Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω μια γρήγορη απάντηση.
Δεν ξέρω πολλά από κινητά Android και σήμερα παρέλαβα το κινητό ZTE V987 X GRAND.
Μπορείτε να μου πείτε ένα ελαφρύ ζέσταμα του αυτιού όταν μιλάω είναι φυσιολογικό? Ο πωλητής μου απάντησε το εξής: 
This is a normal situation 
Android phones use for 2-3 minutes or longer 
Ear will become hot, 
I was used to have the same situation Iphone5s

Το κάψιμο έχει καμιά σχέση με το SAR, εάν δηλαδή έχει πολύ SAR για αυτό ζεσταίνετε ?
ή απλά ζεσταίνεται λόγο 3G σήματος?
Το ρωτάω δηλαδή εάν πρέπει να ανησυχώ σε κάτι από θέμα υγείας και όχι απλά επειδή ζεσταίνετε λίγο.

Δημοσ.

σε οποιο κινητο και να εχω χρησιμοποιησει παντα αν μιλαω αρκετη ωρα το αυτακι ζεστενεται συνηθως.για αυτο bluetooth για πολλους λογους.

Δημοσ.

Αν συσκευή ζεσταίνεται => αυτάκι ζεσταίνεται :P

Η συσκευή φίλε δεν ζεσταίνεται μόνο το σημείο στο αυτή ζεσταίνεται. 

Δημοσ.

κάτι άλλο: και τηλεκοντρόλ που λέει ο λόγος να κρατάς στο αυτί σου για μισή ώρα +

ε δε θα ζεσταθει;

Φίλε μιλάω από το πρώτο λεπτό ομιλίας με το κινητό στο αυτί.

Είναι λογικό αυτό?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια usb εξάτμιση θες.. :-D

Ωραίο ρε φίλε ακόμα εδώ στη δουλειά γελάμε.

Το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μια USB εξάτμιση, ξέρεις εάν μπορώ να βρώ στην Ελλάδα, έχεις καποιο λινκ.

Δημοσ.

φυσιολογικό είναι ρε παιδιά. με όσα τηλεφωνα έχω μιλησει, μετά από κάποια στιγμή ζεστενονται στο άκουστικο. ειδικά καλοκαίρι...

το σαρ χτυπάει στο κεφάλι απευθείας. όποιος έχει υψηλό ΣΑΡ στο κινητό του καταλαβαίνει τι λεω

Δημοσ.

Τα περισοτερα κινητα οταν φορτσαρουν λιγο (κληση,ιντερνετ,παιχνιδια κτλ) ζεστενονται αρα και το αυτι, ποσο μαλλον και απο την επαφη με το κινητο για πολυ ωρα... Δεν παιζει κανενα ρολο το σαρ σε αυτο... Περισσοτερο θεμα ειναι κακης κατασκευης... Σιγα μην σκασει και κανα ποπ κορν απο την ακτινοβολια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...