speedman_26 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εχω μόνο windows 7 στο σταθερο και στο λάπτοπ win7 & Ubuntu. Αλλα μελλοντικα θα ήθελα συνδιασμο win 7 & Mac OS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 7άρια και βαριέμαι ελεεινά να δοκιμάσω 8.1 αν και θέλω... Στήσιμο, παραμετροποίηση Windows, install και παραπετροποίηση προγραμμάτων ένα-ένα... Πφφφ ήδη κουράστηκα. Άμα μου γίνει δώρο κανένας 2ος SSD, ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Να είναι κάπως έτσι: Dos / Freedos Windows (όλες οι εκδόσεις μέχρι σήμερα) Linux (με υποκατηγορία όλες τις διανομές -δε θα χωρέσουν- ) Apple OS (όλες οι εκδόσεις) Άλλο Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ Αυτό μου φαίνεται και εμένα αρκετά σωστό. Αν και το BSD είναι ΟΚ να είναι μόνο του... θα μπορούσε επίσης (έτσι για την πλάκα) να έχει και μία επιλογή SOLARIS και μία HAIKU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalis_t Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Windows 7 στο laptop, xp στο σταθερο του σπιτιού (ετοιμαζομαι να κάνω dual boot με ununtu 12.04) Linux mint στο σταθερό της δουλειάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Win 8/8.1 γιατί μου άρεσε η ταχύτητα και η απλότητα στην αισθητική. Win 7 γιατί μας εξυπηρέτησαν τόσα χρόνια σωστά. Ενώ τα δοκίμασα για 6 μήνες στο laptop ενώ δεν είμαι ντιπ αρχάριος θέλω να πιστεύω με ζόρισαν σε απλά πράγματα τα linux (ubuntu 12.04) οπότε τα έχω ξεγράψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Gnu/Linux, δεν έχει σημασία η διανομή, αποκλειστικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 windows 7 & Ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 linux mint cinnamon εδώ και δυο χρόνια και αφού πειραματίστηκα κάνα 6μηνο με debian (υπερσταθερά αλλά τελείως φλατ, ούτε μια καγκουριά δεν είχε προεγκατεστημένη ) κάνα μήνα με ubu (υπέρβαρα που οδηγούσαν στην αστάθεια το ταπεινό μου πισάκι με 8 gb ram αλλά cpu+vga από μια g540 ) κάνα μήνα με fedora (μόνο καγκουριά) τα mint cinnamon είναι κουκλιά, με μεγάλη γκάμα παραμετροποίησης και πανάλαφρα. Παρόλ'αυτα και πολύ δυστυχώς, είναι απαραίτητο ένα δεύτερο παρτίσιον με win8 για τυχόν δουλειές που δεν μπορούν να γίνουν με linux. Το ανοίγω βέβαια λίγο σπάνια και τα κρατάω μόνο και μόνο γιατί κάποια στιγμή μου έτυχε να χρειαστούν. Αυτή τη στιγμή έχω να το τρέξω από Νοέμβρη που και τότε όταν το άνοιξα είχα βρει Πασχαλινά wallpapers ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 gnu / linux ftw!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Dualboot σε σταθερο και Laptop, Manjaro KDE (Arch based) & Win 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 ElementaryOS Luna και στη δουλειά και στο σπίτι. Απλό, υπέροχο, ΠΟΛΥ όμορφο και γρήγορο. Το'χω γράψει κι αλλού στο insomnia. Είναι η μόνη διανομή που με έκανε να πετάξω τελείως τα windows. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nord_Chaos Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Windows 7 από εμένα, ταχύτατα ελαφριά και σταθερά εδώ και χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Windows 7 Home Premium. Ημουν με 8.1. Καλα χρυσα ταχυτερα και πιο ελαφρια απο τα 7, αλλα ειμαι απο τους τυπους που δεν τα συνηθισε, ακομη και με classic shell. Επισης ειχα κατι ασυμβατοτητες σε προγραμματα και παιχνιδια. 0 προβλημα με τα 7 εδω και χρονια απο το 2009 που τα εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniaac Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Debian Stable και μόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 puppilinux δαγκωτό! καλή ΑΝΑΣΤΑΣΗ! γιά όλους, ξέρετε εσείς . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα