greeneye Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής "πρόβλημα". Μετέφερα στη νεα μου συσκευη (samsung galaxy s4) απο την καρτα ΣΙΜ ολες τις επαφες χωρις κανενα προβλημα. (λειτουργικο adriod 4.4.2 kit kat) Καθε επαφη εχει 5 πεδια κατα σειρα τα εξης. 1)προθεμα ονοματος 2)ονομα 3)πατρωνυμο 4)επωνυμο 5)επιθεμα ονοματος. Εγω ειχα τις επαφες στην καρτα με ονομα και επωνυμο και εμφανιση απο επιθετο οποτε εμφανιζοταν ως εξης. (τυχαιο παραδειγμα). ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Πλεον το κινητο περασε ολες τιε επαφες με τα τηλεφωνα τους μονο στο δευτερο πεδιο στο ονομα δηλαδη. Οταν φτιαχνω ενα ενα τα ονομα π.χ το παραπανω βαζω κανονικα το ονομα στο 2 και το επιθετο στο 4. Στην εμφανιση πλεον βγαζει το εξης. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΙΩΑΝΝΗΣ Εγω δε θελω να βγαζει το , (το κομμα δηλαδη) πως θα γινει αυτο? Σκεφτηκα σαν μονη λυση να τα καταχωρω και τα 2 η στο ονομα η στο επιθετο αλλα ακουγεται βλακεια...! Και σε σας το κανει αυτο? Μη μου πειτε οτι δεν αποτελει προβλημα γιατι για μενα μοιαζει να ειναι οπτικα τουλαχιστον. Α και κατι αλλο, στη μια απο τις 2 περιπτωσεις αν τα βαλω και τα 2 σε ενα πεδιο τοτε το κινητο εμφανιζει πρωτο ονομα και μετα επιθετο ενω του εχω ταξινομηση με επιθετο! ευχαριστω προκαταβολικα!
mphxths Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 εμενα δεν βγαζει καποιο κομμα το ονομα ειναι στο πεδιο 2 και το επωνυμο στο 4. και στις ρυθμισεις ειναι 1. εμφανιση ανα -> επωνυμο 2.εμφανιση επαφων κατα -> ονομα και μου βγαζει στην λιστα ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ (με κενο δηλ , χωρις κομμα) τωρα τι διαολο εχεις κανει εσυ αν ειναι google επαφες..μπες στις επαφες στο google email και πειραξε τες απο κει..να δεις τι θα γινει.
greeneye Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 αυτες που μετεφερα απο τη ΣΙΜ μου τις βγαζει οπως εσενα.Αν δημιουργησω καινουρια και βαλω ονομα επιθετο στα 2-4 τοτε μου βγαζει το κομμα γμτ!!!Για κανε μια καινουρια επαφη βαλτη στη τηλεφωνο (οχι στη ΣΙΜ) και πες μου!Βαλε και sort επιθετο - επιθετο ωστε να βγαζει επωνυμο και μετα ονομα οπως εγω στα σιγουρα και πες μου σε παρακαλω!Ευχαριστω.* Η μονη λυση που δουλευει σε μενα ειναι να τα βαλω και τα 2 στο επιθετο στο πεδιο 4 δηλαδη ως εξης.Παπαδοπουλος κενο ΓιαννηςΕτσι το βγαζει σωστα χωρις κομμα αλλα μοιαζει με βλακεια λυση... πρεπει να το δοκιμασω το αναποδο με αντιγραφη στη ΣΙΜ αν δουλεψει σωστα και το αναποδο για να το προχωρησω ετσι (αν καμια μερα κανο μεταφορα στη ΣΙΜ για καποιο λογο ολες τις επαφες παρολο που χωραει 250 μεγιστο!)
CheOnWeb Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δεν έχω Android για να βοηθήσω, αλλά ας προσπαθήσω. Τις επαφές που προέρχονται από την SIM, έχεις δοκιμάσει να τις κάνεις edit; Πώς εμφανίζονται τα πεδία; Αν βάλεις sort όνομα-επίθετο, το κόμμα συνεχίζει να εμφανίζεται; Τι σε πειράζει να βάλεις στο πεδίο "όνομα", το επίθετο και το όνομα; (και να επιλέξεις sort όνομα-επιθετο) Γενικά, γιατί δεν χρησιμοποιείς το search ώστε να μην σε ενδιαφέρει ούτε το format ούτε το sorting;
greeneye Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Εμφανιζονται οπως τις ειχα στο symbian sthn SIM δηλαδη σε 1 πεδιο. Ναι αν βαλω στο sort ονομα επιθετο συνεχιζει να εμφανιζεται! Δε με ενοχλει η λυση αυτη να βαλω στο επιθετο και τα 2 η στο ονομα και τα 2 απλα το ψαχνω πριν φτιαξω τις επαφες να δω την τελικη λυση που θα ακολουθησω! Το search χρησιμοποιω γενικα απλα καμια φορα που δεν θυμαμαι επιθετο το ψαχνω με τη μπαρα και μου τι σπαει να βλεπω το κομμα! edit: σε adroid 4.2 Που τσεκαρα οταν κανεις ταξινομηση με ονομα-ονομα τοτε ΔΕΝ εμφανιζει το κομμα!!! Το δοκιμασα και στο δικο μου (4.4.2) και οντως με ταξινομηση ονομα ονομα ΔΕΝ εμφανιζει κομμα. Οποτε σκεφτηκα να περναω τις επαφες με το επωνυμο στο "ονομα" και το ονομα στο "επιθετο" ! και ταξινομηση ονομα-ονομα Ερωτηση : Με ποιο τροπο μπορω να σβησω τις ομαδες που εχει το κινητο? (οικογενεια-φιλοι-συνεργατες-εκτακτης αναγκης?) Δε βλεπω επιλογη και επισης δε με αφηνει να αλλαξω και τα ονοματα! Επεξ/σία 8 Απριλίου 2014 από greeneye
CheOnWeb Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ok, σκέψου μόνο ότι στο μέλλον σε περίπτωση μεταφοράς/συγχρονισμού με άλλες συσκευές ή προγράμματα, μπορεί ο "πατεντιάρικος" τρόπος καταχώρησης να δημιουργήσει προβλήματα. Ίσως είναι καλύτερα να ανεχθείς το κόμμα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αυτή η παράμετρος (της συμβατότητας) με έχει οδηγήσει να έχω τον κατάλογό μου στα λατινικά (παρόλο που μισώ τα greeklish). Για τις ομάδες δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν το ξέρω το Android. Φαντάζομαι κάποιος από τους Android users να βοηθήσει.
greeneye Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 το σκεφτηκα φιλε για αυτο δεν προχωρησα ακομα στην τελικη μου αποφαση για να μην εχω αλλαγες αργοτερα. Αν εβγαινε τωρα νεα εκδοση adroid θα βοηθουσε πολυ αφου θα ξεκαθαριζα αν εχει διορθωθει το bug... Τελικα απο τη ΣΙΜ (εκει τα ειχα επισης σε 1 πεδιο) μεταφερθηκαν στο τηλεφωνο ΜΟΝΟ στο "ονομα" οποτε τα αφηνω εδω, δεν κανω καμια αλλαγη (!), κανω sorting με το ονομα και δεν εμφανιζει κανενα κομμα! Οταν βγει νεα εκδοση κανω δοκιμη και αν φτιαξει τα φτιαχνω και τυπικα σωστα ωστε να παιζω σωστα με τους συγχρονισμους οπως ειπες και εσυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα