι χρονια στην γειτονια, οποτε ξερει αρκετο κοσμο (εχει κυκλο γνωριμιων), οποτε πονταρει κυριως σε αυτο. Τελος, θα ειναι οικογενειακη επιχειρηση κυριως(Ειμαστε 5 ατομα), οποτε χωρις υπαλληλους. Αλλα και παλι,.. Δεν ξερω..δεν εχει ωριμασει ακομα η σκεψη μεσα μου. ο καιρος θα δειξει.. Αφού σε ενδιαφέρει έστω και λίγο κάνε μια σοβαρή εκτίμηση για το πόσο θα σου κοστίσει. Εννοώ βρες συγκεκριμένα συνεργεία, εξοπλισμό από πάγκους, ψυγεία μέχρι χαρτοπετσέτες, ταμειακή, κλιματιστικά, διακόσμηση, τα πάντα (με ποσά συγκεκριμένα όμως, με προσφορές πραγματικές όχι πόσα νομίζεις ότι χρειάζεσαι) συν φαγητά και ποτά για να ανοίξεις. Μετά δες πόσα θα είναι τα μηνιαία σου έξοδα με ενοίκια, οαεε, ρεύματα, υγραέρια, νερά, δήμος, μουσική, πρώτες ύλες κλπ και υπολόγισε πόσα πρέπει να βγάζεις ημερησίως (αλλά υπολόγισε το /άτομα που θα δουλεύουν εκεί και ας είναι η οικογένεια σου, μη βάζεις μόνο για σένα μερίδιο). Τέλος, κρίνε αν στη συγκεκριμένη περιοχή μπορούν να βγουν αυτά τα χρήματα.
kostaschri Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15-20,000 ΕΥ...ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΕΖΕΔΕΣ ΦΡΕΣΚΟΥΣ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΤΕΚΟΡ...ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15-20,000 ΕΥ...ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΕΖΕΔΕΣ ΦΡΕΣΚΟΥΣ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΤΕΚΟΡ...ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ... και που θες να καταληξεις?
DrLo Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15-20,000 ΕΥ...ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΕΖΕΔΕΣ ΦΡΕΣΚΟΥΣ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΤΕΚΟΡ...ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ... Τσιπουράδικο στο Βόλο ... Καινοτομία στην Ελλάδα το 2014 7
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Τσιπουράδικο στο Βόλο ... Καινοτομία στην Ελλάδα το 2014 Νεανικη επιχειρηματικοτητα: Γυραδικο/καφετερια/τυροπιταδικο/καταστημα ρουχων. Μια χαρα επιλογες ολες 1
Pantelwolf Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αφού με 5000 ανοίγεις μαγαζί που θα πιάσει και θα μένει και κάτι στην άκρη, ετοιμαστείτε, παίρνω το αεροπλάνο και επιστρέφω Ελλάδα. Θα γίνω και γω αφεντικός. Εντάξει, ξέρεις οτι 99.9% δε θα βγάζεις ούτε το τέβε του ενός από τους 5 που θα δουλεύουν με τα έξοδα ε; Δεη,νοικι,προμηθειες,προστασία, το δάνειο (γιατι δεν παίζει να φτάσουν τα 5χιλιάρικα για εξοπλισμό)... Απο την άλλη, μιας και εισαι γεωπονος, δεν ανοίγεις κανα φυτώριο, που φαντάζομαι δε θέλει ουτε υγειονομικό ούτε κουζίνες, και εχεις και την τεχνογνωσια, και 5 λουλουδακια μια χαρά μόστρα σου κάνουν για τον κόσμο; Χίλιες φορές καλύτερη λύση από το χιλιοειπωμένο μεζεδοπωλείο
epipolaios Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 1on εχεις ξαναδουλεψει σε μεζεδοπολειο ή εχεις καποια σχεση με μαγειρικη(απο καποιο μαγαζι) 2ον αν ειναι να ξοδεψουν λεφτα για ν ανοιξετε μαγαζι δεν ειναι καθολου κακκο απλα δες σε τι δουλεια θα μπορουσες να σαι πιο παραγωγικος επισης σ αυτο ποθυ λες με τους φιλους κκ απ την αλλη με τις δημοσιες σχεσεις εχω την ιδια αποψη ομως αυτα δεν χωρανε αν ανοιξεις δικια σ επιχειρηση(κ δν θες να παρει τη κατω βολτα)
tomasss Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Παιδιά για, eshop τεχνολογίας τι bugdet θες? 4000-5000 ευρώ μόνο για την δημιουργία, προώθηση κ φιλοξενία του eshop σε κάποιον server στην αρχή. Γραφεία - αποθήκη 250-500. Και έχουμε και λέμε ,έναρξη στην εφορία, λογιστή, εμπορικό επιμελητήριο , ταμειακή , ασφαλιστικές εισφορές, λογ/μοι ΔΕΚΟ, εμπόρευμα, μισθοδοσία υπαλλήλου διότι ένας δεν τα προλαβαίνει όλα....15000-20000 ευρώ για δειλό κ ταπεινό ξεκίνημα. Αν θέλεις να είσαι και στον skroutz.gr υπολόγισε και κάτι άλλα ψιλά.
Anorymous Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 4000-5000 ευρώ μόνο για την δημιουργία, προώθηση κ φιλοξενία του eshop σε κάποιον server στην αρχή. Γραφεία - αποθήκη 250-500. Και έχουμε και λέμε ,έναρξη στην εφορία, λογιστή, εμπορικό επιμελητήριο , ταμειακή , ασφαλιστικές εισφορές, λογ/μοι ΔΕΚΟ, εμπόρευμα, μισθοδοσία υπαλλήλου διότι ένας δεν τα προλαβαίνει όλα....15000-20000 ευρώ για δειλό κ ταπεινό ξεκίνημα. Αν θέλεις να είσαι και στον skroutz.gr υπολόγισε και κάτι άλλα ψιλά. Αυτα επιδοτουνται απο το εσπα ετσι ? Σαν εδρα eshop μπορεις να δηλωσεις το σπιτι σου ?
zio10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αυτα επιδοτουνται απο το εσπα ετσι ? Σαν εδρα eshop μπορεις να δηλωσεις το σπιτι σου ? Για επιδότηση δεν ξέρω αλλά για έδρα ναι μπορείς να δηλώσεις το σπίτι σου (νομίζω δηλώνεις ένα μέρος του σπιτιού συγκεκριμένα, ξέρουν οι λογιστές). Το θέμα είναι τι θα πουλάς και πως θα μπορέσεις να είσαι ανταγωνιστικός γιατί στην ουσία ο ανταγωνισμός σου σε αυτά τα προϊόντα είναι όλος ο πλανήτης, το βλέπεις και από τον εαυτό σου πιστεύω αν ψάχνεις κάτι και κοιτάς από skroutz, ebay, amazon κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις