Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διόρθωση: δεν μειώνονται οι πωλήσεις των iphone, αλλά ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων.

Πολύ σωστά, έγινε άμεσα διόρθωση. Σε ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

παντως πριν απο το iphone 2g δε θυμαμαι καμια αλλη εταιρια με τετοιο κινητο η πρωτη ηταν η apple 

συμφωνω οτι της λειπει μεγαλυτερη γκαμα και στα σπεκς και στις τιμες αλλα απο την αλλη η απλοτητα και τα λιγα μοντελα ειναι καλη φαση οχι σα τη samsung που εχει 232 μοντελα και δε ξερεις τι να παρεις

ειμαι κατοχος νοτε 2 και πριν ολα τα iphone απο 3g

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τώρα αυτό το hating και ο φανμποισμος για το iphone δε τον καταλαβαινω,εχετε την apple ή τη samsung ή την lg?Εντάξει και εγώ θεωρώ ότι τα iphone είναι καλά κινητά αλλά ως εκεί,έχουν ένα πολύ ωραίο os από εκεί και ύστερα απλά δεν πέρνω iphone γιατί δεν αξίζει,προτιμώ το s3 μου και αν πάρω καινούριο θα προτιμήσω το nexus 5

• Like 1
Δημοσ.

Α ρε voltmod μια είδηση είπες να ανεβάσεις ....

κοίτα τώρα τα αποτελέσματα.

σου αρέσουν;

:P

Δεν είμαι σίγουρος. Το επεξεργάζομαι...

• Like 2
Δημοσ.

Διόρθωση: δεν μειώνονται οι πωλήσεις των iphone, αλλά ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων.

Όχι Γιάννης, Γιαννάκης!

Δημοσ.

Ε, να! Αυτά να τα βλέπουν μερικοί που έχουν φτάσει σε σημείο να εκτιμούν περισσότερο το κινήτο από την μάνα! Με αυτά που βλέπω από ορισμένους δεν θεωρώ καθόλου παράξενο τον τρόπο σκέψης μου!

Απλά μιλάμε για ένα εργαλείο, και μια εταιρία κάπου στην Αμερική. Το σχολείο μου, ΔΕΝ ήταν για να υπερασπιστώ την APPLE απλά το τι έλαβα από το σχόλιο σου. 

Το εάν είναι καλύτερο το Samsung X η το IPhone Y, είναι αντικειμενικό και τι γουστάρει ο κάθε ένας. Δεν μπορείς να κρίνεις εμένα που πείρα IPHONE επειδή μου αρέσει, όπως δεν μπορείς να κρίνεις τον Παππού που πείρε την Mercedes A-Class 2014. 

Απλά με το τρόπο που είπες ότι είπες, ακουστικέ σαν να ζηλεύεις. 

Δημοσ.

Ε ρε τούμπες που θα δούμε απο apple ουτε η ms δεν θα έχει κάνει τόσες.

Εμπορική εταιρία είναι, και μάλιστα μία που έχει αλλάξει CEO και μάλιστα τι CEO. Όσο ήταν ο Steve και έπειθε τους πάντες ότι αυτό που έχει η Apple είναι αυτό που θέλουν όλα καλά. Αλλά τώρα τι έπρεπε να κάνει, να συνεχίσει να βγάζει το ίδιο μοντέλο μέχρι το 2050?

• Like 2
Δημοσ.

Στο μονο που παραδεχομαι την apple ειναι η ποιοτητα καταδκευης της.

Tο είχα πει και παλιότερα...οντως η Apple έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.Τι να το κάνεις ομως...ούτως η άλλως θα καταλήξει μέσα σε μια θήκη σιλικόνης και δικαιολγημένα μετα 700 ευρώ που έχει,πρέπει κάπως να το προστατέψεις .Εγω εχω το S4,είναι πλαστικούρα αλλα δεν με νοιάζει, γιατί το έχω σε μία θήκη spigen!Θέλω να πω οτι ο,τι κινητό και να έχεις απ ο,τι υλικό και να είναι δεν έχει σημασία γιατί δεν θα έχεις την πραγματική αίσθηση του υλικού

Δημοσ.

Πες τα ρε φιλε. Ετσι ακριβως. Κι εγω ειχα iphone και την εκανα (ολα κλειδωμενα για το τιποτα). Ακομη και τα Windows phone 8 ειναι πολυ καλυτερα για αμεσοτητα και ελευθερια χρηστη. Και ειδικα τωρα που βελτιωνονται με τα 8.1, θα παρω και ενα Lumia κινητο (αλλα μεχρι στιγμης το LG G2 δεν το αλλαζω).

• Like 1
Δημοσ.

Το βασικό πρόβλημα της Apple είναι να φτάσει στην ποιότητα εταιρειών όπως η HTC. 

Την άλλη φορά βάλαμε ένα iPhone 5S δίπλα σε ένα απλό HTC One SV (με κάτω απ' το μισό κόστος σε σχέση με το Apple) και ο ιδιοκτήτης του iPhone μόνο που δεν έκλαψε απ' την πίκρα.

Δημοσ.

Το βασικό πρόβλημα της Apple είναι να φτάσει στην ποιότητα εταιρειών όπως η HTC. 

Την άλλη φορά βάλαμε ένα iPhone 5S δίπλα σε ένα απλό HTC One SV (με κάτω απ' το μισό κόστος σε σχέση με το Apple) και ο ιδιοκτήτης του iPhone μόνο που δεν έκλαψε απ' την πίκρα.

Wut-babka.jpg

Δέχομαι συγκρίσεις με Galaxy, Lumia κλπ αλλά μην τρελαθούμε ότι τα HTC είναι ποιοτικά.

• Like 7
Δημοσ.

Απλά μιλάμε για ένα εργαλείο, και μια εταιρία κάπου στην Αμερική. Το σχολείο μου, ΔΕΝ ήταν για να υπερασπιστώ την APPLE απλά το τι έλαβα από το σχόλιο σου. 

Το εάν είναι καλύτερο το Samsung X η το IPhone Y, είναι αντικειμενικό και τι γουστάρει ο κάθε ένας. Δεν μπορείς να κρίνεις εμένα που πείρα IPHONE επειδή μου αρέσει, όπως δεν μπορείς να κρίνεις τον Παππού που πείρε την Mercedes A-Class 2014. 

Απλά με το τρόπο που είπες ότι είπες, ακουστικέ σαν να ζηλεύεις. 

Τι να ζηλέψω ρε αγόρι μου, το αζήλευτο; Προσωπικά ζηλεύω άλλα πράγματα στους ανθρώπους, όχι το κινητό!  :blink:  :wacko:

Δε νομίζω να έκρινα κάποιο άτομο για την αγορά και για την προτίμηση που έχει στη ζωή του, το μόνο που είπα είναι ότι μπορεί βολευτεί κάποιος με οικονομικότερες καταστάσεις εξίσου δυνατές, και ναι, εγώ θεωρώ καλύτερη μούρη να έχω καλύτερο τηλέφωνο και με λιγότερα λεφτά από κάποιον που απλά νοιάζεται να έχει ένα iphone! Δεν είπα ότι δεν είναι καλό τηλέφωνο απλά η δική μου προτίμηση είναι κάτι άλλο, όχι apple!

Αυτό με τον παππού δεν το κατάλαβα  B)

• Like 3
Δημοσ.

η apple πριν καποια χρονια ηταν οντως ενα βημα, μπορει και παραπανω, μπροστα

βασιστηκε σε αυτο κρατησε ψηλα τις πωλησεις, αρα ψηλα και τις τιμες

οι πωλησεις αρχισαν να πεφτουν, αλλα οπως φαινεται οχι σε τετοιο βαθμο ωστε να ριξει και τις τιμες

ειναι, βεβαια, τεραστια επιτυχια τους, το οτι καποιοι αγοραζουν το iphone ή/και το ipad μονο και μονο επειδη εχει το μηλαρακι επανω, ενω με αρκετα λιγοτερα λεφτα μπορουν να βρουν παρομοια προϊοντα

αδυνατω να καταλαβω την υπερασπιση καποιον στην εταιρια λες και ειναι μετοχοι ή ειναι το μαγαζι του πατερα τους

κι επειδη μαλλον δεν γνωριζω αρκετα, μπορει καποιος να μου εξηγησει τι παραπανω εχει το iphone 5s απο το nexus 5 εκτος απο τα 250 ευρω;

κι αντε για το 5s ειναι τελευταιο μοντελο, εχει καλυτερη κατασκευη, πιθανον καλυτερα χαρακτηριστικα

πως γινεται το 4s των 8gb να εχει την ιδια τιμη;;;

• Like 3
Δημοσ.

Τι να ζηλέψω ρε αγόρι μου, το αζήλευτο; Προσωπικά ζηλεύω άλλα πράγματα στους ανθρώπους, όχι το κινητό!  :blink:  :wacko:

Δε νομίζω να έκρινα κάποιο άτομο για την αγορά και για την προτίμηση που έχει στη ζωή του, το μόνο που είπα είναι ότι μπορεί βολευτεί κάποιος με οικονομικότερες καταστάσεις εξίσου δυνατές, και ναι, εγώ θεωρώ καλύτερη μούρη να έχω καλύτερο τηλέφωνο και με λιγότερα λεφτά από κάποιον που απλά νοιάζεται να έχει ένα iphone! Δεν είπα ότι δεν είναι καλό τηλέφωνο απλά η δική μου προτίμηση είναι κάτι άλλο, όχι apple!

Αυτό με τον παππού δεν το κατάλαβα  B)

Διάβασα και ξαναδιάβασα τα Post σου. Επιθετικότητα απέναντι στην Apple, και τα μηχανήματα της, και με τρόπο που θυμίζει ζήλια.

Γείτονας μου :) Πείρε την νέα Mercedes A-Class 2014.

75 ετών.

A-Class4-1.jpg

• Like 1
Δημοσ.

η apple πριν καποια χρονια ηταν οντως ενα βημα, μπορει και παραπανω, μπροστα

βασιστηκε σε αυτο κρατησε ψηλα τις πωλησεις, αρα ψηλα και τις τιμες

οι πωλησεις αρχισαν να πεφτουν, αλλα οπως φαινεται οχι σε τετοιο βαθμο ωστε να ριξει και τις τιμες

ειναι, βεβαια, τεραστια επιτυχια τους, το οτι καποιοι αγοραζουν το iphone ή/και το ipad μονο και μονο επειδη εχει το μηλαρακι επανω, ενω με αρκετα λιγοτερα λεφτα μπορουν να βρουν παρομοια προϊοντα

αδυνατω να καταλαβω την υπερασπιση καποιον στην εταιρια λες και ειναι μετοχοι ή ειναι το μαγαζι του πατερα τους

κι επειδη μαλλον δεν γνωριζω αρκετα, μπορει καποιος να μου εξηγησει τι παραπανω εχει το iphone 5s απο το nexus 5 εκτος απο τα 250 ευρω;

κι αντε για το 5s ειναι τελευταιο μοντελο, εχει καλυτερη κατασκευη, πιθανον καλυτερα χαρακτηριστικα

πως γινεται το 4s των 8gb να εχει την ιδια τιμη;;;

Φίλε, το θέμα είναι Μάρκετινγκ. Εδώ τα τελευταία 3 χρόνια μας πουλάνε την ίδια πορτοκαλάδα σε άλλο χαρτόνι. Τι ψάχνεις να βρεις διαφορά στο Nexus 5 & ΙPhone 5s. 

Γούστα είναι, όπως στα αυτοκίνητα, στα ρολόγια κλπ κλπ. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...