Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζοντας όλους τους καυγάδες, εγώ σαν κάτοχος Galaxy Note 3 έχω να κάνω κάποια σχόλια απο την εμπειρία χρήσης μου

1. Έχω μια συσκευή η οποία κοστίζει σχεδόν 2 φορες κάτω από τον αντίπαλο της iPhone 5S 32GB.

2. Έχω 2 φίλους με iPhone 5S που με την παρουσία του Note 3, πούλησαν αμέσως το 5S και πήραν κι αυτοί Note 3 (και τα ρέστα για τις μπυρες του μήνα *και καλά*)

3. Έχω multitasking κι έχω καταργήσει το PC για κάποιες μικροασχολίες.

4. Παρατήρησα ότι το S Pen είναι κάτι παραπάνω από... android.

5. Μην ξεχάσω πως έχω μέσα στο κινητό την μουσική βιβλιοθήκη μου (όχι ότι είναι χρήσιμο, αλλά φάση έχει να ακούω τα πάντα παντού χωρίς να μπω στο Internet)

6. Η οθόνη μένει ανοιχτή για 8 ώρες σερί κι έχω ακόμα 10% μπαταρία για ώρα ανάγκης.

7. Έχω ξεχάσει τι σημαίνει latency.

8. Sketchbook, και ξυπνάει ο Πικάσο μέσα σου.

Και πολλά άλλα που ξέχασα και που μόνο οι κάτοχοι του Note 3 μπορούν να καταλάβουν.

Είναι ακριβό, ναι... Αλλά σαν το iPhone 5S ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑ.

ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΕΙΤΕ ΠΟΥ Η APPLE ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ.

ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ Ψ*** ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΜΑΓΚΕΣ...

Μην ξεχνάς ότι έχεις μια συσκευή που πουλάει 2 φορές λιγότερα κομμάτια απο ότι το 5s και όντως απο ότι φαίνεται της στραβης ψωλής της φταίνε οι τρίχες....
  • Like 1
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

5 Χρόνια κάτοχος iPhone ( 3GS - 4G ) με πολύ χαρά αγόρασα σήμερα το HTC ONE MINI. Ένα έχω να πω...πισωγυρίσματα δεν ξανακάνω! BB Apple :D

Έβγαλε ποτέ η apple iPhone που να λέγεται 4G? 

Δημοσ.

Ήταν custom made μοντέλο για το παιδί παραπάνω :P

Απλά δεν παίζει κάτοχος 5 χρόνια iPhone να μην ξέρει πως λέγεται η συσκευή :P

dat 3 posts seems shady

• Like 2
Δημοσ.

Ουτε στα 100 δεν βρισκεις ναυαρχιδα. Το iphone4 δεν ηταν μεσαιας κατηγοριας...

Ρε φιλε, ΕΧΟΥΝ φτηνο κινητο. ΕΙναι μαπα? Ναι. Ειναι φτηνο? Ναι. ΤΙ κουραφεξαλα ειναι αυτα που λες τωρα? Επειδη ειναι μαπα θα πουμε οτι δεν υπαρχει? Ειπα εγω οτι ειναι σοφη κινηση να το αγορασεις?

Αυτη ειναι η φτηνη συσκευη της apple. Αν ειναι μουφα, ας τη φτιαξουν καλυτερη. Δεν γινεται να λεμε δεν υπαρχει επειδη ειναι μουφα. Με την ιδια λογικη η samsung δεν εχει ναυαρχιδα. Ποιο? Το s5? Α μα το s5 εχει 2gb ram ενω οι αλλοι εχουν 3, αρα δεν τη μετραμε. 

Ρε ανθρωπε, εγω λεω οτι ειναι μουφα και το 5s. Εσυ τι θα μου πεις, οτι επειδη ειναι μουφα το 5s αρα η apple δεν εχει καποια ακριβη συσκευη? Τι ειναι αυτα που λες δεν μπορω να καταλαβω. Επειδη η φτηνη τυος συσκευη ειναι ΜΑΠΑ και αρα καλυτερα να αγορασεις καποια αλλη, δεν σημενει οτι δεν υπαρχει. 

Εχεις ξεπερασει τα ορια.. σοβαρα.

Δεν εχεις ιδεα ουτε για τι πραγμα μιλας..

Για να αποκαλεσεις μια συσκευη ναυαρχιδα σημαινει οτι μεσα στο ιδιο ετος να εχει βγαλει πολλες κατηγοριες και αυτο να αποτελει την κορυφαια συσκευη.. Δεν μπορεις να αποκαλεις ναυαρχιδα της Apple το iPhone γιατι πολυ απλα ειναι και η μοναδικη συσκευη της σε smartphone.. Ενα το κρατουμενο.

Δευτερον. Δεν μιλησαμε πουθενα για ναυαρχιδες.. αλλα για ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Και εφοσον η Apple δεν προσφερει επιλογες και κατηγοριες, δεν υπηρχε κατι αλλο σαν επιλογη και συγκριση..

Και απο ποτε τα 300 ευρω αποτελουν φθηνη επιλογη για ενα κινητο?

Εδω σου αναφερω οτι με 300 ευρω max παιρνεις κινητο φρεσκο, με υποστηριξη για 3 χρονια τουλαχιστον, και πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα και μου εχεις ακομα το 4αρι iPhone σαν φθηνη επιλογη, επειδη απλα ξεμεινε στα ραφια..

Μη τα λες αυτα γιατι θα παρεις και κανεναν που ψαχνει να αγορασει κινητο στο λαιμο σου και ειναι κριμα..

Και HP laptop φθηνα υπαρχουν ακομα.. ενω η HP εχει σταματησει να ασχολειται με αυτον τον τομεα, τι θα πεις, οτι υπαρχουν ακομα καλες και φθηνες επιλογες σε laptop, επειδη απλα εχουν μεινει σε καταστηματα ακομα laptop με αυτο το ονομα?

Εφοσον εχει ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Νιωσ'το επιτελους!

Στο επομενο post που θα με αναγκασεις να κανω θα παρεις απαντηση "πεταει ο γαιδαρος? πεταει!"

Βαρεθηκα.. μου φερες αναμνησεις απο συζητησεις (μηδενικης λογικης) με Εποπ στο στρατο και παιξαν τα νευρα μου.

Δημοσ.

Απλά δεν παίζει κάτοχος 5 χρόνια iPhone να μην ξέρει πως λέγεται η συσκευή :P

dat 3 posts seems shady

Πίστεψε με έχω να ασχοληθώ τόσα χρόνια με κινητά που τα έχω ξεχάσει όλα! Αλλά οκ δεκτό το δούλεμα :P

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι γίνεται πολύς ντόρος για πράγματα που δε συγκρίνονται άμεσα. Κατ'αρχήν το κινητό που θα έχει ο καθένας είναι ΕΝΤΕΛΩΣ προσωπικη του υπόθεση. Δεν μπορεί να κατηγορηθεί κάποιος επιδή δεν τον νοιάζει να ξοδέψει αρκετά χρήματα για μια "ντιζαϊνάτη" συσκευή (και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο iphone), ούτε όμως και αυτός που γουστάρει τόσο ανοιχτό λειτουργικό που να κάνει ότι του έρθει στο κεφάλι. Γι'αυτό υπάρχουν τόσες συσκευές, για να εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες. Αυτό το λέω γιατι οι περισσότερες συγκρίσεις δεν είναι Apple vs Samsung vs HTC vs Nokia κτλ, αλλά iOS vs Win vs Android! Γι'αυτό δεν πρόκειται να βγει άκρη έυκολα.

Προσωπικά έχω iphone εδώ και 5 χρόνια. Όχι γιατί είμαι κολλημένος, ούτε γιατί το θεωρώ το καλύτερο και ομορφότερο κινητό στο σύμπαν! Απλά το λειτουργικό του μου "κουμπώνει" περισσότερο. Οι περισσότεροι θα συμφωνήσετε ότι πριν 5 χρόνια το android δεν παλευόταν, είχε χίλια δυο προβλήματα, θα συμφωνήσω όμως ότι από τότε έχει κάνει κυριολεκτικά άλματα! Απλά δεν μου αρέσει προσωπικά σαν λειτουργικό. Δε με νοιάζει τόσο πολύ το περίβλημα και εύκολα θα έδινα μόνο 200Ε για μια συσκευή από υποδυέστερα υλικά αν δούλευε απρόσκοπτα το iOS σε αυτή. Το αναφέρω αυτό γιατί πιστεύω πως η συζήτηση είχε εντελώς άλλη τροπή και πολλές γνώμες θα άλλαζαν αν για παράδειγμα και υποθετικά μιλώντας μας δινόταν η ευκαιρία να αγοράσουμε όποια συσκευή θέλαμε και να εγκαθιστούσαμε όποιο λειτουργικό θέλαμε. Η Apple εκμεταλλεύεται ακριβώς αυτό: Έχει βγάλει ένα πολύ καλό λειτουργικό (δεν εξετάζω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο απο Android ή Windows, αυτό είναι προσωπικό ζήτημα του καθενός), το πακετάρει σε ποιοτικό περίβλημα, υπερκοστολογεί λίγο και το μηλαράκι και το πουλάει ακριβά. Και από τη στιγμή που βλέπει ότι πουλάει σαν τρελή γιατί να μην το κάνει; Σε όποιον δεν αρέσει το λειτουργικό ή θεωρεί υπερβολική την τιμή διαλέγει κάτι άλλο. Προσωπικά έκανα κάτι ενδιάμεσο. Κράτησα όταν πρωτοπήρα το iphone4 (γιατί το σημαντικό για μένα είναι το iOS) αλλά ποτέ δεν πήγα σε 4S, 5, 5S γιατί θεωρούσα ότι ήταν τρελά τα λεφτά για ότι παραπάνω μου προσέφερε η εκάστοτε αναβάθμιση. Γούσταρα όμως το iOS. Και ήμουν ο πρώτος που κορόιδευε όσους θεωρούσαν ότι τα 5ιντζα κινητά ήταν παντόφλες, λέγοντάς τους "μην είστε κολλημένοι, η αγορά εκεί κινείται. Όταν θα βγάλει και η Apple 5ιντζο iphone όλοι θα λένε τι φανταστικό που είναι!"

• Like 4
Δημοσ.

Η apple ΕΧΕΙ φτηνα κινητα. Το iphone4 για παραδειγμα στα 300 ευρω. Τωρα το κατα ποσο αξιζει ειναι αλλο θεμα. Οσο αξιζει και τα 700 το 5s φανταζομαι

εντάξει ρε φίλε όταν εσύ το λες φτηνό 300 ευρώ τότε η βιομήχανος είσαι η δεν ξέρω τι άλλο.

γιατί φτηνό λέγεται κάτι που νομίζω το παίρνει με ευκολία ο πολύς κόσμος.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως δεν καταλαβαίνεις τι λέω (βασικά εξηγώ, όχι απλά "παραδέχομαι" την τούμπα). Ούτε και ότι προσωπικά δε με απασχολεί αν έκανε και τι έκανε μιας και δεν έχω μετοχές Apple.

Επίσης νομίζω πως αν το θέμα σου είναι αν εγώ θα παραδεχτώ αν η Apple έκανε τούμπα πραγματικά πρέπει να πάρεις λίγο αέρα.

Ναι το θεμα μου ειναι να παραδεχτείς τη τουμπα που εκανε η apple. Τωρα  δικαιολογίες περι αλλαγής ceo κλπ τι να πω;

Επίσης οταν το χάνεις καλο ειναι να κρατάς και ενα πιο κόσμιο επίπεδο γιατι εισαι στο insomnia.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις ξεπερασει τα ορια.. σοβαρα.

Δεν εχεις ιδεα ουτε για τι πραγμα μιλας..

Για να αποκαλεσεις μια συσκευη ναυαρχιδα σημαινει οτι μεσα στο ιδιο ετος να εχει βγαλει πολλες κατηγοριες και αυτο να αποτελει την κορυφαια συσκευη.. Δεν μπορεις να αποκαλεις ναυαρχιδα της Apple το iPhone γιατι πολυ απλα ειναι και η μοναδικη συσκευη της σε smartphone.. Ενα το κρατουμενο.

To 5c τι ειναι? 1-0 :)

Δευτερον. Δεν μιλησαμε πουθενα για ναυαρχιδες.. αλλα για ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Και εφοσον η Apple δεν προσφερει επιλογες και κατηγοριες, δεν υπηρχε κατι αλλο σαν επιλογη και συγκριση..

Και απο ποτε τα 300 ευρω αποτελουν φθηνη επιλογη για ενα κινητο?

Εδω σου αναφερω οτι με 300 ευρω max παιρνεις κινητο φρεσκο, με υποστηριξη για 3 χρονια τουλαχιστον, και πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα και μου εχεις ακομα το 4αρι iPhone σαν φθηνη επιλογη, επειδη απλα ξεμεινε στα ραφια..

Μη τα λες αυτα γιατι θα παρεις και κανεναν που ψαχνει να αγορασει κινητο στο λαιμο σου και ειναι κριμα..

ηδενικης λογικης) με Εποπ στο στρατο και παιξαν τα νευρα μου.

Δεν με ενδιαφερει ο λογος που υπαρχει στα ραφια. Με ενδιαφερει το οτι υπαρχει στα ραφια. Αλλωστε γιαυτο το εφτιαξει και παρηγαγε η apple, για να παει στα ραφια και να πουληθει.

Το κατα ποσον τα 300 ευρω ειναι φτηνα για κινητο ειναι μεγαλη κουβεντα. Εγω το θεωρω ιδανικη τιμη για να παρεις κατι ποιοτικο και γρηγορο που δεν θα σου προκαλεσει προβληματα. Ουτως η αλλος, οταν μιλαμε για επωνυμα smartphones η ταριφα ειναι συνηθως στα 500+, οποτε τα 300 σαφεστατα και ειναι φτηνα.

Οταν σκεφτεσαι να αγορασεις ενα προιον εναντι ενος αλλου, η συγκριση που κανεις ειναι χαρακτηριστηκα / τιμη. Δεν βαζεις πουθενα ουτε ετος κατασκευης, ουτε τοπος κατασκευης, ουτε παλαιοτητα της συσκευης. Αυτα που λες ειναι εξωφρενικα πραματα. Αν το iPhone4 ηταν κινηταρα θα συνεχιζες να λες οτι ειναι χαζο να το αγορασεις επειδη ειναι παλιο? ΟΧΙ. Ισα ισα που θα το προτεινες κιολας. Αλλα το ολο κολημα σου ειναι γιατι το iphone4 ειναι μαπα συσκευη (για τα λεφτα της παντα). Ε τι να κανουμε, σε αυτη τη τιμη, αυτα προσφερει η apple και η συγκριση θα γινει με αντιστοιχτης ΤΙΜΗΣ συσκευη (με το s4 για παραδειγμα), και οχι με αντιστοιχης παλαιοτητας. 

εντάξει ρε φίλε όταν εσύ το λες φτηνό 300 ευρώ τότε η βιομήχανος είσαι η δεν ξέρω τι άλλο.

γιατί φτηνό λέγεται κάτι που νομίζω το παίρνει με ευκολία ο πολύς κόσμος.

Ε οταν μιλαμε για επωνυμα smartphones τα 300 ευρω ΔΕΝ ειναι σε καμια περιπτωση ακριβα.  Ουτως η αλλος η ειδηση αυτο ελεγε, οτι η apple δεν εχει κινητο στα 300 ευρω και κατω. Ε λοιπον...εχει!

Δημοσ.

η apple διαφερει για το os και την ποιοτητα κατασκευης που εχει.εχει σχεδιαστει το hardware να δουλευει αψογα με το software(os) ποτε θα το καταλάβετε αυτο?αυτο πληρώνεις!

Πόσο ανώτερη ποιότητα έχει από κάποιο άλλο της κατηγορίας? Και πως μπορείς να την κρίνεις αυτή την ποιότητα? Να μου πεις αλουμίνιο vs πλαστικό οκ είναι φανερή η διαφορά αλλά με αλουμίνιο κατασκευάζονται και άλλες συσκευές. Επιπλέον τόσο το android οσο και τα windows πως θεωρείς ότι δε δουλεύουν άψογα με τις συσκευές? Για έναν μέσο χρήστη τα δύο OS τον υπερκαλύπτουν όσο το iOS οπότε δε βλέπω το κάτι παραπάνω που υποτίθεται πως έχει το iphone.

Δημοσ.

1) Την χολή με την Apple ή με την οποιαδήποτε εταιρία δεν την καταλαβαίνω, αλλά αυτό με το μήλο έχει καταντήσει αηδία από τους haters περισσότερο, γιατί τα fanboys/girls δεν ασχολούνται με ότι και να βγάλει ο οποιοσδήποτε άλλος.

2) Η μείωση του ρυθμού πωλήσεων, σημαίνει ΑΥΞΗΣΗ πωλήσεων!!! Όποιος δεν το καταλαβαίνει, ας γυρίσει στο γυμνάσιο ή το δημοτικό.

3) Αυτό που έγραψε κάποιος ότι το iphone έχει υψηλή τιμή λόγω χαμηλής προσφοράς είναι η ηλιθιότητα του αιώνα.

4) Μπορεί να είναι χρυσό το NOTE, αλλά δεν είναι όλοι διατεθιμένοι να κουβαλάνε mini laptop στην τσέπη τους! Χώρια που δεν είναι και τπτ το ιδιαίτερο το ΝΟΤΕ για μένα, αλλά anyway.

5) iOS.&- α και MacOS.&- Όπου αλλού και να ψάξετε να βρείτε λόγους που ο κόσμος αντιδρά σαν "πρόβατο στη σφαγή" έχετε χάσει το παιχνίδι, σ' αυτό οφείλονται όλα και στο desing/feeling της συσκευής. Ναι η HTC οπτικά τουλάχιστον (γιατί εμπειρία χρήσης δεν έχω) έχει φτάσει κοντά, αλλά το android είναι πολύ μακριά ακόμα.

6)Αυτή τη στιγμή το "φθηνό" της Apple είναι το 4s στα 300 ευρώ και τρέχει υπεργρήγορα το ios7, ενώ και στο 4αρι διορθώθηκε η ταχύτητα. Σε κινητό 4 σχεδόν ετών!!! Αυτό σημαίνει υποστήριξη...

Προς γνώση, για να μη κατηγορηθώ:

Έγινα fanboy αφού πρώτα αγόρασα τον πρώτο μου Mac το καλοκαίρι του 11 και μέσα σε 1 μήνα αποφάσισα ότι για όσο η εταιρία βγάζει αντίστοιχα προιόντα, όταν υπάρχει λόγος αναβάθμισης θα την στηρίζω. 2,5 χρόνια μετά έχει προστεθεί στη φαμίλια έναν mbp 13 του 11 (μεταχειρισμένο), ένα iphone 5 (το πρώτο μου iphone) κι ένα ipad air. Καθώς κι ένα iphone 4 της κοπέλας μου πέρσυ το καλοκαίρι. Όλα δουλεύουν αψεγάδιαστα και δεν γυρνάω πίσω σε MS/BB, ούτε σε android, γιατι έχουμε βρει την ησυχία μας χωρίς να κάνουμε το παραμικρό. Και αυτά περι ελευθερίας στο λογισμικό είναι κουραφέξαλα, σαν να παίρνεις αυτοκίνητο και να πηγαίνεις κατευθείαν για μετατροπη :S

• Like 2
Δημοσ.

Πόσο ανώτερη ποιότητα έχει από κάποιο άλλο της κατηγορίας? Και πως μπορείς να την κρίνεις αυτή την ποιότητα? Να μου πεις αλουμίνιο vs πλαστικό οκ είναι φανερή η διαφορά αλλά με αλουμίνιο κατασκευάζονται και άλλες συσκευές. Επιπλέον τόσο το android οσο και τα windows πως θεωρείς ότι δε δουλεύουν άψογα με τις συσκευές? Για έναν μέσο χρήστη τα δύο OS τον υπερκαλύπτουν όσο το iOS οπότε δε βλέπω το κάτι παραπάνω που υποτίθεται πως έχει το iphone.

Αν και υπαρχουν πολλα ειδη πλαστικου, τα φτηνοτερα απο αυτα κοστιζουν 5 φορες περισσοτερο απο το αλουμινιο. Με την κυριολεκτικη εννοια δηλαδη του ορου premium, το πλαστικο ειναι πιο ποιοτικο υλικο

Δημοσ.

To 5c τι ειναι? 1-0 :)

Για το 4αρι δεν μιλαμε? Που κολλαει το 5c? Για το 4αρι δεν μιλησες σαν ναυαρχιδα για τοτε που βγηκε? Μας δουλευεις?

Δεν με ενδιαφερει ο λογος που υπαρχει στα ραφια. Με ενδιαφερει το οτι υπαρχει στα ραφια. Αλλωστε γιαυτο το εφτιαξει και παρηγαγε η apple, για να παει στα ραφια και να πουληθει.

Και γαλα χαλασμενο υπαρχει στα ραφια, αλλα με βαση τη λογικη σου εφοσον υπαρχει στα ραφια θα το παρεις χωρις να κοιταξεις καν ημερομηνια ληξης..

Το κατα ποσον τα 300 ευρω ειναι φτηνα για κινητο ειναι μεγαλη κουβεντα. Εγω το θεωρω ιδανικη τιμη για να παρεις κατι ποιοτικο και γρηγορο που δεν θα σου προκαλεσει προβληματα. Ουτως η αλλος, οταν μιλαμε για επωνυμα smartphones η ταριφα ειναι συνηθως στα 500+, οποτε τα 300 σαφεστατα και ειναι φτηνα.

Ιδανικη τιμη για κινητο φετινο/περσινο ναι ειναι μια χαρα τα 300 ευρω.. Για κινητο 3ετιας που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γρηγορο.. ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ τις τελευταιες αναβαθμισεις και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να παρει αλλες αναβαθμισεις, οπως το 4αρι για το οποιο μιλαμε, τα 300 ευρω ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

Οταν λες επωνυμα κινητα να φανταστω οτι εννοεις μονο iPhone και Samsung ετσι? Να μην κανω καν τον κοπο να ρωτησω για Oppo, Huawei, HTC κτλ ετσι?

Οταν σκεφτεσαι να αγορασεις ενα προιον εναντι ενος αλλου, η συγκριση που κανεις ειναι χαρακτηριστηκα / τιμη. Δεν βαζεις πουθενα ουτε ετος κατασκευης, ουτε τοπος κατασκευης, ουτε παλαιοτητα της συσκευης. Αυτα που λες ειναι εξωφρενικα πραματα. Αν το iPhone4 ηταν κινηταρα θα συνεχιζες να λες οτι ειναι χαζο να το αγορασεις επειδη ειναι παλιο? ΟΧΙ. Ισα ισα που θα το προτεινες κιολας. Αλλα το ολο κολημα σου ειναι γιατι το iphone4 ειναι μαπα συσκευη (για τα λεφτα της παντα). Ε τι να κανουμε, σε αυτη τη τιμη, αυτα προσφερει η apple και η συγκριση θα γινει με αντιστοιχτης ΤΙΜΗΣ συσκευη (με το s4 για παραδειγμα), και οχι με αντιστοιχης παλαιοτητας. 

Εισαι με τα καλα σου? Οταν η τεχνολογια κινειται με ταχυτητες απιαστες, και καθε μηνα βγαινουν καινουργια πραγματα, μου λες ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ πως αν ΑΚΟΜΑ ηταν το 4αρι τουμπανο τι θα λεγαμε? Εχεις δει καμμια "δυναμικη" συσκευη που να ανεβαινουν τα spec της με την παροδο του χρονου και δεν το ξερουμε? Σε ποιο πλανητη και σε ποια φαντασια βρισκεσαι? Εξωφρενικα ειναι αυτα που λεω εγω ή εσυ που δεν δεχεσαι την κοινη λογικη και προσπαθεις να μας πεισεις οτι ειναι σωστα τα οσα λες? Το s4 για παραδειγμα που λες (εισαι και ανιδεος) ειναι πολυ ανωτερο σε χαρακτηριστικα απο το 4αρι iPhone και οταν κυκλοφορησε ειχε την τιμη που ειχε το 4αρι μετα απο 1 χρονο.. λιγο ηλιθια συγκριση δε νομιζεις?

Ε οταν μιλαμε για επωνυμα smartphones τα 300 ευρω ΔΕΝ ειναι σε καμια περιπτωση ακριβα.  Ουτως η αλλος η ειδηση αυτο ελεγε, οτι η apple δεν εχει κινητο στα 300 ευρω και κατω. Ε λοιπον...εχει!

Με την λογικη σου..

ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ!

Και πραγματικα ατομα που προσπαθουν να τους ξεστραβωσουν και δε λενε να καταλαβουν,

χαιρομαι απιστευτα να τα βλεπω να σπαταλανε τα λεφτα τους σε σκουπιδια. Κοινως.. θυματα!

Και για να μην ξεχνιομαστε.. Πεταει ο γαιδαρος? ΠΕΤΑΕΙ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...