Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oλοι πήρανε λάθος αποφάσεις στο λανσάρισμα τους, είτε sony και nintendo με τιμέςκαι υποδομή, είτε η ms με την φιλοσοφία της.

Ποτε δεν είναι αργα για αλλαγές και είναι θετικό το οτι καταλάβανε το τι φταίει και προσπαθούν να αλλάξουν.

Αυτο που βλέπω μεχρι στιγμής είναι θετικό, και μακάρι να το πάνε και ένα βήμα παραπάνω.

Ο ανταγωνισμός πάντα είναι καλός και φέρνει κέρδη σε εμας τους καταναλωτες.

Αν πιέσει η MS με exclusives θα πιέσουν και οι άλλοι, αν δωσει καλύτερα dev tools (πεστο dx12 ή ότι αλλο) θα δώσουν και οι άλλοι, απλα μήν κράζουμε για να κράζουμε.

• Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αργά το θυμηθήκανε νομίζω. Βασικά δεν είχανε πάρει πρέφα οτι ο,τι κάνει το Xbox One το κάνει μια Smart TV απο αυτές που ζέχνει ο τόπος; Για να βάλεις κάτω απο την τηλεόρασή σου ένα κουτί ΝΑ -με το συμπάθειο-, πρέπει να κάνει κάτι που ΔΕΝ κάνει η τηλεόρασή σου.

Έχουν την δύναμη να κάνουν το Xbox One μια κονσόλα με έμφαση στο gaming, αλλάζοντας το Dashboard και βάζοντας σε πρώτη προβολή τα games και τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα. Ας το κάνουν λοιπόν. Η νέα γενιά ΜΟΛΙΣ άρχησε... 

Δημοσ.

Θεωρώ εαυτόν παραδοσιακό εξμποξάκια από... ανέκαθεν. Προτίμησα το original Xbox από το PS2 (και δεν το μετάνιωσα ποτέ), όπως και επέλεξα να αγοράσω 360 χρόνια πριν πάρω PS3 (και με το δεύτερο ασχολήθηκα απείρως λιγότερες ώρες).

Όπως περιγράφει ο Dean Takahashi στο εξαιρετικό βιβλίο του "Opening the Xbox", η φιλοσοφία της MS κατά τη δημιουργία της πρώτης κονσόλας αφορούσε αποκλειστικά στους hardcore gamers. Τόσο απλά.

Με το 360 (βλ. "The Xbox 360 Uncloaked") τα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ, τουλάχιστον όχι μέχρι να βγει το Kinect. Από εκεί και πέρα κάπου έχασαν το δρόμο. Γέμισαν το Live με ένα σωρό υπηρεσίες που δουλεύουν μόνο στην Αμερική, μας φορτώνουν με το ζόρι το Kinect (το οποίο είναι πρακτικά ΑΧΡΗΣΤΟ για έναν gamer, αφού εδώ και χρόνια δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει ούτε ΕΝΑ παιχνίδι της προκοπής, που να το αξιοποιεί).

Για να μην αναφέρω και τις αθλιότητες της διανομής της κονσόλας, όπου οι ιθαγενείς της... Ευρώπης θα πρέπει να περιμένουν σχεδόν ένα χρόνο μέχρι να το δουν στα μέρη τους. Για να μην θυμηθούμε και τις ανακοινώσεις-καραγκιοζιλίκια περί υποστήριξης μεταχειρισμένων παιχνιδιών κλπ.

Γι' αυτούς (κι ακόμα περισσότερους λόγους) έχω πλέον προσανατολιστεί προς την αγορά PS4. Ποιος, εγώ! Που μέχρι πρότινος αν μου λέγατε να χτυπήσω τατού "360" μπορεί και να το έκανα.

Κρίμα.

• Like 8
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=TjkEJKzh1mc

δικο σου.

Μπορείς να βάλεις κάποιο βίντεο που να επιδεικνύει  αντίστοιχες δυνατότητες στο ps2 ;

εχω και τις δυο κονσολες με το xbx1 ναναι μονταρισμενο ως gaming emulator/media center.

ομως επειδη εδω μιλαμε καθαρα για console gaming, τον αριθμο των παιχνιδιων και τις ωρες που επαιξα στο ps2, δεν τις φτανει με τιποτα το original xbx.

πως να το κανουμε τωρα, η διαφορα στους καταλογους παιχνιδιων αναμεσα σε xbx1 και ps2, ειναι χαοτικη.

• Like 1
Δημοσ.

αναβαθμίστε hardware, μειώστε τιμή(200-250 ευρώ) για να βγείτε μπροστά

Γιατί? Το 3ds αναβαθμίστηκε το Hardware και βγήκε μπροστά? Το ps2 και το wii είχε το καλύτερο hardaware και βγήκε μπροστά? Τα πάντα είναι τα games, αυτα είχαν σε πληθωρα τα παραπάνω και ξέσκισανε.

Η τιμή είναι κάπως μεγάλη βέβαια, αλλα τα 660 φευγα του ps3 μην τα ξεχνάμε.

Όσο και να την μειώσουνε την τιμή αυτοί που δεν θα το έπαιρναν εξαρχής δεν θα το πάρουν και τότε. Απλα!

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογως τα γουστα.....την εμπειρια που μου χαρισαν τα halo και το fable στο πρωτο xbox δεν την αλλαζω με τιποτα απο ps2, προσωπικα.

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί? Το 3ds αναβαθμίστηκε το Hardware και βγήκε μπροστά? Το ps2 και το wii είχε το καλύτερο hardaware και βγήκε μπροστά? Τα πάντα είναι τα games, αυτα είχαν σε πληθωρα τα παραπάνω και ξέσκισανε.

Η τιμή είναι κάπως μεγάλη βέβαια, αλλα τα 660 φευγα του ps3 μην τα ξεχνάμε.

Όσο και να την μειώσουνε την τιμή αυτοί που δεν θα το έπαιρναν εξαρχής δεν θα το πάρουν και τότε. Απλα!

Nope. Το θέμα είναι η πολιτική της MS. Αυτή την "γενιά" του Xbox την προσπερνάω και περιμένω την επόμενη μπας και την κάνει καλύτερη.

(Υπάρχει μία πιθανότητα να πάρω xbone όταν σπάσει, μεταχειρισμένη, άμα βγει η βλακεία που λέγεται Kinect σε 2-3 χρόνια)

Δημοσ.

Nope. Το θέμα είναι η πολιτική της MS. Αυτή την "γενιά" του Xbox την προσπερνάω και περιμένω την επόμενη μπας και την κάνει καλύτερη.

(Υπάρχει μία πιθανότητα να πάρω xbone όταν σπάσει, μεταχειρισμένη, άμα βγει η βλακεία που λέγεται Kinect σε 2-3 χρόνια)

Η πολιτική της πλέον τι έχει? ειναι ίδια με του 360, και στα θεματα των exclusives ακομα καλύτερη.

Δημοσ.

Η πολιτική της πλέον τι έχει? ειναι ίδια με του 360, και στα θεματα των exclusives ακομα καλύτερη.

Ναι αυτό για εμένα είναι το λάθος. Δεν με νοιάζουν οι τούμπες τους (όταν είδαν ότι οι πωλήσεις θα πιάναν πάτο) αλλά τα αρχικά τους σχέδια. Άμα δεν πάθουν πως θα μάθουν δηλαδή;

Τα exclusives δεν με ενδιέφεραν ποτέ. Απλώς έπαιρνα όλες τις κονσόλες για συλλογή και μετά τα παιχνίδια που ήθελα σε κάθε κονσόλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...