diamantisi Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 παιδια ελεοςεχω δυο ρουτερ νετφαστερ.θελω να τα συνδεσω ενσυρματα και κανω τα παρακατω.το ρουτερ που ειναι συνδεδεμενο με το pc δεν το πειραζω καθολου.το δευτερο ρουτερ το οποιο θελω να συνδεσω με το πρωτο για να επεκτεινω το ασυρματο δικτυοτου αλαζω την lan ip δηλ 192.168.2.100 (το πρωτο εχει 192.168.2.1) και απενεργοποιω το DHCPστην συνεχεια βαζω το ιδιο ονομα και κωδικο του ασυρματου με το πρωτο και οριζω διαφορετικο καναλι.μετα συνδεω το πρωτο ρουτερ με το δευτερο δια μεσου ethernet.παρολα αυτα το δευτερο ρουτερ συνδεεται ασυρματα με ενα αλλο pc που βρισκεται διπλα του αλλα χωρις προσβασηστο ιντερνετ.σασ παρακαλω πεστε μου τι δεν κανω σωστα????????????????βοηθεια
groovemaster Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καλησπέρα για δες τις οδηγίες απο το link αν σε βοηθήσουν καθόλου.. http://www.labnol.org/software/add-router-to-wireless-network/19716/
diamantisi Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 φιλε μου κατ αρχην σε ευχαριστωαπο οτι βλεπω τα εχω κανει ολασε ευχαριστω και παλι με εχει σκασει
arma1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 αν δε βρηκες λυση, νομιζω στο πρωτο ρουτερ πρεπει να εχεις την επιλογη DHCP server ενεργοποιημενη
babisgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Να βαλεις gateway την ip του router που έχει inet.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Οι οδηγιες ακουγονται σωστες. β.gateway δεν χρειαζεται να βαλει αφου εχει dhcp μονο στο πρωτο ανοιχτο και στο δευτερο κλειστο εκτος αν εχει κανει κατι λαθος. το μονο που μπορω να σκεφτω είναι να εχει θεμα το καλωδιο ethernet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα