stratos200111 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καλησπερα Παιδιαα Μια ερωτηση σας παρακαλω πειτε μου γιατι καιγομαι.. εχω την παραπανω μητρικη και της εχω βαλει 2 ram απο 2 gb DDR3.. η μητρικη υποστιριζει και DDR2 & DDR3/.. Eιναι μπλε και ασπες υποδοχες εναλλαξ.στις μπλε εχω βαλει τις ram.. θελω να αναβαθμισω στα 8 gb..υποστηριζετε αν παρω 2 αλλες τετοιες μνημες?? Ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 οχι στις ddr2 δεν μπαινουν οι 3 και το αναποδο Επισης δεν δουλευουν και οι 2 παραλληλα. Οποτε,αν υποστηριζει η μητρικη σου πας σε 2Χ4 gb ddr3. 1
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Οτι ειπε ο χρήστος και σε περίπτωση που θέλεις να παρεις 8gb ddr3 μια πρόταση http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25702&cat=4
Eddy_Gordo Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Φιλε προσοχη διοτι εχω την ιδια μητρικη και ειναι λιγο περιεργη με τις μνημες.. Ποιο ειναι το ακριβες μοντελο που εχεις τωρα και ποιες θελεις να βαλεις; παντως ισχυει αυτο που σου ειπε παραπανω ο Χρισταρας12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα