Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν διαβαζεις κατι τουλαχιστον καν'το πιο καλα. Η παραγωγη του συνεχιστηκε σε ορισμενες χωρες οπως η Ινδια, μεχρι τον Σεπτεμβρη.. Ουσιαστικα απο την μαζικη παραγωγη εχει σταματησει καιρο τωρα καθως εχουν βγει νεα μοντελα.. Αυτο ομως δε σημαινει οτι η Apple παραγει φθηνα κινητα, επειδη απλα ελαχιστες χωρες της κανουν ακομα μικρες παραγγελιες ενος ξεπερασμενου μοντελου το οποιο ζοριζεται ακομα και τις αναβαθμισεις να παρει..

Απ'τη στιγμη που καθε νεο της μοντελο κυμενεται απο τα 600-900+ ευρω, και η αξια μιας συσκευης μετα απο 3 χρονια δεν εχει φτασει ουτε στη μεση της τιμης πωλησης την ημερα κυκλοφοριας της.. τοτε οχι ΔΕΝ δινει καμμια επιλογη για φθηνα κινητα..

Υποτιθεται οτι με το iPhone 5C θα εκανε τετοια κινηση, αλλα αποδειχτηκε αποτυχια καθως η τιμη του εξακολουθουσε να το κατατασει στην πολυ ακριβη κατηγορια..

Μην τρελαθουμε..

Εξακολουθω να αναφερω οτι με την λογικη σου ολες οι αλλες εταιριες ΧΑΡΙΖΟΥΝ κινητα, καθως τα μοντελα τους μετα απο 3 χρονια τα βλεπεις με <50 ευρω..

Tι με νοιαζει αν ειναι μαζικη η μερικη παραγωγη. Αφου το 2011 η το 2012 βγηκε η καινουργια εκδοση (με τα 8gb), πως μου λες οτι σταματησε να παραγεται? 

Και προφανως και ΔΙΝΕΙ επιλογη για φτηνα κινητα. Το ξαναπαμε, iphone 4 300 ευρω. Επιλογη ειναι. Το αν ζοριζεται η οχι τη σημασια εχει? Στα λεφτα που κανει δεν θα πρεπε να ζοριζεται, αρα ειναι χαλια επιλογη για τα λεφτα του. Σαν επιλογη ομως υπαρχει. 

Με τη λογικη μου δεν υπαρχει κινητο - ναυαρχιδα που να πωλειται 50 ευρω. Αμα βρεις, πες μου να παρω κανα 2

• Like 1
Δημοσ.

Α καλα ειπα εδω μεσα θα τρελαθουμε.. θα ξεχασουμε και τα περι κοινης λογικης στο τελος..

Βρε ανθρωπε θες να το παμε με την λογικη σου και να σου αποδειξω οτι παλι "ακριβη" ειναι η Apple?

Οταν ολες οι αλλες εταιριες μετα απο 3 χρονια εχουν τις συσκευες τους στα 50 ευρω και η Apple τις εχει στα 300+ που ειναι η φθηνη επιλογη?

Επειδη θες να παρουσιασεις τον καταναλωτη ως παντελως ηλιθιο δεν σημαινει οτι ειναι..

Ο καταναλωτης περα απο τους "κλαρινογαμπρους" που δεν εχουν λεφτα για καινουργιο iPhone, και πρεπει σονι και καλα να παρουν iPhone (επειδη ΠΡΕΠΕΙ γιατι τους χαλασει την μοστρα κατι αλλο), τοτε ναι γι'αυτους ενα σαπιο κινητο 3ετιας στα 300 ευρω ειναι φθηνη επιλογη και νιωθουν και υπεροχα..

Που με αυτα τα λεφτα θα μπορουσαν καλλιστα να παρουν ενα iPhone σαπουνι απτο Μοναστηρακι, και να πεταξουν 300 ευρω σε πανερια στα αγαπημενα τους κλαρινομπουζουκια.. Την ιδια χρηστικοτητα θα ειχε γι αυτους, καθως το παιρνουν μονο για την μοστρα και οχι για την λειτουργικοτητα του..

Ο μεσος ομως καταναλωτης που θελει να παρει ενα καινουργιο κινητο, και δει οτι δεν τον παιρνει η τσεπη του, θα κοιταξει στα κινητα που βγηκαν προσφατα αλλα στις χαμηλες τιμες, και οχι σε σαπια κινητα 3ετιας.. Δηλαδη οι αλλες εταιριες που καθε χρονο βγαζουν τα πανακριβα flagship, τις μεσσαιες κατηγοριες και τις οικονομικες κατηγοριες ειναι ηλιθιες θες να μας πεις..

Εχω δει απειρα οπαδικα σχολια εδω μεσα για συσκευες και hardware, αλλα τα δικα σου εχουν ξεπερασει τα ορια της λογικης.. πραγματικα!

• Like 1
Δημοσ.

Α καλα ειπα εδω μεσα θα τρελαθουμε.. θα ξεχασουμε και την λογικη μας στο τελος..

Βρε ανθρωπε θες να το παμε με την λογικη σου και να σου αποδειξω οτι παλι "ακριβη" ειναι η Apple?

Οταν ολες οι αλλες εταιριες μετα απο 3 χρονια εχουν τις συσκευες τους στα 50 ευρω και η Apple τις εχει στα 300+ που ειναι η φθηνη επιλογη?

Ποια συσκευη εχει 50 ευρω? Aν μου βρεις εστω και μια, τα λεμε.

Επειδη θες να παρουσιασεις τον καταναλωτη ως παντελως ηλιθιο δεν σημαινει οτι ειναι..

Ο καταναλωτης περα απο τους "κλαρινογαμπρους" που δεν εχουν λεφτα για καινουργιο iPhone, και πρεπει σονι και καλα να παρουν iPhone (επειδη ΠΡΕΠΕΙ γιατι τους χαλασει την μοστρα κατι αλλο), τοτε ναι γι'αυτους ενα σαπιο κινητο 3ετιας στα 300 ευρω ειναι φθηνη επιλογη και νιωθουν και υπεροχα..

Που με αυτα τα λεφτα θα μπορουσαν καλλιστα να παρουν ενα iPhone σαπουνι απτο Μοναστηρακι, και να πεταξουν 300 ευρω σε πανερια στα αγαπημενα τους κλαρινομπουζουκια.. Την ιδια χρηστικοτητα θα ειχε γι αυτους, καθως το παιρνουν μονο για την μοστρα και οχι για την λειτουργικοτητα του..

Εγω δεν παρουσιαζω τιποτα. Ξερω οτι η apple διαθετει συσκευη στα 300 ευρω. Επισης ξερω οτι το s3 κανει 300 ευρω (η και λιγοτερα). Αρα υπαρχει φτηνη apple συσκευη στα 300 ευρω. Το οτι ειναι μαπα, δεν σημενει οτι δεν ειναι φτηνη

Ο μεσος ομως καταναλωτης που θελει να παρει ενα καινουργιο κινητο, και δει οτι δεν τον παιρνει η τσεπη του, θα κοιταξει στα κινητα που βγηκαν προσφατα αλλα στις χαμηλες τιμες, και οχι σε σαπια κινητα 3ετιας.. Δηλαδη οι αλλες εταιριες που καθε χρονο βγαζουν τα πανακριβα flagship, τις μεσσαιες κατηγοριες και τις οικονομικες κατηγοριες ειναι ηλιθιες θες να μας πεις..

Γιατι να κοιταξει στα προσφατα? Αν δεν ειναι προσφατη φτου πιπερι δεν κανει? Εγω (και ολος ο πλανητης εκτος απο σενα) οταν παμε να ψωνισουμε το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κοιταμε χαρακτηριστικα και τιμη, οχι ηλικια. Θα μας τρελανεις? Αν βρεις δηλαδη κινητο / τηλεοραση / ψυγειο / φουρνο που στα λεφτα του ειναι καλυτερο απο τις αλλες προτασεις αλλα ειναι 1 ετους πιο παλιο δεν θα το παρεις, γιατι ειναι παλιο? Προφανως και θα το παρεις. Τι μου λες τωρα?

Το οτι λοιπον για τα λεφτα τους οι φτηνες συσκευες της apple ειναι ΜΑΠΑ δεν σημενει οτι δνε ειναι φτηνες. Εχει και παραεχει φτηνες συσκευες, απλα οποιος τις αγορασει (οπως ειπες μονος σου) πρεπει να ειναι πολυ...εξυπνος.

Εχω δει απειρα οπαδικα σχολια εδω μεσα για συσκευες και hardware, αλλα τα δικα σου εχουν ξεπερασει τα ορια της λογικης.. πραγματικα!

Οπαδος της τσεπης μου και της microsoft ειμαι και τιποτα παραπανω. Οποτε που κολλαει η apple και το android στα οπαδικα μου δεν ξερω
Δημοσ.

την apple την κραζετε εσεις που δεν τα'χετε για να παρετε το  προιον της. ξυδι,προς το παρων.

Όταν οι φίλοι της apple γράφουν αυτήν την παπαριά... δικαιολογούν πλήρως όσους τους κράζουν πως το πήραν για τη μόστρα....

1) δεν έχουν όλοι τη μόστρα σαν Νο1 στη ζωή τους...

2) δεν έχουν όλοι τις ίδιες προτεραιότητες στη ζωή τους... π.χ. εσύ μπορεί να πήρες Iphone και να έχεις υπολογιστή καβουρδιστήρι και εγω που έχω κινέζικο android να έχω δώσει 320 €  μόνο για την ψύκτρα του υπολογιστή μου... οπότε το θέμα δεν είναι αν έχω να πάρω iphone αλλά αν θέλω να ξοδέψω για Iphone...

3) πολλοί από αυτούς που κράζουν τα iphone έχουν ξοδέψει αντίστοιχα ποσά για άλλα τηλέφωνα....

επιμένεις ακόμα ή να συνεχίσω;

• Like 1
Δημοσ.

Ποια συσκευη εχει 50 ευρω? Aν μου βρεις εστω και μια, τα λεμε.

Εγω δεν παρουσιαζω τιποτα. Ξερω οτι η apple διαθετει συσκευη στα 300 ευρω. Επισης ξερω οτι το s3 κανει 300 ευρω (η και λιγοτερα). Αρα υπαρχει φτηνη apple συσκευη στα 300 ευρω. Το οτι ειναι μαπα, δεν σημενει οτι δεν ειναι φτηνη

Γιατι να κοιταξει στα προσφατα? Αν δεν ειναι προσφατη φτου πιπερι δεν κανει? Εγω (και ολος ο πλανητης εκτος απο σενα) οταν παμε να ψωνισουμε το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κοιταμε χαρακτηριστικα και τιμη, οχι ηλικια. Θα μας τρελανεις? Αν βρεις δηλαδη κινητο / τηλεοραση / ψυγειο / φουρνο που στα λεφτα του ειναι καλυτερο απο τις αλλες προτασεις αλλα ειναι 1 ετους πιο παλιο δεν θα το παρεις, γιατι ειναι παλιο? Προφανως και θα το παρεις. Τι μου λες τωρα?

Το οτι λοιπον για τα λεφτα τους οι φτηνες συσκευες της apple ειναι ΜΑΠΑ δεν σημενει οτι δνε ειναι φτηνες. Εχει και παραεχει φτηνες συσκευες, απλα οποιος τις αγορασει (οπως ειπες μονος σου) πρεπει να ειναι πολυ...εξυπνος.

Οπαδος της τσεπης μου και της microsoft ειμαι και τιποτα παραπανω. Οποτε που κολλαει η apple και το android στα οπαδικα μου δεν ξερω

50 ηταν η εμφαση.. στα +10 +20 βρισκεις.. Κοιτα LG/Nokia/HTC κτλ συσκευες μεσης κατηγοριας 3ετιας, και θα παρεις την απαντηση σου..

Εσυ εισαι και ολος ο πλανητης που βαδιζει με τη λογικη σου και κοιταζει τα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ μιας οποιασδηποτε συσκευης οταν παει και ψωνιζει, ΣΥΜΦΩΝΕΙ οτι ενα σαπιο κινητο 3ετιας υποδιεστερο σε specs απο το πιο μετριο smartphone του 2014, ειναι μια σοφη και ΦΘΗΝΗ κινηση στα 300 ευρω.. Τι μας λες?

Οταν την ιδια στιγμη υπαρχουν κατι Nexus 5, Moto G, Lumia 925, που απλα το πατανε σε specs, θα εχουν υποστηριξη λογισμικου για τουλαχιστον 2-3 χρονια ακομα (εναντι του τελευταιου update που πηρε το 4αρι μετα απο 3χρονια).. ΚΑΙ σε χαμηλοτερη τιμη?? Σοβαρα τωρα... ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?

Λες μονος σου οτι σου πουλανε ΜΑΠΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ 300ων+ ΕΥΡΩ και συνεχιζεις να το αναφερεις σαν ΦΘΗΝΗ επιλογη..

Επειδη θες να τ'ακους λοιπον.. Εσυ και ολος ο κοσμος που αγοραζετε με αυτη τη λογικη ειστε η αιτια που εν ετη 2014 εχουμε την χειροτερη τιμολογιακη πολιτικη σε hardware, της Ευρωπης..

Σοβαρα εχεις προβλημα..

• Like 1
Δημοσ.

η apple διαφερει για το os και την ποιοτητα κατασκευης που εχει.εχει σχεδιαστει το hardware να δουλευει αψογα με το software(os) ποτε θα το καταλάβετε αυτο?αυτο πληρώνεις!

• Like 2
Δημοσ.

50 ηταν η εμφαση.. στα +10 +20 βρισκεις.. Κοιτα LG/Nokia/HTC κτλ συσκευες μεσης κατηγοριας 3ετιας, και θα παρεις την απαντηση σου..

Ουτε στα 100 δεν βρισκεις ναυαρχιδα. Το iphone4 δεν ηταν μεσαιας κατηγοριας...

Ρε φιλε, ΕΧΟΥΝ φτηνο κινητο. ΕΙναι μαπα? Ναι. Ειναι φτηνο? Ναι. ΤΙ κουραφεξαλα ειναι αυτα που λες τωρα? Επειδη ειναι μαπα θα πουμε οτι δεν υπαρχει? Ειπα εγω οτι ειναι σοφη κινηση να το αγορασεις?

Αυτη ειναι η φτηνη συσκευη της apple. Αν ειναι μουφα, ας τη φτιαξουν καλυτερη. Δεν γινεται να λεμε δεν υπαρχει επειδη ειναι μουφα. Με την ιδια λογικη η samsung δεν εχει ναυαρχιδα. Ποιο? Το s5? Α μα το s5 εχει 2gb ram ενω οι αλλοι εχουν 3, αρα δεν τη μετραμε. 

Λες μονος σου οτι σου πουλανε ΜΑΠΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΣΕ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ στα 300+ ΕΥΡΩ και συνεχιζεις να το αναφερεις σαν ΦΘΗΝΗ επιλογη..

Σοβαρα εχεις προβλημα..

Ρε ανθρωπε, εγω λεω οτι ειναι μουφα και το 5s. Εσυ τι θα μου πεις, οτι επειδη ειναι μουφα το 5s αρα η apple δεν εχει καποια ακριβη συσκευη? Τι ειναι αυτα που λες δεν μπορω να καταλαβω. Επειδη η φτηνη τυος συσκευη ειναι ΜΑΠΑ και αρα καλυτερα να αγορασεις καποια αλλη, δεν σημενει οτι δεν υπαρχει. 

Δημοσ.

η apple διαφερει για το os και την ποιοτητα κατασκευης που εχει.εχει σχεδιαστει το hardware να δουλευει αψογα με το software(os) ποτε θα το καταλάβετε αυτο?αυτο πληρώνεις!

Δεν θα το έλεγα ακριβώς έτσι. Πληρώνεις την μεγάλη ζήτηση σε σχέση με την προσφορά, όπως σε όλα στη ζωή αλλά μερικοί ζούνε στο κόσμο τους....

• Like 1
Δημοσ.

Ποια ποιοτητα κατασκευης? Τα υλικα ειναι φτηνιαρικα τριτης διαλογης (αλουμινιο) που σε ολες τις αλλες κατασκευες τα χρησιμοποιουμε για να ριξουμε το κοστος (ποδηλατα , ψυκτρες , ρολογια). 

Η αντοχη ειναι αστα να πανε. Δυνατοι βοριες δυνανται να σου γρατζουνιζουν την ποιοτικοτατη συσκευη. Καμια φορα μπορει να ρθει και ξεβαμενη (μαλλον γρατζουνιστικε μεσα στο κουτι, θα πρεπει να την κλεινουν σε κενο αερος). Οποτε, ποια ποιοτητα ακριβως ?

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου αλλά αν μου επιτρέπεις θα έλεγα και κάτι παραπάνω το οποίο είναι το εξής : 1) Πλέον ποιότητα κατασκευής μπορείς να βρείς σε ένα Htc One ( mini , max , m8 ) , Nokia , Sony και αρκετές ακόμα εταιρείες του χώρου. Μιλάω πάντα για "ακριβά" υλικά όπως αλουμίνιο , γυαλί , κτλ... 2) Κατά την γνώμη μου δεν πληρώνεις μόνο το πάντρεμα hardware και software αλλά και τον αριθμό αυτών που περιμένουν στις λίστες αναμονής για να αγοράσουν το καινούργιο iPhone. Το παράδειγμα της Apple μου θυμίζει την ζήτηση των φαρμάκων. Όσο Μεγαλύτερη η Ζήτηση - Τόσο οι Τιμές παραμένουν Σταθερές ή Αυξάνονται.

Δημοσ.

Εγώ το iPhone το είχα πάρει για τον Jobs (τότε :P) και βασικά γιατί είναι από τις λίγες εταιρίες που κάνει και software (μαζί με BB/WP) σε αντίθεση με όλους τους άλλους που δεν ξέρουν τι θα πει software..

Δημοσ.

Διαβάζοντας όλους τους καυγάδες, εγώ σαν κάτοχος Galaxy Note 3 έχω να κάνω κάποια σχόλια απο την εμπειρία χρήσης μου

1. Έχω μια συσκευή η οποία κοστίζει σχεδόν 2 φορες κάτω από τον αντίπαλο της iPhone 5S 32GB.

2. Έχω 2 φίλους με iPhone 5S που με την παρουσία του Note 3, πούλησαν αμέσως το 5S και πήραν κι αυτοί Note 3 (και τα ρέστα για τις μπυρες του μήνα *και καλά*)

3. Έχω multitasking κι έχω καταργήσει το PC για κάποιες μικροασχολίες.
4. Παρατήρησα ότι το S Pen είναι κάτι παραπάνω από... android.

5. Μην ξεχάσω πως έχω μέσα στο κινητό την μουσική βιβλιοθήκη μου (όχι ότι είναι χρήσιμο, αλλά φάση έχει να ακούω τα πάντα παντού χωρίς να μπω στο Internet)

6. Η οθόνη μένει ανοιχτή για 8 ώρες σερί κι έχω ακόμα 10% μπαταρία για ώρα ανάγκης.

7. Έχω ξεχάσει τι σημαίνει latency.

8. Sketchbook, και ξυπνάει ο Πικάσο μέσα σου.

Και πολλά άλλα που ξέχασα και που μόνο οι κάτοχοι του Note 3 μπορούν να καταλάβουν.

Είναι ακριβό, ναι... Αλλά σαν το iPhone 5S ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑ.

ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΕΙΤΕ ΠΟΥ Η APPLE ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ.

ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ Ψ*** ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΜΑΓΚΕΣ...

• Like 5
Δημοσ.

Πόσο κοστίζει αυτό το τιτανομέγιστο software πια; Επίσης πόσες γενιές πρέπει να μας πλασάρει την καινοτομία με το software; Έχουν περάσει 8 χρόνια και έχουν βγει τα: Iphone, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, iphone 4S, iphone 5, iphone 5S-C.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...