Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη για την ερώτηση επειδή δεν έχω ψαχτεί καθόλου με το θέμα ασύρματη φόρτιση, απλα έτσι όπως το έχω φανταστεί είναι ότι το ακουμπάς πάνω στο ασύρματο εξάρτημα κ δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το κινητό παραμονο εκεί που το έχεις ακουμπησει δηλ. Δεν μπορείς να το πάρεις μαζί σου να κοιτάξεις κάνα μνμ χωρίς να διακοπεί η φόρτιση!! Συγνώμη αλλα αν είναι έτσι είναι πολύ πιο πρακτικό το καλώδιο !!! Το δουλεύεις κανονικά το κινητό χωρίς περιορισμούς κίνησης !!! Αν κάνω λάθος διορθώστε με !!!

Η τεχνολογια πισω απο αυτο λεγεται nfc και ειναι ηλεκτρομαγνητικα κυματα σε πολυ μικρη αποσταση μερικα εκατοστα δηλ. απλα ακουμπας το κινητο και φορτιζει αμα το σηκωσεις και το απομακρυνεις δεν εχει την ισχυ το σημα να δωσει φορτιση. Απλα ετσι γλιτωνεις καλωδια.

Δημοσ.

Με κάποια χιλιοστά δεν πήρες κάνεις τον πολεμο... Ναι μεν περιορίζεις τα καλώδια, μου φαίνεται πολύ δύσκολο κάποιος όμως να προτιμήσει την ασύρματη φόρτιση απο τα καλώδια... Π.χ. Εμένα θα μου ήταν παντελώς άχρηστη η ασύρματη φόρτιση, θέλω να παίζω τα στοιχήματα μου στο κινητό , δεν γινεται να κάθομαι κολλημένος πάνω απο την ασύρματη φόρτιση!!! Προσωπικά πιστεύω για την πλειοψηφία δεν είναι καθόλου πρακτικό ως προς την χρήση του κινητού.. γιαυτο κ δεν έχει κ δεν θα πιάσει !!!!

Δημοσ.

Η τεχνολογια πισω απο αυτο λεγεται nfc

καμία σχέση

το πόσο ασύρματη τεχνολογία είναι φαίνεται από το καλώδιο της βάσης φόρτισης και την αδυναμία κίνησης του κινητού

• Like 1
Δημοσ.

Η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης έχει και πλεονεκτήματα,

πχ

μπορεί να φορτίζει πλήθος άσχετων συσκευών χωρίς τον περιορισμό του ειδικού βύσματος

μπορεί να έχει ασφάλεια και ευελίξία στη φόρτιση ειδικά σε δημόσιους χώρους

απαλάσσει το χρήστη από το να κουβαλάει ειδικά καλώδια , αρκεί και μόνο η συσκευή και το σημείο φόρτισης

κλπ.

Εκτός από τα κινητά, εφαρμόζεται και στη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων αλλά και σε άλλες ηλεκτρικές συσκευές ( οδοντόβουρτσες κλπ).

Δημοσ.

μπράβο και στη sony που δίνει στον z2 και των μαγνητικό φορτιστεί.... και τ ακουστικά noice cancel ...

Δημοσ.

καλα με 700ευρω που έχει λογικό ακούγετε.

Λογικό γιατί εδώ και καιρό τα κινητά με τιμή 700 ευρώ έχουν υποστήριξη ασύρματης φόρτισης στη συσκευή συν βάση ασύρματης φόρτισης στο κουτί... check > NOT

Λογικό γιατί κρίνοντας από ανάλογα μοντέλα Lumia από το παρελθόν, κι αυτό θα εξακολουθήσει να κρατάει τιμή πώλησης 700 ευρώ για καιρό στο μέλλον... check > NOT

Λογικό γιατί έχει 700 ευρώ... (Παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες, δεν ήρθε Ελλάδα, μόνο γνωστή η τιμή 599 δολάρια Αμερικής χωρίς τους φόρους και άλλες επιβαρύνσεις, άρα 599x1,23/1,3723=537 ευρώ με ΦΠΑ 23%).... check > NOT

• Like 2
Δημοσ.

Αν έχεται Nokia lumia ΜΗΝ εγκαταστήσετε το developer preview, μόλις μίλησα με τη Nokia και μου είπαν πώς όσοι το κάνουν αυτό ΧΆΝΟΥΝ αυτόματα την εγγύηση του κινητού.

The reason behind this is because, it is not officially released. It will only be official and authorised only if the
Lumia Cyan is included.
Δημοσ.

υποτιθεται ότι το νοημα της ασυρματης φόρτισης έιναι να εχεις το κινητό σου φορτισμένο μόνιμα.. Πολλοί παραπονιέστε ότι δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε οταν φορτίζει.. μα το νόημα έιναι κει  που το αφήνεις να φορτίζει χωρίς να περάσει από το μυαλό σου να το φορτίσεις και έτσι να έιναι μόνιμα φορτισμένο....

Όλοι μας γυρμάμε από το γραφείο , δουλειά και το παρατάμε πάνω στο γραφείο και το ξεχνάμε πολλές φορές και έτσι πολλά βράδια μένει αφόρτιστο και τρεχουμε και δεν φτάνουμε.. ενω αν εκει που το παρατάς ουτως η α΄λλως έχει ενα φορτιστή ασύρματο δεν νομίζω να βλάψει κανένα .. προσωπικά θα το θεωρούσα υπέροχη ΄κίνηση και μπράβο που κάποιος πέρνει την πρωτοβουλία!

Δημοσ.

Άραγε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια βάση για να φορτίσεις και κινητά άλλης εταιρείας ή πρέπει να υποστηρίζουν κάτι συγκεκριμένο?

Δημοσ.

Με πρόσβαση στον φορτιστή 1-2 φορές την ημέρα επειδή κινούμαι, δεν βλέπω να είναι βολικό επειδή είναι σαν να έχεις φορτιστή-docking station (τεράστιο σταθερό βύσμα).

Δημοσ.

Είναι απλά μία επιπλέον μέθοδος φόρτισης δεν σε δεσμεύει ούτε σε υποχρεώνει σε τίποτα, προσωπικά θα με βόλευε πολύ να απαλλαγώ καποιες φορές (όποτε το θελήσω) από το βάλε βγάλε βύσμα

Δημοσ.

γιατί να μην αυξήσει και 20 ευρώ το κόστος αν είναι να προσθέσει μια τέτοια δυνατότητα? δηλαδή αν αντί να κάνει 300 (με βάση το 925) αν κάνει 320 αυτό θα κάνει την διαφορά? 

αυτή η ασύρματη φόρτιση μπορεί να είναι και πολύ χρήσιμη.

Και στο κάτω κάτω κάποτε κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή και όχι να το βγάλουν όταν θα έχει κορεστεί τελείως η αγορά γιατί τον τελευταίο καιρό δεν βλέπουμε ουσιαστικές διαφορές.....ναι ακούμε για 64bit κινητά με πολύ δυνατά soc ναι τα τουμπανιάζουν και άλλο αλλά διαφορές στις δυνατότητες δεν βλέπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...