TeoTheDoctor Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Το λάπτοπ είναι της Lenovo , και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. Ενώ συνδέεται κανονικά μπαίνει όποτε θέλει, με κόβει την σύνδεση, και πιάνει σε συγκεκριμένα σημεία και ας είμαι στο 1 μέτρο απο το ρούτερ... Σε αντίθεση με το λάπτοπ μου, ενός φίλου μου το λάπτοπ καθώς και τα κινητά συνδέονται κανονικά... Φταίει κάποιος driver ; ή να κοιτάξω σε ανταπτοράκι usb ??
plpapadopoulos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μοντελο λαπτοπ και μοντελο καρτας πες αρχικα και βλέπουμε.
Johny Q Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Αρχικά ανανέωσε τους drivers του Wifi για να αποκλίσεις το hardware. Αλλιώς αν συνεχιστεί, το πας για επισκευή. Εγγύηση υπάρχει;
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Αρχικά δες μηπως στο πρόβλημα στο προκαλαλεί ειτε καποιο firewall των windows ή καποιο antivirus που εχεις βάλει εχει ενσωματομένο firewall , μετα απο εκει και πέρα δοκίμασε να περάσεις παλι τους drivers της κάρτας δικτύου Edit : Σε κόβει ενοεις πέφτει η σύνδεση τελείως η εχει 1 κουτάκι σήμα πχ απο 5 ?
TeoTheDoctor Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μοντελο λαπτοπ και μοντελο καρτας πες αρχικα και βλέπουμε. Το λάπτοπ ειναι το Β590 και η κάρτα είναι η lan pci express 1x1 11b/g/n half mini Αρχικά ανανέωσε τους drivers του Wifi για να αποκλίσεις το hardware. Αλλιώς αν συνεχιστεί, το πας για επισκευή. Εγγύηση υπάρχει; υπάρχει εγγυηση , πως ανανεώνω τους drivers του wifi ? Αρχικά δες μηπως στο πρόβλημα στο προκαλαλεί ειτε καποιο firewall των windows ή καποιο antivirus που εχεις βάλει εχει ενσωματομένο firewall , μετα απο εκει και πέρα δοκίμασε να περάσεις παλι τους drivers της κάρτας δικτύου Edit : Σε κόβει ενοεις πέφτει η σύνδεση τελείως η εχει 1 κουτάκι σήμα πχ απο 5 ? Πως θα το ελεγξω αυτό ? αν φταίει το firewall ? Αυτό που μου κάνει είναι : είτε εκει που είμαι συνδεμένος να με πετάξει εντελώς, έιτε να έχει 3-5 γραμμές και να μην μπαίνει καθόλου ή να αργεί πολύ , είτε να μην συνδέεται καθόλου και μπορεί να τύχει και να πετάει! Edit: βρηκα απο την σελιδα της λενοβο, drivers για το wifi και μεχρις στιγμης παει πολύ καλά ! ελπιζω να συνεχισει να πηγαινει ετσι!
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Οκ αν ηταν οι drivers και το έλυσες κομπλε τωρα συμπληρωματικά για το firewall των windows το κανεις disable μεσα απο το control panel
plpapadopoulos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δε χρειάζεται να κανει disable το firewall. Τα disconnects ήταν θεμα negotiation του driver, ή ελαττωματικου WLAN IF. Γι αυτό ρωτησα μοντέλο του μηχανηματος και της καρτας και σωστα αναφερθηκε απο τα ολους πιο πανω να αλλαξει driver αρχικα.
Radiant Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Παιδιά μια σχετική απορία. Και εγώ ένα Lenovo έχω (G500) σε win7. Αραιά και που μου κάνει νερά το wifi. Στην επίσημη σελίδα έχει 2 drivers για wifi, έναν Intel WLAN Driver και έναν WLAN Driver (Atheros, Broadcom, Realtek). Ποιόν από τους έπρεπε να βάλω?
SPANK Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Παιδιά μια σχετική απορία. Και εγώ ένα Lenovo έχω (G500) σε win7. Αραιά και που μου κάνει νερά το wifi. Στην επίσημη σελίδα έχει 2 drivers για wifi, έναν Intel WLAN Driver και έναν WLAN Driver (Atheros, Broadcom, Realtek). Ποιόν από τους έπρεπε να βάλω? Πρέπει να δεις απο τα specs της μητρικής σου τι εχει , παντως σε παρόμοιες περιπτώσεις που δεν ήξερα / δεν βρήκα τι ειχε έβαλα και τα 2 και ειδα τι ποιο δούλεψε δεν παθαίνει τιποτα δηλαδη να βάλεις και τα 2 , ειναι λιγο μπακαλίστικη λύση αλλα δουλεύει
plpapadopoulos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Παιδιά μια σχετική απορία. Και εγώ ένα Lenovo έχω (G500) σε win7. Αραιά και που μου κάνει νερά το wifi. Στην επίσημη σελίδα έχει 2 drivers για wifi, έναν Intel WLAN Driver και έναν WLAN Driver (Atheros, Broadcom, Realtek). Ποιόν από τους έπρεπε να βάλω? Αν πας στο device manager, κάνεις δεξί κλικ και ιδιότητες στον driver κι επιλέξεις λεπτομέρειες και hardware IDs, θα δεις ένα PCI\VEN_ κλπ, το βάζεις στο google και θα σου πεί ποιά κάρτα έχεις, οπότε κατεβάζεις και τον αντίστοιχο driver. Συνήθως είναι Realtek λόγω κόστους. Η άλλη μέθοδος είναι αυτή που ανέφερε ο SPANK. Γεμίζεις το PC σου διάφορους drivers, αλλά δε θα κάνει και κακό, αφού αφορούν διαφορετικό hardware ID. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα