Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην φάση που είμαι τώρα με την αντικα έχω σίγουρα πάνω από 15 στα 100 μέσα στην πολη.οπότε όσο κ εαν είναι η άλφα,πθο οικονομικό θα είναι.θα πάω σημέρα να το δω,να το οδηγήσω κ βλέπουμε.

Οικονομικό σε κατανάλωση η alfa ? Ναι!  Αν όμως τα βάλεις όλα κάτω θα δεις ότι δεν σε συμφέρει η 147 αυξημένα service κινητήρας ιδιότροπος μετά απο κάτι δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα. Δεν είναι αμάξι για να του πιεις το αίμα και να το έχεις για πολλά χρόνια . Ο ξάδερφος μου είχε 147 . Στα 90.000 χλμ σουτάρισμα το αμάξι έβγαλε προβλήματα και ζητούσε ένα σορο σε service . 

Το ίδιο πάνω κάτω και 2 φίλοι μου . 

Δεν θα κράξω όλα τα alfa (ασχέτως που γενικα τα αλφα δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους.) αλλα την 147 την κράζω. 

Πάρε κάτι άλλο.

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φυσικα και τα παλια εχουν χειροτερη ασφαλεια...

Είδες κάπου να μιλάω για ασφάλεια; Προφανώς και το παλιο δεν προσφέρει καμία ασφάλεια...

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Οικονομικό σε κατανάλωση η alfa ? Ναι!  Αν όμως τα βάλεις όλα κάτω θα δεις ότι δεν σε συμφέρει η 147 αυξημένα service κινητήρας ιδιότροπος μετά απο κάτι δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα. Δεν είναι αμάξι για να του πιεις το αίμα και να το έχεις για πολλά χρόνια . Ο ξάδερφος μου είχε 147 . Στα 90.000 χλμ σουτάρισμα το αμάξι έβγαλε προβλήματα και ζητούσε ένα σορο σε service . 

Το ίδιο πάνω κάτω και 2 φίλοι μου . 

Δεν θα κράξω όλα τα alfa (ασχέτως που γενικα τα αλφα δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους.) αλλα την 147 την κράζω. 

Πάρε κάτι άλλο.

ωπ λαθος μου,νομιζα οτι τα εγραψες αναποδα! :mellow:

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...