Προς το περιεχόμενο

Sony KDL-55W807

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κωστα η τηλεοραση ειναι ακριβως η ιδια, το χρωμα αλλαζει

Το ξέρω, γι' αυτό είπα να πάει στην ετοιμοπαράδοτη.

Δημοσ.

Νομίζω οτι καλά έκανες. 2, 2μιση μέτρα φαίνεται λίγο για 55αρα. Εγώ γενικά είμαι με Sony και Samsung σα brands. Νομίζω όλα καλά θα πάνε. Πες εντυπώσεις και καλορίζικη :)

Δημοσ.

Απλά είχα το κόλλημα με 55αρα λόγω μουντιάλ που έρχεται και επειδή έβαλα και οτε. ..αλλά έχεις δίκιο είναι κοντινή απόσταση. .Απλά η Samsung μου φαίνεται ότι είναι καλύτερη σαν τηλεόραση και έχει πιο πολλές λειτουργίες. .από θέματα εικονας και χρωματων δεν ξέρω

Δημοσ.

Τη μπάλα τη βλέπεις "full screen". Τις ταινίες κομμένες πάνω κάτω με τη μαύρη λωρίδα και εκεί μπορεί να πεί κάποιος οτι η 55άρα "αξίζει". Γενικά όσο πιο μεγάλη τόσο πιο καλά να είμαι ειλικρίνης αλλά στην απόσταση σου θα είσαι θεωρώ κομπλέ. Η συγκεκριμένη Samsung(7000) είναι και αρκετά ισχυρή και βοηθάει στην κίνηση κτλ. Όλα καλά λοιπόν. Καλή επιλογή και ο ΟΤΕ, έτσι τα έχω και εγώ.

Δημοσ.

Κ εμενα εκει ηταν το κόλλημα μου λόγω ταινιών και αγώνων. .με τι τηλεόραση τα έχεις εσύ?

Sony 46" KDL-NX720 2ετίας. Απόσταση 2.5-3 μέτρα. Είχα και εγώ το δίλλημα της 55άρας αλλά εκτός του ότι ήταν ακριβότερες τότε σκέφτηκα μήπως με κούραζε η μεγάλη. Μπάλα, σειρές, tv όλα καλά η 46 πραγματικά κανένα θέμα. Σε ταινία δε θα με χάλαγε να ήταν 55 όχι οτι τώρα είναι άσχημα προς Θεού. Να σου πώ και κάτι ακόμα. Κοίτα να τη δουλέψεις σωστά. Δλδ να βάζεις HD υλικό και όχι τσιγκουνιές rips ή cam, πάει στράφι η επένδυση.

2,5 μέτρα και για 55αρα, μια χαρά απόσταση είναι.

Ναι δε διαφωνώ. 46-55 είσαι γενικά "μέσα" και όσο πιο μεγάλη τόσο πιο καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...