prozete Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ποσό που διαθέτουμε : 1000-1100Χρήση υπολογιστή :Gaming, Wed design-delopment,AnimationΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:photoshop,flash,dreamweaver,3d studio max κτλΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι (προς το παρόν)Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ.Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Ηλεκτρονικα σε τιμες χονδρικης, οποτε δε χρειάζονται προτάσεις για κατάστημαΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Εγω θα το συναρμολογήσωΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Εχω Win 7 και 8 (προταση για ποιο να εγκαταστήσω) Μεσω μιας συνεργασιας εχω τη δυνατοτητα να αγορασω τα parts σε τιμη χονδρικης (τιμες περιπου 10% κατω απο τις κανονικες) Για παραδειγμα Intel Core i7-4770K (1150,3.50GHz,8MB) 294 € Skroutz / χονδρικη 251€ Asus Nvidia GTX 780 OC DirectCU II (3GB, DDR5, 384bit) 446 € skroutz / 374.75 € χονδρικη Αυτό που θέλω ειναι να μου προτείνετε τα καλύτερα parts σε αυτο το budget Οτι στα παραδείγματα εχω Nvidia κ intel δε σημαινει οτι αποκλειστικά η προτασεις πρεπει αν είναι πάνω σ αυτα συγκεκριμένα. Οποιαδηποτε αξιόλογη προταση απο Amd είτε σε cpu ειτε gpu είναι ευπρόσδεκτη. Ρπισης μια επισυμανση το καταστημα δε διαθέτει ram Gskill MONO corsair HP Και Kingston οπως επισης κ PSU Corsair, cooler master Και Aerocool ΕΠίσης οι HDD αναφέρονται με τον κωδικο τους Wd (δλδ WD5000AAKX και όχι Caviar blue) Ευχαριστώ! Μια γρήγορη σύνθεση που έκανα βλέποντας προηγούμενα post σ αυτο το budget (πάντα στις τιμες Χονδρικής) Συνολική Καθαρή Τιμή: 1.099,14 €
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα