vasilisga Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά Πρόσφατα πήρα έναν μεταχειρισμένο επεξεργαστή, τον phenom 965 C3 (125TDP) Η μητρική μου είναι η MSI 770-C45 http://www.msi.com/product/mb/770C45.html#/?div=Overview' η μητρική μου απ'όσο έχω δει έχει περιορισμό στα 125 TDP για αυτό και επέλεξα τον 965 C3 που έχει 125TDP σε αντίθεση με τον C2 που έχει 140TDP απ'όσο είδα και στο site της μητρικής τον υποστηρίζει κανονικά τον επεξεργαστή, με το ανάλογο bios update πρώτα δοκιμάζω χωρίς update, κόλλαγε όταν μπούταρε στα windows του έκανα το update, πάλι τα ίδια εν τω μεταξύ είδα ότι είχε κάτι πινάκια ψιλοστραβωμένα και δεν καθόταν πολύ καλά στη μητρική, αλλά τα ίσιωσα και είναι σχεδόν τέλεια ευθυγραμμισμένα, ξανα δοκίμασα να μπουτάρω, τα ίδια με τον παλιό μου επεξεργαστή μπουτάρει κανονικά (Athlon 250) θέμα τροφοδοτικού δε νομίζω να είναι, έχω το thermaltake Berlin 630w αν υποθέσουμε ότι ο επεξεργαστής δεν έχει κάποιο θέμα (που όπως φαίνεται κατά εκεί πάει...) έχετε υπόψην κάποιο άλλο θέμα που μπορεί να παίζει?? ευχαριστώ πολύ
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δοκίμασε με f8 σε safe mode κατ'αρχην αφού κάνεις clear cmos επίσης.
vasilisga Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δοκίμασε με f8 σε safe mode κατ'αρχην αφού κάνεις clear cmos επίσης. δεν μπαίνει ούτε σε safe mode
tasos555 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 για κανε format να δούμε μπας και φτιάξει αλλιώς ο επεξεργαστής είναι το θέμα
vasilisga Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 για κανε format να δούμε μπας και φτιάξει αλλιώς ο επεξεργαστής είναι το θέμα :lol: άστο φίλε το φορμάτ είναι βαριά κουβέντα δεν πήγα σε νέο σύστημα για να γλιτώσω το φορματ να φανταστείς...
vasilisga Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Το post το περνάει; ναι κολάει εκεί που εννόνονται οι πολύχρωμες μπιλίτσες των win7 στην αρχή Γνωρίζει κανείς αν ήταν "πεθαμένος" ο επεξεργαστής αν θα πέρναγε το αρχικό bios screen?
vasilisga Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 conflict μπορει να΄ναι..cmos εκανες? cmos κάνει μόνο του όταν εκανα update το bios, αλλά έκανα και εγώ manual αρκετές φορές το θέμα είναι ότι έχω διαβάσει reviews με τη μητρική μου να φοράνε phenom 955 κανονικά, οπότε δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας και το να είναι χαλασμένη η cpu θέλει πολύ κόπο για να γίνει κάτι τέτοιο... τι να πω
Thanos1972 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 με κανενα hirens boot cd μπαινει σε Mini xp?η σε κανενα ubuntu και τετοια? τα πινακια του επεξεργαστη ειναι ολο ισια?κουμπωνει σωστα στο socket?
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Κοιτα αν ειχε πρόβλημα ο επεξεργαστής δεν νομιζω να έφτανε καν εκει βέβαια ποτε δεν ξέρεις τι μπορει να ειναι , δοκίμασε και με καποιο live cd για linux αν και το πρόβλημα που σου κανει δεν αποκλείεται να ειναι και δίσκος , απλα πρέπει να δοκιμάσεις και ενα αλλο λειτουργικό σύστημα να δουμε απο τι μπορει να προέρχεται
paylidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 δυστυχώς και εγω πιστευω οτι πρέπει να πας σε εγκατάσταση WINDOWS, οι δοκιμές αριστερα δεξιά και βαλε βγαλε επεξεργαστή ειναι πιο χρονοβόρες... Εναλλακτικά ξεκίνα με ένα repair... Το ξέρω οτι βαριέσαι (και εγω βαριέμαι σα το σκυλί) αλλα δε νομίζω οτι θα λυθεί αλλιώς...
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Οταν λες οτι εκανες ρεσετ τα bios, εβγαλες μπαταρια η απλα απο τις ρυθμισεις?
vasilisga Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 έκανα cmos από τα πινάκια της μητρικής παλικάρια σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας η δημιουργία ενός Live cd είναι πολύ καλή και ομολογώ δεν το σκέφτηκα καθόλου έτσι φαντάζομαι θα καταλάβω αν είναι "πεθαμένος" ο επεξεργαστής ή όχι είμαι ήδη στη φάση δημιουργίας Live cd με ένα iso linux mint που έτχυε να είχα θα ενημερώσω σύντομα
vasilisga Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 λοιπόν παιδιά, μόλις τελείωσα το θέμα με το live cd δημιούργησα ένα live cd με linux mint όπως είπα στην αρχή δοκίμασα με τον παλιό μου athlon για να τσεκάρω ότι μπουτάρει κανονικά στο Mint και όντως μπουταρε μετά κουμπώνω τον Phenom, μου βγάζει ένα μήνυμα ότι σε 10 δευτ. θα μπουτάρει σε mint όπως έγινε και με τον athlon, και εκεί που μπαίνει σε dos και αρχίζει να κάνει τα δικά του για να μπουτάρει, μου πετάει την εξής οθόνη στην οποία δεν μπορώ να κάνω κάτι, μόνο reset από το κουμπί 3 φορές προσπάθησα, 3 φορές το ίδιο έχετε καμιά ιδέα περί τίνος πρόκειται? http://postimg.org/image/67dnjk6jx/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα