Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας αν βρουνε γαλα χαλασμενο στο μαγαζι σου τρως προστιμο. Αν το κανεις κατεπεναλαψη στο κλεινουν. Λογικοτατη συγκριση

Σε οποιοδηποτε τεχνολογικο η μη προιον, η αποφαση αγορας εχει να κανει με το δεικτη αποδοση / τιμη, ΟΧΙ ετος κατασκευης / τιμη. Ποτε και πουθενα δεν υπαρχει αυτο. 

Αυτο που καταλαβαινω απτο post σου ειναι οτι η apple με το να πουλαει 300 ευρω το iphone 4 κοροιδευει τον κοσμο. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ. Παραμενει ομως μια συσκευη που κανει 300 ευρω, οποτε οταν εχουμε 300 ευρω και θελουμε να παρουμε κινητο, θα λαβουμε υποψιν και αυτη (και προφανως μολις δουμε τα χαρακτηριστηκα της θα φαει Χ).

Ποτε κανεις δεν ειπε θελω κινητο, παω να δω ποια κινητα βγηκαν τις τελευταιες 2 βδομαδες να αγορασω. Το ετος κατασκευης ενος αγαθου δεν απασχολησε ποτε κανεναν κατα την αγορα. Αμα ενα προιον εχει καλη αποδοση / τιμη, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ποτε βγηκε. Ας βγηκε και το 2000, τι σημασια εχει οταν εχει καλυτερα χαρακτηριστικα στην ιδια / καλυτερη τιμη απο τους ανταγωνιστες? 

Δηλαδη εγω που θελω να αγορασω οθονη για το pc μου μεχρι 250 ευρω, αν βρω οτι η καλυτερη σε αυτα τα λεφτα ειχε φτιαχτει πριν 4 χρονια να μη την αγορασω? Αυτο μου λες? Νταξει, με επεισες

ps1. Οταν λεω επωνυμα κινητα τι αλλο μπορει να εννοω εκτος απο επωνυμα κινητα? Προφανως oppo και huawei και σια ΔΕΝ ειναι επωνυμα κινητα. Το οτι τις ξερεις εσυ και αλλοι 100 στο forum δεν σημαινει οτι ειναι επωνυμα. Νοκια sony samsung apple LG αντε και η HTC ειναι λιγο πολυ οι επωνυμες μαρκες

Δημοσ.

Μην ξεχνάς ότι έχεις μια συσκευή που πουλάει 2 φορές λιγότερα κομμάτια απο ότι το 5s και όντως απο ότι φαίνεται της στραβης ψωλής της φταίνε οι τρίχες....

Τι με ενδιαφέρουν οι πωλήσεις; Τι με ενδιαφέρει ο καταναλωτισμός; Εγώ ξέρω πως αν είχα το 5S δεν θα είχα όλα αυτα που ανέφερα παραπάνω.

Και τα κολάν λεοπάρδαλη πουλάνε πολύ, αλλά κανείς δεν είπε στα κορίτσια ότι το ένδυμα αυτό είναι για το πέος...

• Like 1
Δημοσ.

στην πραξη ομως αλλιος ειναι να σκασεις για καφε με iphone και αλλιος με πλαστικο κινητο.δεν ξερω εαν το εχει προσεξει κανεις οτι μετραει πιο πολυ να εχεις πανω στο τραπεζι το iphone σε σχεση με ενα πλαστικο κινητο

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

στην πραξη ομως αλλιος ειναι να σκασεις για καφε με iphone και αλλιος με πλαστικο κινητο.δεν ξερω εαν το εχει προσεξει κανεις οτι μετραει πιο πολυ να εχεις πανω στο τραπεζι το iphone σε σχεση με ενα πλαστικο κινητο

Ισχυει. Οταν παω για καφε με το s advanced μου , ζηταω μετριο και ειναι τιγκα στη ζαχαρη. Οταν σκαω με το iphone4 μου ομως, οχι μονο ειναι οπως τον θελω αλλα μου σερβιρουν και "δωρο" βουτηματα

• Like 1
Δημοσ.

Σου βρίσκει και γκόμενες;

Δημοσ.

Σου βρίσκει και γκόμενες;

Οπως το αγοραζεις απτο μαγαζι οχι. Χρειαζεται και εξτρα αξεσουαρ, τη ροζ θηκη με τα αυτακια.

Και δεν ειρωνευομαι, δοκιμασε το και θα κανουν ουρα (στη σχολη τουλαχιστον που παω)

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας αν βρουνε γαλα χαλασμενο στο μαγαζι σου τρως προστιμο. Αν το κανεις κατεπεναλαψη στο κλεινουν. Λογικοτατη συγκριση

Μιλαμε απο την πλευρα του καταναλωτη. Ξυπνα..

Σε οποιοδηποτε τεχνολογικο η μη προιον, η αποφαση αγορας εχει να κανει με το δεικτη αποδοση / τιμη, ΟΧΙ ετος κατασκευης / τιμη. Ποτε και πουθενα δεν υπαρχει αυτο. 

Σου απαντησα ηδη.. Η τεχνολογια προχωραει με ραγδαιους ρυθμους.. Βρες μου ενα προιον με τεραστιο ανταγωνισμο, να παραμενει στην κορυφη επιδοσεων μετα απο 3 χρονια. ΕΝΑ!

Καταλαβαινεις γιατι δεν στεκει αυτο που λες?

Αυτο που καταλαβαινω απτο post σου ειναι οτι η apple με το να πουλαει 300 ευρω το iphone 4 κοροιδευει τον κοσμο. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ. Παραμενει ομως μια συσκευη που κανει 300 ευρω, οποτε οταν εχουμε 300 ευρω και θελουμε να παρουμε κινητο, θα λαβουμε υποψιν και αυτη (και προφανως μολις δουμε τα χαρακτηριστηκα της θα φαει Χ).

Δεν μ'αρεσει να επαναλαμβανομαι αλλα ας το ξανακανω. Εφοσον δεν παραγεται, δεν υπαρχει στις επιλογες της Apple.. Αρα για ποιο λογο να συμβιβαστουμε οταν ειμαστε σε ερευνα αγορας επειδη απλα υπαρχει στα ραφια? Θα πας δηλαδη σαν τυφλος και ανιδεος καταναλωτης και θα χαρεις με τετοια αγορα επειδη απλα στο πλασσαρουν?

Ποτε κανεις δεν ειπε θελω κινητο, παω να δω ποια κινητα βγηκαν τις τελευταιες 2 βδομαδες να αγορασω. Το ετος κατασκευης ενος αγαθου δεν απασχολησε ποτε κανεναν κατα την αγορα. Αμα ενα προιον εχει καλη αποδοση / τιμη, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ποτε βγηκε. Ας βγηκε και το 2000, τι σημασια εχει οταν εχει καλυτερα χαρακτηριστικα στην ιδια / καλυτερη τιμη απο τους ανταγωνιστες? 

ΤΙ ΛΕΣ? Στεκουν αυτα που γραφεις εδω? Καλυτερα χαρακτηριστικα απο τι? Ακομα και απο τα ταμπελακια στα προιοντα (λεμε για τους ΠΟΛΥ ηλιθιους καταναλωτες βλεπεις οτι υπαρχουν πολυ καλυτερα κινητα απο ανταγωνιστες)

Δεν δινεις σημασια στο ποτε φτιαχτηκε? Βλεπεις πουθενα οταν πας στο καταστημα τις επιδοσεις του? Απο την demo συσκευη με τις default εφαρμογες και χωρις τις τελευταιες αναβαθμισεις? Εκει θα το δεις?

Για ποια αγαθα μιλας? Δεν μιλαμε για βαμβακι εδω.. Για τεχνολογικο προιον μιλαμε ΞΥΠΝΑ!

Δηλαδη εγω που θελω να αγορασω οθονη για το pc μου μεχρι 250 ευρω, αν βρω οτι η καλυτερη σε αυτα τα λεφτα ειχε φτιαχτει πριν 4 χρονια να μη την αγορασω? Αυτο μου λες? Νταξει, με επεισες

Ξαναλεω βρες ενα προιον τεχνολογιας με ανταγωνιστες που μετα απο 4 χρονια παραμενει στην κορυφη και το βουλωνω μια και καλη, μα το Θεο.

Εισαι σε ενα forum ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και λες τετοιες βλακειες? Θα μας τρελανεις τελειως ρε ανθρωπε?

Να 'σαι πεισω για τι πραγμα? Επεισες εσυ εμενα γι αυτο που εγραψα πριν.. Οτι εισαι απλα καταναλωτης που του αρεσει να καταναλωνεται (αν καταλαβαινεις τι σημαινει αυτη η φραση).. Μου φτανει αυτο!

Δημοσ.

Ξαναλεω βρες ενα προιον τεχνολογιας με ανταγωνιστες που μετα απο 4 χρονια παραμενει στην κορυφη και το βουλωνω μια και καλη, μα το Θεο.

Εισαι σε ενα forum ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και λες τετοιες βλακειες? Θα μας τρελανεις τελειως ρε ανθρωπε?

Windows XP; Ή θες hardware :P

(Μεγάλο ποσοστό χρήσης για τα χρόνια του)

Δημοσ.

Hardware με ανταγωνισμο οπως προανεφερα..

Δημοσ.

Βρήκα εγώ.. Ηχεία monitor φίλε :P

Αλλά μη συγκρίνουμε την βούρτσα με την οδοντόβουρτσα... Άλλο το κινητό, κι άλλο το ηχείο.

Επειδή ο φίλος έχει φαγωθεί να βγάλει το iPhone 4 κινητάρα, ακόμα και το Samsung Galaxy S2 που είναι τριετίας όπως το iPhone 4, πατάει / ξεσκίζει/ τσαλακώνει το iPhone4άκι σου... Κι αν έχεις το 4S, πάλι το πατάει... Και δυστυχώς το S2 επειδή έχει σταματήσει και να κυκλοφορεί (όπως πρέπει να γίνεται, έλεος, είμαστε 2014), μπορείς να το βρεις κι 100 ευρώ πλέον... Το iPhone 4 / 4S δε νομίζω να το βρεις τόσο... Ούτε μεταχειρισμένο... Thats the fuckin difference... :X

Δημοσ.

Βρήκα εγώ.. Ηχεία monitor φίλε :P

Αλλά μη συγκρίνουμε την βούρτσα με την οδοντόβουρτσα... Άλλο το κινητό, κι άλλο το ηχείο.

Επειδή ο φίλος έχει φαγωθεί να βγάλει το iPhone 4 κινητάρα, ακόμα και το Samsung Galaxy S2 που είναι τριετίας όπως το iPhone 4, πατάει / ξεσκίζει/ τσαλακώνει το iPhone4άκι σου... Κι αν έχεις το 4S, πάλι το πατάει... Και δυστυχώς το S2 επειδή έχει σταματήσει και να κυκλοφορεί (όπως πρέπει να γίνεται, έλεος, είμαστε 2014), μπορείς να το βρεις κι 100 ευρώ πλέον... Το iPhone 4 / 4S δε νομίζω να το βρεις τόσο... Ούτε μεταχειρισμένο... Thats the fuckin difference... :X

Έχεις βάλει δίπλα δίπλα 4S με S2; Εμένα μου είχε φανεί το 4S πολύ πιο άπλα πάντως..

Και το ότι κρατάει υψηλή τιμή σαν μεταχειρισμένο μετά από τόσα χρόνια δεν είναι απαραιτήτως κακό. Διαχρονική αξία. Καλό σαν "επένδυση" κτλ. Σε αντίθεση με το S2 πχ που είπες που δεν πάει ούτε 100eu..

Δημοσ.

Σου απαντησα ηδη.. Η τεχνολογια προχωραει με ραγδαιους ρυθμους.. Βρες μου ενα προιον με τεραστιο ανταγωνισμο, να παραμενει στην κορυφη επιδοσεων μετα απο 3 χρονια. ΕΝΑ!

Καταλαβαινεις γιατι δεν στεκει αυτο που λες?

Οπως ειπε και ο φιλος, τα windows 7. Και γιατι πρεπει να ειναι στην κορυφη των επιδοσεων? Πρεπει να ειναι στην κορυφη των επιδοσεων σε σχεση με ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ τιμης προιοντα. Ε το iphone4 δεν ειναι.

Δεν μ'αρεσει να επαναλαμβανομαι αλλα ας το ξανακανω. Εφοσον δεν παραγεται, δεν υπαρχει στις επιλογες της Apple.. Αρα για ποιο λογο να συμβιβαστουμε οταν ειμαστε σε ερευνα αγορας επειδη απλα υπαρχει στα ραφια? Θα πας δηλαδη σαν τυφλος και ανιδεος καταναλωτης και θα χαρεις με τετοια αγορα επειδη απλα στο πλασσαρουν?

Αφου μεχρι το καλοκαιρι παραγοταν κανονικα, τωρα δεν ξερω αν σταματησε. Εγω δεν ειπα οτι θα το αγορασω, ειπα οτι αν ηξερα τα χαρακτηριστηκα του, θα το εξεταζα οπως και τα υπολοιπα κινητα. Δεν θα με ενδιαφερε οτι ειναι 3 ετων.

ΤΙ ΛΕΣ? Στεκουν αυτα που γραφεις εδω? Καλυτερα χαρακτηριστικα απο τι? Ακομα και απο τα ταμπελακια στα προιοντα (λεμε για τους ΠΟΛΥ ηλιθιους καταναλωτες βλεπεις οτι υπαρχουν πολυ καλυτερα κινητα απο ανταγωνιστες)

Δεν δινεις σημασια στο ποτε φτιαχτηκε? Βλεπεις πουθενα οταν πας στο καταστημα τις επιδοσεις του? Απο την demo συσκευη με τις default εφαρμογες και χωρις τις τελευταιες αναβαθμισεις? Εκει θα το δεις?

Για ποια αγαθα μιλας? Δεν μιλαμε για βαμβακι εδω.. Για τεχνολογικο προιον μιλαμε ΞΥΠΝΑ!

Γιατι για να εξετασεις ενα προιον πρεπει να πας στο μαγαζι να το δουλεψεις. Δεν υπαρχει το google να δεις / διαβασεις κριτικες..oh god. Ενταξει, καταλαβαμε, εσυ αγοραζεις προιοντα συμφωνα με ετος κυκλοφοριας. Ετσι το s4 mini ειναι καλυτερο του s4! Το πιασαμε το μυνημα

Να 'σαι πεισω για τι πραγμα? Επεισες εσυ εμενα γι αυτο που εγραψα πριν.. Οτι εισαι απλα καταναλωτης που του αρεσει να καταναλωνεται (αν καταλαβαινεις τι σημαινει αυτη η φραση).. Μου φτανει αυτο!

Ρε ανθρωπε, μεχρι περσυ ΠΑΡΑΓΟΤΑΝ κανονικα και η επισημη τιμη του ηταν 300-350 ευρω. Ο ανταγωνισμος του λοιπον ηταν το s3. ΔΕΝ με νοιαζει αν ειναι 10 ετων συσκευη, εφοσον εχει αυτη την τιμη, συμφωνα με αυτη την τιμη θα το κρινω.  Επισης, δεν ειπα οτι πρεπει να ειναι στην κορυφη, οπως δεν ειναι και το s3. Καθε προιον θα πρεπει να ειναι ανταγωνιστικο με τα αλλα προιοντα ιδιας τιμης. Ε το iphone4 δεν ειναι, ειναι μια πατατα και μιση. Αμα φταιει οτι ειναι παλιο, τοτε να μη το πουλαγε στα 300 ευρω. Οταν μου το πουλαει στα 300 ευρω, ετσι θα το κρινω

Δημοσ.

Υπαρχει αυτη η πεποιθηση στην Ελλαδα οτι iPhone=Το τελειο τηλεφωνο. Πλεον το iPhone στην Ελλαδα ειναι σαν τα beats headphones στην Αμερικη οπου πολλοι τα πληρωνουν 500$ και τα κρεμανε στο λαιμο σαν αξεσουαρ. Οσο και αν το αρνουνται οι καταναλωτες το iPhone πλεον εχει ξεπεραστει και υπαρχουν πολυ ανωτερα κινητα απο αυτο, άλλα μπορει να μην εχουν την ιδια δυναμη οπως το moto x, αλλά παρεχουν μια πληρη εμπειρια χρησης χωρις κολληματα ενω άλλα μπορει να εχουν ακομα και τις διπλασιες επιδοσεις και ολα αυτα να τα δινουν στην μιση και πιο κατω τιμη... Η google εβαλε τα δυνατα της και εφτιαξε την εκδοση kitkat του Android η οποια ειναι αυτο που αποκαλω bug free και lag free ακομα και σε τηλεφωνο 200€ (moto g) και η Apple σταματησε να τηρει τον κανονα που ειχε "αν κατι δουλευει μην το πειραζεις" και εφτιαξε το σαπιο iOS 7 το οποιο γονατισε το iPhone 4 και σχεδον γονατισε το 4s τα οποια ακομα κοστιζουν μια περιουσια για τα χαρακτηριστικα τους... Δεν προσπαθω να ξεκινησω flame war παλι, θελω απλα να πω αυτο γιατι αυτη η γνωμη που εχει ο κοσμος για το iPhone ειναι λαθος. Μιλουσα με μια κοπελα η οποια ηθελε να αγορασει smartphone στα 300€ και της προτεινα gs4 ή nexus 5 ή lg g2 και γυρναει και μου λεει τι λες ρε μαλακα (συγνωμη για την εκφραση) αφου το iPhone ειναι καλυτερο απο ολα αυτα, και το πιστευετε η οχι, πηγε και πηρε το 4s ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΟΥΤΕ ΤΟ DESKTOP, ΤΟ ΓΑΜΗ... ΤΟ ΜΗΛΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Δημοσ.

Πραγματικά είστε όλοι για κλάματα! Κάθε φορά η ίδια ιστορία, βγαίνει ένα άρθρο για την apple και ξεσπαθωνετε και οι μεν και οι δε . Το πιο ανησυχητικό δε, είναι , ότι πολλοί απο εσάς ψηφίζετε.......οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατι η Ελλάδα βρίσκεται σ´αυτα τα χάλια ... Κρίμα !

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...