Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ στο 2014 κονσόλα που να είναι 720p και να εχει 500ε

και η αλλη που ειναι 900p εχει 400ε, εδω όλοι γουσταραν τα 1080p Του multiplayer του kz και όταν έμαθαν ότι είναι upscaled το γυρίσανε στο "ε ναι, αλλα είναι πολύ ωραιο".

Απλα θέλω να καταλήξω πως κάποιοι άν δεν την γουσταρουν την εταιρεία είτε είναι ms,sony η nintendo και να τους την χαρίζανε την κονσόλα πάλι θα έλεγαν "ε μονο ετσι πουλαει,"

Δεν ξερω αν με "πιάνεις" τι θέλω να πώ.

Kαι back on topic, λίγοι είναι αυτοί που παραδεχτήκανε ότι είχαν λάθος και έκαναν κατι, το να μου βγαίνει ο iwata και να λέει οτι είναι λάθος η πολιτική τους και να είμαστε στην ίδια κατάσταση 2 χρόνια δεν μου λεει κάτι.

Στην Ε3 πιστευω θα "λανσάρει" ξανα η νέα γενιά και μέσα βάζω και την ninty.

Oi καλύτερες εποχές έρχονται!

• Like 2
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ας μην πιάσουμε την κουβέντα τώρα περί Xbox 1 vs PS2. Θα αναφέρω απλώς πως προτίμησα το πρώτο γιατί τη δυνατότητα που είχα να νοικιάζω σωρηδόν παιχνίδια από το video club της περιοχής και να τα περνάω απευθείας στον 120GB εσωτερικό σκληρό, δεν την είχε (εκείνη την περίοδο) το PS2. Στα 4 χρόνια που έλιωνα την κονσόλα, έπαιξα εκατοντάδες παιχνίδια και ζήτημα να έγραψα 5-10 δισκάκια.

Για να μη μιλήσω και για media center μέσω XBMC κλπ. Επίσης η πλειοψηφία των exclusives του Xbox με συγκινούσε πολύ περισσότερο από των αντίστοιχων του PS2. Παρ' ολ' αυτά έτρεφα (και τρέφω) τεράστιο σεβασμό για την κονσόλα της Sony και οι πωλήσεις αποδεικνύουν την παγκόσμια επιτυχία της. Άλλωστε τα παραπάνω πλεονεκτήματα του Xbox ήταν άμεσες προεκτάσεις του... τσιπαρίσματος του και φυσικά δεν είχε σχεδιαστεί για αυτό το λόγο.

Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα μας είναι πως πάνε να μου λανσάρουν το Xbox One σαν μηχάνημα που κάνει τα πάντα, ψήνει γκαϊφέ, ποτίζει το μπαλκόνι, ταΐζει το μωρό, στέλνει τη γιαγιά στη λαϊκή, βάφει το υπόγειο, βγάζει τις γάτες βόλτα.

Ενώ (αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα πορεία της κονσόλας) ο περισσότερος κόσμος θέλει μόνο ένα πράγμα από το μηχανάκι, να παίζει παιχνίδια σε λογική τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογως τα γουστα.....την εμπειρια που μου χαρισαν τα halo και το fable στο πρωτο xbox δεν την αλλαζω με τιποτα απο ps2, προσωπικα.

δηλαδη η εμπειρια απο δυο μονο παιχνιδια στο xbx1, ξεπερναει την συνολικη εμπερια απο τουλαχιστον 30 παιχνιδια στο ps2. μαλιστα.

καλυτερα να το σταματησουμε εδω, πριν γελοποιηθει γα τα καλα το θεμα.

Δημοσ.

δηλαδη η εμπειρια απο δυο μονο παιχνιδια στο xbx1, ξεπερναει την συνολικη εμπερια απο τουλαχιστον 30 παιχνιδια στο ps2.

ρε killik γούστα είναι αυτά ;) και το gcube ειχε τα κερατα του αλλα δεν αρεσαν σε όλους.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι θεμα γουστου, αλλα πραγματικοτητας:

This is a list of all 967 games for the Xbox video game console.

This is a list of games for the Sony PlayStation 2 video game system, which as of June 2013 accounted a total of 3870 released games.

για εναν gamer που ηθελε να παιξει απο μια τεραστια συλλογη, σε ποικιλια και αριθμο παιχνιδιων, το PS2 ηταν μονοδρομος. γεγονος, οχι γουστο.

Δημοσ.

και η αλλη που ειναι 900p εχει 400ε, εδω όλοι γουσταραν τα 1080p Του multiplayer του kz και όταν έμαθαν ότι είναι upscaled το γυρίσανε στο "ε ναι, αλλα είναι πολύ ωραιο".

Απλα θέλω να καταλήξω πως κάποιοι άν δεν την γουσταρουν την εταιρεία είτε είναι ms,sony η nintendo και να τους την χαρίζανε την κονσόλα πάλι θα έλεγαν "ε μονο ετσι πουλαει,"

Δεν ξερω αν με "πιάνεις" τι θέλω να πώ.

Kαι back on topic, λίγοι είναι αυτοί που παραδεχτήκανε ότι είχαν λάθος και έκαναν κατι, το να μου βγαίνει ο iwata και να λέει οτι είναι λάθος η πολιτική τους και να είμαστε στην ίδια κατάσταση 2 χρόνια δεν μου λεει κάτι.

Στην Ε3 πιστευω θα "λανσάρει" ξανα η νέα γενιά και μέσα βάζω και την ninty.

Oi καλύτερες εποχές έρχονται!

Στην E3 η Nintendo θα σπείρει, ήδη IGN έχει λολαθεί με το Mario Kart.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι θεμα γουστου, αλλα πραγματικοτητας:

για εναν gamer που ηθελε να παιξει απο μια τεραστια συλλογη, σε ποικιλια και αριθμο παιχνιδιων, το PS2 ηταν μονοδρομος. γεγονος, οχι γουστο.

Τοτε παρε PC :P

• Like 7
Δημοσ.

Δεκτό, αλλα πόσα απο αυτά παιζόντουσαν πραγματικά, και το wii ειχε παπάδες αλλα το shovelware πήγαινε σύννεφο.

Οκ, Το gow2, το ZOE, τα ΤΕΚΚΕΝ και το MGS3 δεν συγκρίνονται, και αρκετα jrpgs (oπου δεν με εκαιγαν αλλα δεν μπορω να αγνοήσω και την υπαρξη τους)

Δημοσ.

Φίλε killik μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοεί ο φίλος απο πάνο...γιατί με 6000 μηνύματα στο insomnia χαζός δεν είσαι.... Λοιπόν το παιδί λέει πωσ την εμπειρία που του χαρίσε το halo -fable δεν συγκρίνεται με κανέναν τίτλο του ps2 άσχετα με το αν το ps2 είχε και 100000 games ενο το xbox 2 games.. Μπορεί να κατάλαβα και λάθος δεν διάβασα ολα τα μηνύματα. ..

• Like 2
Δημοσ.

δηλαδη η εμπειρια απο δυο μονο παιχνιδια στο xbx1, ξεπερναει την συνολικη εμπερια απο τουλαχιστον 30 παιχνιδια στο ps2. μαλιστα.

Το οτι μιλησα προσωπικα ή δεν το ειδες ή δεν χωραει στο μυαλο σου το οτι δεν ειμαστε ολοι fanboys της sony.

• Like 2
Δημοσ.

Δεκτό, αλλα πόσα απο αυτά παιζόντουσαν πραγματικά, και το wii ειχε παπάδες αλλα το shovelware πήγαινε σύννεφο.

Οκ, Το gow2, το ZOE, τα ΤΕΚΚΕΝ και το MGS3 δεν συγκρίνονται, και αρκετα jrpgs (oπου δεν με εκαιγαν αλλα δεν μπορω να αγνοήσω και την υπαρξη τους)

πωπω ZOE, τι παιχνιδαρα ηταν αυτη.

και μονο με τα jrpgs που ειχε, το PS2 παταγε κατω το XBX1 απο αποψη γκαμας τιτλων.

Το οτι μιλησα προσωπικα ή δεν το ειδες ή δεν χωραει στο μυαλο σου το οτι δεν ειμαστε ολοι fanboys της sony.

εγω ειμαι το fanboy; η εσυ με αυτα που γραφεις;

γιαυτο σου λεω, αστο, ας το αφησουμε εδω πριν ξεφυγει η κατασταση.

Δημοσ.

Στην E3 η Nintendo θα σπείρει, ήδη IGN έχει λολαθεί με το Mario Kart.

Ρε εδω όλοι μας που έχουμε  το Ryse και το Infamous λέμε τι γραφικάρες έχει, γιατι απο gameplay ειναι στανταράκι οτι θα είναι κορυφή. good times ;)

Δημοσ.

Φίλε killik μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοεί ο φίλος απο πάνο...γιατί με 6000 μηνύματα στο insomnia χαζός δεν είσαι.... Λοιπόν το παιδί λέει πωσ την εμπειρία που του χαρίσε το halo -fable δεν συγκρίνεται με κανέναν τίτλο του ps2 άσχετα με το αν το ps2 είχε και 100000 games ενο το xbox 2 games.. Μπορεί να κατάλαβα και λάθος δεν διάβασα ολα τα μηνύματα. ..

Γιατί ο αριθμός των μηνυμάτων κρίνει το iq ;

Ρε παιδιά κάποιος mod να επέμβει έχει γεμίσει ένα ενδιαφέρον θέμα με άχρηστο ετεροχρονισμένο κατά 15 χρόνια VS

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=TjkEJKzh1mc

δικο σου.

Μπορείς να βάλεις κάποιο βίντεο που να επιδεικνύει  αντίστοιχες δυνατότητες στο ps2 ;

video δεν βρισκω,

free mc boot λέγεται.

emulators

http://sksapps.com/index.php?page=emus.html

play games from usb

http://sksapps.com/index.php?page=hd.html

media player

http://sksapps.com/index.php?page=media.html

the more you know

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...