er3vos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Θα ποστάρω εδώ τα στοιχεία της Wind VDSL μου μιας και καλό θα ήταν να βλέπει ο κόσμος τι παίζει με το VDSL στην Πάτρα. Τα στατιστικά που θα δείτε είναι εμφανώς πολύ χαμηλά και είναι έτσι από την πρώτη μέρα που ενεργοποιήθηκε η γραμμή. Πάνε 2 βδομάδες που οι τεχνικοί της Wind δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει ενώ τους έχω "ταράξει" στα τηλέφωνα καθημερινώς. Αυτά για όσους σκέφτοναι Wind Vdsl στην Πάτρα
er3vos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, Το πόστ είναι μία προσπάθεια να βγάλω άκρη με το τεράστιο πρόβλημα που έχω με την VDSL. Από την πρώτη μέρα που ενεργοποιήθηκε η κατάσταση είναι τραγική μιας και η γραμμή που έχω μόνο VDSL δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς τα χαρακτηριστικά που θα δείτε παρακάτω παραπέμπουν μάλλον στις συνδέσεις που είχαμε πριν 12 χρόνια. Οι "τεχνικοί" της Wind για 2 εβδομάδες τώρα δεν έχουν βρει καν τι φταίει και από την πλευρά μου δεν ξέρω τι να κάνω μιας και η μόνη λύση που βλέπω είναι διακοπή του συμβολαίου με όλες τις νομικές επιπλοκές που θα πρέπει να λάβω υπόψιν ώστε να μην πληρώσω τα 70+ ευρώ που συνεπάγεται την πρόωρη διακοπή του συμβολαίου. Παραθέτω παρακάτω τα στοιχεία της σύνδεσης μου μήπως και κάποιος γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Πες μου μια εταιρεία που δίνει vdsl με 34 Attenuation και αρχίζει απο "w"
petranthe Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δεν ειναι φυσιολογικά τα στατιστικά σου . Λογικα συνδεεσαι απο A/K ; Σε πρωτη φαση δες την εσωτερική καλωδιωση σου. Μετά άλλαξε προφιλ στο σαπακι το ΖΤΕ που εχεις . Βαλε ADSL2+ και ποσταρε αν μπορεις τα στατιστικα σου(Παραλληλα ξετικαρε τα αλλα προφιλ στο dsl modulation). Οι τεχνικοι της WIND σου ειπαν τι ταχυτητα έχεις μεχρι τον κατανεμητη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 δεν έπρεπε εξαρχής να σου βγάζει διαθεσιμότητα, γύρνα σε adsl...
er3vos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δεν γνωρίζω τι είναι το Α/Κ που γράφεις οπότε θα πρέπει να με διαφωτίσεις Η εσωτερική καλωδίωση είναι μια χαρά καθώς είναι κ το πρώτο πράγμα που κοίταξα. Αυτό που ξέχασα να ανεφέρω είναι πως όταν ενεργοποιήθηκε το VDSL για μία ώρα περίπου είχα ταχύτητες 27Μbps down / 1Mbps up. Τηλεφωνικώς τους ζήτησα να ενεργοποιήσουν το fastpath και μετά από λίγο έπεσε το internet για 6-7 ώρες κ όταν επανήλθε ήταν στην κατάσταση που δείχνουν οι εικόνες. Όσον αφορά το ADSL2+ δοκίμασα να το ενεργοποιήσω από το Router αλλά δε φαίνεται να συγχρονίζεται καν. Επίσης πήρα μόλις του τεχνικούς της Wind να μου που την ταχύτητα μέχρι τον κατανεμητή αλλά έχει πέσει το σύστημα τους, οπότε αναμένω τηλεφώνημα εκ νέου για να μάθω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σου/σας
petranthe Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν γνωρίζω τι είναι το Α/Κ που γράφεις οπότε θα πρέπει να με διαφωτίσεις Η εσωτερική καλωδίωση είναι μια χαρά καθώς είναι κ το πρώτο πράγμα που κοίταξα. Αυτό που ξέχασα να ανεφέρω είναι πως όταν ενεργοποιήθηκε το VDSL για μία ώρα περίπου είχα ταχύτητες 27Μbps down / 1Mbps up αλλά μετά έπεσε το internet για 6-7 ώρες κ όταν επανήλθε ήταν στην κατάσταση που δείχνουν οι εικόνες. Όσον αφορά το ADSL2+ δοκίμασα να το ενεργοποιήσω από το Router αλλά δε φαίνεται να συγχρονίζεται καν. Επίσης πήρα μόλις του τεχνικούς της Wind να μου που την ταχύτητα μέχρι τον κατανεμητή αλλά έχει πέσει το σύστημα τους, οπότε αναμένω τηλεφώνημα εκ νέου για να μάθω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σου/σας A/K = Αστικό κεντρο. Έχει βάλει καινουριου τύπου καφαο ο ΟΤΕ στη γειτονια σου ή συνεχίζεις να παίρνεις VDSL από εκεί που έπαιρνες και ADSL .Ρωτάω γιατί με 34 att μην περιμένεις πολλά πράγματα γιατί πολύ απλά είσαι μακριά απο τον ΑΚ και VDSL δυσκολα...Κακώς σου το αναβαθμίσαν αν ειναι έτσι. Ισως εχει πρόβλημα και το ρουτερ που αν ειναι το Η168Ν να ξέρεις οτι ειναι σαπακι. Το εχω και γω και θέλω να το αλλάξω. Επίσης συνδεσε το ΖΤΕ κατευθείαν στην κεντρική πριζα χωρίς τίποτα αλλο . Το εχεις κανεις αυτο; Επεξ/σία 7 Απριλίου 2014 από petranthe
er3vos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 A/K = Αστικός κομβος. Έχει βάλει καινουριου τύπου καφαο ο ΟΤΕ στη γειτονια σου ή συνεχίζεις να παίρνεις VDSL από εκεί που έπαιρνες και ADSL .Ρωτάω γιατί με 30 att μην περιμένεις πολλά πράγματα γιατί πολύ απλά είσαι μακριά απο τον ΑΚ και VDSL δυσκολα...Κακώς σου το αναβαθμίσαν αν ειναι έτσι. Ισως εχει πρόβλημα και το ρουτερ που αν ειναι το Η168Ν να ξέρεις οτι ειναι σαπακι. Το εχω και γω και θέλω να το αλλάξω. Επίσης συνδεσε το ΖΤΕ κατευθείαν στην κεντρική πριζα χωρίς τίποτα αλλο . Το εχεις κανεις αυτο; Δεν γνωρίζω αν έχει καινούριου τύπου καφαο καθώς μετακόμισα μόλις στη γειτονιά οπότε δεν έκανα κ αναβάθμιση, έβαλα εξ αρχής VDSL. Αυτό που γνωρίζω είναι πως είμαι αρκετά σε καλό σημείο όσο αφορά τις γραμμές για VDSL καθώς μάλιστα μου είχαν πει (επανειλημένως) πως θα έχω και πολύ καλό συγχρονισμό. Δοκίμασα να συνδέσω το router απ' ευθείας πάνω στην πρίζα αλλά δεν άλλαξε τίποτα.
er3vos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Την πρώτη ώρα που είχα internet( όταν ενεργοποιήθηκε η γραμμή) είχα 27Mbps down / 1 Mbps Up. Όταν ρώτησα για το VDSL στην περιοχή μου είπαν πως είμαι σε πολύ καλό σημείο και πως θα έχω πολύ καλές ταχύτητες οπότε δεν νομίζω πως είναι θέμα διαθεσιμότητας.
petranthe Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Έχει τέτοιες στη γειτονιά σου ; Λογικά όχι αν κρινω απο το line att. Απλά θελω να το επιβεβαιώσω. Αν δεν έχει και συνδέεσαι με Α/Κ με τέτοιο line att παρε την WIND και πες τους οτι ειναι αχρηστοι που σου δωσαν VDSL με 34 line att.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 έχεις αποκλείσει ότι δεν φταίει κάτι στην καλωδίωση του σπιτιού σου?
er3vos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 έχεις αποκλείσει ότι δεν φταίει κάτι στην καλωδίωση του σπιτιού σου? Έχω δοκιμάσει να συνδέσω με άλλα καλώδια, καθώς κ απευθείας το router στην πρίζα κ δεν είδα καμία διαφορά οπότε το έχω αποκλείσει εκτός κ αν μου διαφεύγει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 To vdsl απαιτει διαφορετική συνδεσμολογία απο το adsl
er3vos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Έχει τέτοιες στη γειτονιά σου ; Λογικά όχι αν κρινω απο το line att. Απλά θελω να το επιβεβαιώσω. Χίλια συγνώμη αλλά η φωτογραφία δεν ανοίγει!! Μπορείς να μου δώσεις κάποιο link για να το τσεκάρω?
er3vos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 To vdsl απαιτει διαφορετική συνδεσμολογία απο το adsl Ανέλυσε μου λίγο τι εννοείς για να το τσεκάρω! Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα