nhzt Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Εγώ θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο . Πιστεύεται ότι είναι η μόνη εφαρμογή η οποία δεν ελέγχθηκε για το τι κάνει και αν είναι κατάλληλη για πώληση ; Mέσα σ΄αυτή την παιδική χαρά των developers που λέγεται Apple Store ή Marketplace ή Play Store έρχονται να πατήσουν οι μεταπωλήσεις των προιόντων, από κάθε εταιρία και όχι μόνο να εξαπατήσουν αλλά να εκμεταλλευθούν , να μπερδέψουν και αν κοροϊδέψουν αδαής πολίτες και καταναλωτές . Εγώ προσωπικά πολλές φορές έστησα και ξέστησα free εφαρμογές , γιατί άλλα υποσχόταν και άλλα έκαναν. Πόσο μάλλον να πληρώσεις κιόλας.
j11h Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ολα τα τοπ πάντως είναι free. δεν τα αγοραζεις.... Άλλο αυτό.Αν και το kaspersky ήταν επί πληρωμή. den nomizw oti tha voithouse etsi kialiws. Γιατί δεν θα βοηθούσε;
Fil_X Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Εγω παντός έχω τον 360Launcher ο οποίος κάθε φορά που κάνω κατι install λέει κατά πόσο είναι επικίνδυνη η εφαρμογή.Για παράδειγμα,μετά από ένα αυτόματο update η συγκεκριμένη εφαρμογή αρχισε να μοιράζει τα δεδομένα της συσκευής και ο launcher με προειδοποιούσε ότι κάτι τρέχει!!!Btw η Google εχει γραμμένο στα παλιά της τα παπούτσια το τι γινεται στο μαγαζάκι τους,ουτε καν τα flagged δεν τσεκαρουν.
Αδιαφορος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Αυτό είναι ένα απο τα προβλήματά μου με το Android. Οι εφαρμογές είναι πάρα πολλές μεν, αλλά το σκουπιδαριό, η κοροιδία και το malware πάει σύννεφο μέσα στο ίδιο της το Store που κανονικά θα έπρεπε να είναι εγγυημένα ασφαλή. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για paid εφαρμογές. Όχι οτι το windows και το iOS πάνε πίσω αλλά είναι περιορισμένα και τουλάχιστον δεν υπάρχει malware. Εν μερη θα συμφωνησω οτι το google store ειναι κατι σαν "τσοντα" και οχι βασικο επιχειρηματικο μοντελο της google, και γιαυτο δεν εχει την ιδαι ποιοτητα με το appstore. Αλλα malware? Really? Κολλησες malware απο το google store? Δε νομιζω ρε φιλε μου
thiva7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 τα review δεν λενε τιποτα απολυτος, απο προσωπικη εμπειρια σας λες οτι ειναι πανευκολο να εχεις θετικα review ( ψευτικα ) τι 4,7 τι 5 τι 100 ..ειναι φτιαχτω σιγουρα, δεν παιζει ενα αππ που δεν κανει τιποτα να μην το καταλαβεις.
JohnyFire Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Οι scammers φταίνε ή ο έλεγχος που δεν υπάρχει; και τα 2 σε καθε (store)^^
keysmith Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Όσο για τα reviews, τα πέντε αστεράκια με σχόλια του στιλ "best" "super" και άλλες βλακείες είναι για να τα προσπερνάς. Στοιχειωδώς πρέπει να είναι μερικές λέξεις και πάνω (θετικές ή αρνητικές) για να έχει έστω την παραμικρά αξία. Όποτε κάνω reviews προτιμώ να είμαι αναλυτικός, να εξηγώ αυτά που δεν μου εξήγησαν. Αλλιώς μην κάνεις τον κόπο να γράψεις. Οι μονολεκτικές κρητικές είναι σαβούρα/θόρυβος. Υ.Γ. Τι βλακεία να μην μπορείς να δεις κριτικές σε άλλες γλώσσες (πχ Αγγλικά) στο play!! >
Galaxia Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 "Η τεχνιτή νοημοσύνη δεν μπορεί να νικήσει την ανθρώπινη βλακεία"
kissMA Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ο καθένας πρέπει να προσέχει τι βάζει. Αλλά όταν το βάζουν και χωρίς να κάνει τίποτα δίνουν και καλό review τότε είναι άξιοι της τύχης τους. Όσο για το play store, προτιμώ 1000 φορές ενα ανοιχτό play και ας περνάνε άχρηστες εφαρμογές όπως αυτή παρα να μου κρατάει το χεράκι η apple και να μου λέει τι μπορώ και τι οχι να βάλω στο κινητό μου. 2
21century Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Το είχα δει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από την περιγραφή, ποτέ δεν έβαλα τέτοιες εφαρμογές γιατί δεν κατεβάζω αηδίες...
ariannaki85 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εγώ προσωπικά πολλές φορές έστησα και ξέστησα free εφαρμογές , γιατί άλλα υποσχόταν και άλλα έκαναν. Πόσο μάλλον να πληρώσεις κιόλας. Μια απο τα ιδια γκρρρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα