Προς το περιεχόμενο

Retina Display Assembly Replacement

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το κόστος αλλαγής του εξαρτήματος οθόνης ενός rmbp 13.3 σε εξουσιοδοτημένο service ?  Εφόσον αλλαχτεί η σπασμενη οθόνη σε εξουσιοδοτημένο σερβις,η εγγυηση σωζεται ή χάνεται ? Το χτύπημα στην οθόνη είναι αμελιταία μικρό,και δεν εχει μπει χέρι στον υπολογιστή.Θα βγει εκτός εγγύσης ? 

Δημοσ.

δεν ξερω να σου απαντησω, αλλα καποιο παιδι εψαχνε μεντεσεδες και του ζητσουσαν απο επισημο σερβις καποιο τρελο ποσο τυπου 500-600 ευρω...

δεν παιρνεις κανενα τηλ infoquest;

Δημοσ.

δεν ξερω να σου απαντησω, αλλα καποιο παιδι εψαχνε μεντεσεδες και του ζητσουσαν απο επισημο σερβις καποιο τρελο ποσο τυπου 500-600 ευρω...

δεν παιρνεις κανενα τηλ infoquest;

Ναι ξερω το θυμαμαι το παιδι.Ηταν για ενα air 2008 παλιο μοντελο.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα ισως και στο δικο του οι μεντεσεδεσ δεν ειναι ανεξαρτηρο ανταλλακτικο.οπως στο ρετινα ολα ερχονται πακετο σαν display assembly.

Απο εκει και περα να τους τηλεφωνησω οκ αλλα φοβαμαι να μην χασω την εγγυηση γιατι θα μου πουν φερτε το εδω να το κοιταξουμε.Δεν δινουν τιμες απο τα τηλεφωνα.   :( χιλιες φορες να περιμενω να καει η οθονη παρα να το παω να βγω εκτος εγγυησης.

Η infoquest αναλαμβανει service σε macbook ? υπαρχει περιπτωση να δινουν καλυτερη τιμη ? τα ανταλλακτικα τα παραγγελνουν απο την αππλε με ενα συγκεκριμενο κοστος απ'όσο γνωριζω..

εμενα δν με πειραζει να πληρωσω,την εγγυηση να μην χασω περισσοτερο..εφοσον τους το παω να αλλαξουν αυτοι οθονη υπαρχει περιπτωση να βγω εκτος τη στιγμη που δεν εχει πειραχτει καθολου εσωτερικα ? εαν υπηρχε πτωση θα φαινοταν.

Κανονικά ο υπολογιστής θα πρέπει να μείνει κανονικά εντός εφόσον δεν υπάρχει φθορά,και η οθόνη θα εχει εγγυηση εφόσον την πληρωνω απο την τσέπη μου.Σκεφτομαι λάθος ?

Δημοσ.

Τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζεις με την οθόνη;

χτυπησε ενα αντικειμενο πανω στην οθονη και την ραγισε εσωτερικα. 3 εκατοστα παχος μαυρη γραμμη απο πανω μεχρι κατω μου εκανε.

Ενας φίλος μου που ειχε θεμα με ενα mbpr πηγε infoquest, για καποια αντικατασταση (ηταν doa).

οκ θα ρωτησω.παντως θα αισθανθω μ@κας εαν χασω την εγγυηση για μια τετοια μ@κια. κανονικα εγω ξερω οτι η εγγυηση χανεται εαν το προιον εχει σημαδια εξωτερικων  χτυπηματων πτωσης ή ο,τιδηποτε αλλο..εμενα δεν εχει τετοια σημαδια.. με το χτυπημα της οθονης ραγιζε εσωτερικα το ''φυλλο'' των pixel.. εφόσον την χτυπησα εγω,αντε και να την πληρωσω την αντικατασταση οθονης.εφοσον παω στους εξουσιοδοτημενους κανονικά θεωρώ ό,τι ο υπολογιστής θα πρέπει να εχει κανονικά εγγύηση,εφόσον και η οθόνη θα αλλαχτεί από την τσέπη μου με αυθεντική.πρεπει να αρχισω να σκαλιζω τα χαρτια της εγγυησης και να τα διαβάσω για σιγουρια ?

Δημοσ.

Φανταζομαι οτι η εγγυηση δεν ακυρωνεται, αν πχ κλαταρει ο δισκος ή η μνημη, τι σχεση εχει με την οθονη. Κανε εν τηλ να εισαι σιγουρος σε καθε περιπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Φανταζομαι οτι η εγγυηση δεν ακυρωνεται, αν πχ κλαταρει ο δισκος ή η μνημη, τι σχεση εχει με την οθονη. Κανε εν τηλ να εισαι σιγουρος σε καθε περιπτωση.

θα τηλεφωνησω να δω τι παιζει.να σαι καλά basilis5 γιατί όπως καταλαβαίνεις με τέτοιες ζημιές είσαι σε απελπιστική κατάσταση! (ακριβές ζημιές εννοώ) ! 

Δημοσ.

Πάντως σε αντίστοιχη περίπτωση γνωστού με μαύρη γραμμή μέσα στην οθόνη (δικιά του υπαιτιότητα, αλλά χωρίς κανένα σημάδι πάνω στο γυαλί που να πρόδιδε χτύπημα) του την αλλάξανε στην εγγύηση. Όπως και να έχει πάντως, πληρώσεις ή όχι την εγγύηση σου δεν τη χάνεις σε καμία περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως σε αντίστοιχη περίπτωση γνωστού με μαύρη γραμμή μέσα στην οθόνη (δικιά του υπαιτιότητα, αλλά χωρίς κανένα σημάδι πάνω στο γυαλί που να πρόδιδε χτύπημα) του την αλλάξανε στην εγγύηση. Όπως και να έχει πάντως, πληρώσεις ή όχι την εγγύηση σου δεν τη χάνεις σε καμία περίπτωση.

είσαι σίγουρος ? ελπιζω να ειναι ετσι.

εμενα εχει ενα πολυ μικρο σημαδι πανω στο γυαλι (2 κεφαλια καρφιτσας στο κατω πλαισιο-ουτε καν πανω στην οθονη),και απο εκει ξεκιναει το εσωτερικο ραγισμα (εξωτερικα δεν περναει τιποτα πανω στο πανελ).δεν ξερω εαν  την αλλαξουν δωρεαν.η εγγυηση με ενδιαφερει και μετα τα υπολοιπα .

Δημοσ.

Πήγαινε το δειχτο και θα σου πουν! Εγγύηση δε χάνεις πάντως.

Eυχαριστω φιλε.Θα το κοιταξω και θα επανελθω με νεοτερα. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...