SR20DET Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καλησπέρα στη παρεα, Θέλω να μου προτείνετε μαγαζί που έχετε κάνει εσείς ή κάποιος κοντινός σας βιολογικό καθαρισμό σε αυτοκίνητο και μείνατε ικανοποιημένοι, στην Αθήνα. Έχω γνωστή περίπτωση καταστήματος που κάνει πολύ καλή δουλειά (το κρατάει 2 μερες) αλλα χρεώνει 120ευρώ και τα θεωρώ πολλά λεφτά. Από την άλλη πλευρά δυστάζω να δώσω τα 30 και τα 40 που βλέπω σε site με προσφορές έχοντας στο νου μου τον καθαρισμό σε ένα βενζινάδικο που είχα δεί και χρησιμοποιούσαν ατμό ετσι για να πουμε οτι καθαρίζουμε καλύτερα από το απλό "μέσα-έξω". Το ζήτημα μου είναι να γίνει σαν καινούργια η ταπετσαρία και τα καθίσματα γιατί έχουν πιάσει μάκα (κιτρινιλα) από τα χρόνια, τα αλάτια και τελευταία διακρίνω μια αντιαισθητική οσμή.
ilias8513 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 μην παρεις απο deal site, με 30 ευρω κανουν ψευτοβιολογικο 1
adi32 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Υπαρχει περιπτωση να προκληθει φθορα με τον βιολογικο καθαρισμο ?
SR20DET Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Σε κάπως παλιότερα αυτοκίνητα υπήρχε κίνδυνος να ξεκολλήσει το ύφασμα του ουρανού. Μάλλον λόγω θερμοκρασίας (χρήση ατμού) χαλάει η κόλλα που είναι κολλημένο και κρεμάει. Τα πιο σύγχρονα είτε έχουν "καρφάκια" για τη στερέωση είτε καλύτερης ποιότητας κολλητικές ουσίες. Κατά τ' αλλα δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος εκτός αν χρησιμοποιηθούν ακατάλληλα καθαριστικά και καταστρέψουν ταπετσαρίες κλπ. p.s Άντε ρε παιδιά προτείνετε τίποτα, κανένας δεν έχει κάνει καλό βιολογικό - πουθενά;;
paylidis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 ρε παιδιά εχω απο deal ειχα κάνει πριν ενα χρόνο και ήταν άψογοι... Ειχα κανει και 2 φορές χωρις deal σε άλλο αυτοκίνητο παλαιότερα και δεν ειδα κάποια διαφορά... Το αυτοκίνητο πάντως επι 2 μήνες μυριζε πραγματικά καθαριοτητα (οπως και να εχει βεβαια δεν καπνίζω/τρωω κλπ μεσα στο αμαξι οποτε μονο τα πατακια βρωμίζουν και το υπολοιπο απο σκόνη...
SR20DET Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Για τη περίπτωση που κάποιος είναι ή θα είναι στο δίλημμα να κάνει βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκίνητό του παραθέτω την εμπειρία μου αγοράζοντας κουπόνι από κάποιο από τα γνωστά site. Επέλεξα ,χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία, ένα από τα λίγα 2-3 που διαφημίζονται σε αυτά τα site και που τα κάνουν όλα και συμφέρουν (ενεργοί αφροί, απόσμωση, απεντόμωση, απολύμανση, αποστείρωση, κρυσταλλοποιήσεις, κερώματα, της παναγιάς τα μάτια που λέμε) με ~90% έκπτωση όλα αυτά . Επιπλέον είδα πως είχαν γίνει 400+ (fake?) αγορές στο συγκεκριμένο, οπότε λέω καλό θα ναι. Ξεκινάμε με αγορά κουπονιού Online και παράδοση που έγινε την επόμενη μέρα στο χώρο μου. όλα καλά μέχρι εδώ.. 1ο ξενέρωμα: μου κλείνουν ραντεβού μετά από 3 βδομαδες -μεσημεριανή ώρα - ως τη πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία. (στο site λένε 3-4 μέρες νωρίτερα για ραντεβού) - αντε δεν πειράζει λέω, ζούνε με τα κουπόνια από τους βιολογικούς φαίνεται, τώρα το χουμε πληρώσει το ρημάδι. Πάω το αμάξι μετά από 3 βδομάδες λοιπόν, την ακριβή ώρα του ραντεβού και βλέπω να πλένονται ταξί.. Aρχίζω να τη μυρίζομαι τη δουλειά. Δεν γίνεται να σου λένε μετά από 3 βδομάδες ραντεβού γιατί υποτίθεται έχουν κλεισμένα όλα τα κενά μέχρι τότε. Και αν ακόμα θέλουν έτσι να δουλεύουν - στη διαφήμιση της προσφοράς δεν μπορεί να γράφουν ότι θέλουν (βλέπε και συνέχεια). Πάω λοιπόν και αναγκαστικά το αφήνω γιατί υποτίθεται θέλανε 4,5 ώρες για το καθάρισμα. Μετά από 3 ώρες γύρισα για να δω σε τι φάση είναι και από περιέργεια ως προς τη διαδικασία. Προς έκπληξή μου το είχαν τελειώσει παρά τις διαβεβαιώσεις του υπευθύνου να μην έρθω παρά μόνο πριν το κλείσιμο του μαγαζιού γιατί θέλουν ώρες! Το βρήκα με τη μηχανή αναμμένη στο απέναντι πεζοδρόμιο με τα κλειδιά πανω και τη θέρμανση στο full για να στεγνώνει... Ε κάπου εδώ καταλαβαίνετε τι καθάρισμα έγινε και τον επαγγελματισμό τους, δεν χρειάζεται να διαβάσετε παρακάτω. Εντυπώσεις: Εξωτερικά λαμπίκο όχι όμως κάτι περισσότερο από το απλό πλύσιμο.Αμφιβάλω αν έκαναν κέρωμα και άλλες ιστορίες. Μέσα απογοητευτικά τα πράγματα. τα πατάκια βρεγμένα ακόμα, πλυμένα με το λάστιχο όπως μια τετράδα που είδα να λιάζεται σε μια μαντρίτσα εκεί δίπλα- ένιωθα τους υδρατμούς μέσα στο αμάξι. Το ταμπλό και τα πλαστικά ψεκασμένα με κάμποση ποσότητα "περιποιητικού" που βρίσκεις με 4 ευρώ στο praktiker και περισσότερο μοιάζει με λιπαντικό. Στα καθίσματα είχαν φύγει οι λεκέδες από αλάτια αλλά η βαθιά βρωμιά όχι. Έδειξα 2 σημεία στο "αφεντικό" και φώναξε έναν αδερφό από το πακισταν με ένα ψεκαστήρι νερού και ένα πανί να το καθαρίσει επί τόπου...Προφανώς δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από νωρίτερα. Ο ουρανός προφανώς δεν καθαρίστηκε ποτέ (κάτι που επισήμανα) και τα ίχνη από το τσιγάρο έμειναν να μου υπενθυμίζουν το ρητό "ότι πληρώσεις παίρνεις". Με κέρασαν αρωματικό αυτοκινήτου όμως για να μη με χάσουν από πελάτη. Συμπερασματικά, κάκιστη ιδέα τα 25-30-35 ευρώ για "βιολογικό" καθαρισμό. Όπως η αρχική μου διαίσθηση, ο φίλος στο post #2 είχε δίκιο. Οι επόμενοι ας ξέρουν τουλάχιστον τι να περιμένουν από αυτού του είδους κουπόνια. ps. η μοκέτα του πορτ μπαγάζ χρείαστηκε άπλωμα στο μπαλκόνι μου γιατί ήταν τόσο βρεγμένη που το κόντρα πλακέ από κάτω της είχε αρχίσει να ποτίζει και θα κύρτωνε.
isim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Θα πας sto swell στο περιστερι πισω απο τον ΟΤΕ ειναι. Αν θυμαμαι καλα ειναι θηβαιδος 15. Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα