bouboulos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μόνο Archlinux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Και εγώ μία μεταφορά στο lInux αν γίνεται παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 τα windows 98 γιατί δεν υπάρχουν? οι χάκεράδες ψήφησαν linux/unix οι gamers windows οι επαγγελματίες os x εμείς που είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι γιατί δεν υπάρχουν τα windows 98? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 τα windows 98 γιατί δεν υπάρχουν? Υπάρχει επιλογή «Άλλο (αναφέρετε ποιο)». 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Windows 7 και Linux (Ubuntu διαφορετικές εκδόσεις ανα PC/laptop/netbook, νομίζω η πιο πρόσφατη που έχω είναι η 12.04.4 LTS) . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Η ψηφοφορία είναι προκατειλημμένη υπέρ της ms, αναφέρει ολα τα λειτουργικά της και στο linux λέει "αναφέρετε ποιο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Archlinux αλλά γενικότερα οποιοδήποτε linux-οειδές βολεύει καλύτερα για τη δουλειά που το θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Η ψηφοφορία είναι προκατειλημμένη υπέρ της ms, αναφέρει ολα τα λειτουργικά της και στο linux λέει "αναφέρετε ποιο" Άμα σκεφτείς ότι τα Windows έχουν γύρω στο 70% ποσοστό στο market share των λειτουργικών, δεν νομίζω να θεωρεί κάποιος άλλος ότι η ψηφοφορία είναι προκατειλημμένη υπέρ της Microsoft. Τα στατιστικά http://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Άμα σκεφτείς ότι τα Windows έχουν γύρω στο 70% ποσοστό στο market share των λειτουργικών, δεν νομίζω να θεωρεί κάποιος άλλος ότι η ψηφοφορία είναι προκατειλημμένη υπέρ της Microsoft. Τα στατιστικά http://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp Με αυτο που λες αυτο ακριβώς επιβεβαιώνεις, δηλαδη επειδή στα στατισκικα ειναι πρωτη ας βάλουμε μονο αυτη και ενα μικρο τετραγωνάκι ολους τους υπόλοιπους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Νίκο, το topic είναι ψηφοφορία, δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα από πίσω. Τί θα πεί «προκατειλημμένο υπέρ της MS»; Πώς μπορεί να επηρεάσει την ψήφο κάποιου το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ξεχωριστές επιλογές για διάφορες διανομές Linux, αλλά μία συγκεντρωτική...; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Kubuntu εδώ και καμία 7αετία και windows 7 μόνο για games αν και αυτά πάνε για κατάργηση λόγο του steam που μας έφερε games στο linux. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Η ψηφοφορία είναι προκατειλημμένη υπέρ της ms, αναφέρει ολα τα λειτουργικά της και στο linux λέει "αναφέρετε ποιο" Και τι θες να κανει, να βαλει τις 4-5 διανομες-βασεις και τις υπολοιπες 5000 που βασιζονται σε αυτες? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Θα ήταν ανέντιμο να μην ψηφίσω τα αγαπημένα μου ΧΡ, από τη στιγμή που δε μ' έχουν προδώσει ούτε κατ' ελάχιστον τόσα χρόνια! Και όπως φαίνεται στην υπογραφή μου δεν είναι το μόνο λειτουργικό που χρησιμοποιώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Windows 7 Professional (εβγαλα τα 8.1 για να κανω wubi),μαζι με ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 fedora, δε θα μπορούσα σε κανένα άλλο λειτουργικό μετα απο αυτη πλέον. Συνδυάζει τα παντα ασφάλεια,ευχρηστία,ευκολη εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα