kanesaxo Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σας. Επειδή είμαι άσχετος με το αντικείμενο, το εν λόγω jailbreak έχει βγεί εν τέλει ή όχι; Βλέπω μια εκδοση της evasion αλλά αναφέρει 7.1 beta. Σε άλλο λινκ πάλι αναφέρει οτι ολα ειναι scams για το 7.1 και να περιμένουμε. Τι ισχύει εν τέλει ;
zio10 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Θέλεις να κάνεις jb για κάποιο συγκεκριμένο λόγο?
kanesaxo Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Eμ ναι... Εκτός αν υπάρχει τρόπος να περάσει με copy paste τα mp3 μου, τις ταινίες μου, τις σειρές μου με υπότιτλους (Χωρις να κάνω μετατροπές κτλ), να βάζω εφαρμογές/παιχνίδια άνευ...χρέωσης κτλ. Αν γίνονται αυτά άνευ jb, τότε πρότεινε μου free apps για να μην μπαίνω στο κόπο. Θενκς εκ των προτέρων.
zio10 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δεν έχω να σου προτείνω κάτι...αν θες να κάνεις αυτά τα πράγματα τότε απλά δεν παίρνεις ipad! (γνώμη μου) 2
kanesaxo Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 E τώρα το πήρα! Γι'αυτο θέλω το jb, για να βάλω τουλάχιστο κάποιες τέτοιες εφαρμογές...φυσικά επι πληρωμή υπάρχουν, αλλά ισχνοί οι καιροί. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δεν υπηρχε λογος να πας σε 7.1 (η να αγορασεις ipad με περασμενη 7.1) εφοσον θες jailbreak. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη μεχρις ωτου βγει κατι. Προς το παρον δεν υπαρχει τιποτα.
kanesaxo Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Κοίταξε ήταν συμπαθητική ευκαιρία ως μτχ και το πήρα. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το δε ήδη αναβαθμίσει. Υπομονή τώρα
ramarg Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μεχρι 7.0.Χ υπήρχε κανονικα jailbreak. Εφόσον το εχεις στην 7.1 και δεν υπάρχει τίποτα,απλά θα περιμένεις να βγει κάποια στιγμή.Και θα αργήσει κανένα 6μηνο πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις