billy idol Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καλημέρα. Ανησυχώ για την ασφάλεια όταν συνδέομαι σε ανοικτά WiFi και σκέφτομαι τη λύση ενός VPN ειδικά για το εξωτερικό που πάω ταξιδάκια το καλοκαίρι και το data roaming είναι απλησίαστο αλλά και εδώ Ελλάδα όταν συνδέομαι πχ στο open wifi της σχολής/βιβλιοθήκης/καφετέριας. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάποια εταιρεία για εδώ στην Ελλάδα; Υπάρχει περίπτωση να είναι καλή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μάπα;
flyer Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ θεωρώ ελάχιστες απαιτήσεις από έναν vpn provider τα εξής: 1. no logs 2. χρήση openvpn 3. 256-bit AES encryption 4. dynamic port forwarding 5. support for Tor over VPN 6. support for VPN through SSL and SSH 7. Unlimited bandwith 8. εξασφαλισμένες ταχύτητες 9. συμβατότητα με ios 10. P2P 11. υποστήριξη ταυτοχρονης χρήσης σε πολλές συσκευές με ένα λογαριασμό 12. dns leak protection 13.auto-disconnecting όταν αποσυνδέεται το vpn 14.shared ip addresses 15,η έδρα του vpn provider να βρίσκεται εκτός ΗΠΑ .......και φυσικά η τιμή.... Ρίξε μία ματιά και εδώ Επεξ/σία 7 Απριλίου 2014 από flyer
rfc Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Και οι μεγιστες απαιτησεις ποιες ειναι δλδ που ζητας? Και κατι αλλο...... εσυ δλδ πληρωνεις για vpn?
Meraklis56 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Και κατι αλλο...... εσυ δλδ πληρωνεις για vpn? Αν δεν πλήρωνε δε θα χε ούτε τα μισά από αυτά που ζητάει, και καλά κάνει imo. 1
flyer Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Και οι μεγιστες απαιτησεις ποιες ειναι δλδ που ζητας? Και κατι αλλο...... εσυ δλδ πληρωνεις για vpn? Οι ελάχιστες απαιτήσεις που παραθέτω παραπάνω νομίζω ότι είναι απαραίτητες για να επιτελεί το vpn το σκοπό του. Από εκεί και πέρα συνήθως "ότι πληρώνεις παίρνεις..."
Meraklis56 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Για να δώσουμε απάντηση στον TS, εγώ και οι πιο πολλοί στο ίντερνετ, προτείνω Private Internet Access. Αν δεν κάνω λάθος έχει ότι αναφέρει ο flyer (ίσως εκτός το 5) και σίγουρα θα ικανοποιεί ότι ζητάς.
flyer Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Για να δώσουμε απάντηση στον TS, εγώ και οι πιο πολλοί στο ίντερνετ, προτείνω Private Internet Access. Αν δεν κάνω λάθος έχει ότι αναφέρει ο flyer (ίσως εκτός το 5) και σίγουρα θα ικανοποιεί ότι ζητάς. Από τους κορυφαίους vpn providers.
leonidas_fs Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δηλαδή ρε παιδιά, sorry κιόλας αλλα όσοι είστε ιδιώτες και οχι επαγγελματίες, τι ακριβώς φοβάστε και θέλετε να συνδέεστε μέσω VPN ?
Meraklis56 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δηλαδή ρε παιδιά, sorry κιόλας αλλα όσοι είστε ιδιώτες και οχι επαγγελματίες, τι ακριβώς φοβάστε και θέλετε να συνδέεστε μέσω VPN ? Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά. 1. Δεν αφήνεις τον εκάστοτε isp/κράτος/υπηρεσία να ξέρει που είσαι/τι βλέπεις. 2. Προστασία από υποκλοπές (πχ. wifi) 3. Ακόμα και αν σου μπλοκάρουν ιστοσελίδες (ο ISP, κλπ) μπορείς να τις δεις 4. Δεν φοβάσαι για illegal downloads. 5. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες πχ. της Αμερικής που αλλιώς δεν θα ήταν εφικτό. Η συζήτηση για το θέμα ασφάλειας/ανωνυμίας έχει γίνει άπειρες φορές.
billy idol Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ απορίες: 1. Στο Private Internet Access έχει 10 σημαίες, όχι όμως την ελληνική. Αυτό σημαίνει ότι οι severs είναι στις δέκα άλλες χώρες και θα αργεί; 2. Έχω το Galaxy S1. Θέλει κάποιο app ή απλά κάνω κάποιες ρυθμίσεις; Ρωτάω γιατί φοβάμαι μήπως σερνεται το κινητό ή τελειώνει την μπαταρία.
Meraklis56 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ απορίες: 1. Στο Private Internet Access έχει 10 σημαίες, όχι όμως την ελληνική. Αυτό σημαίνει ότι οι severs είναι στις δέκα άλλες χώρες και θα αργεί; 2. Έχω το Galaxy S1. Θέλει κάποιο app ή απλά κάνω κάποιες ρυθμίσεις; Ρωτάω γιατί φοβάμαι μήπως σερνεται το κινητό ή τελειώνει την μπαταρία. 1. Για gaming, θα έχεις αρκετό παραπάνω lag-latency. Τώρα που τέσταρα: Χωρίς VPN: 23 ms VPN με Server Γαλλίας: 124 VPN με Server Ρουμανίας: 154 2. Για Android, έχει εφαρμογή η PIA. Ψάξε Private Internet Access και θα την βρεις. Δεν έχω δει να τρώει ιδιαίτερη μπαταρία πάντως, ούτε να ναι βαριά η εφαρμογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα