Προς το περιεχόμενο

Galaxy Core vs Lumia 520

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω ένα οικονομικό smartphone και μετά από ψάξιμο είμαι ανάμεσα στις δύο συσκευές.

Δεν ξερω κατα πόσο θα είναι συγκρίσιμα μιας και μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικές συσκεύες που όμως βρίσκονται σε περίπου ίδια τιμή.

Το Lumia από τη μία έχει ελαφρύ και γήγορο λογισμικό χωρίς κολλήματα με απίθανο touch, από την άλλη δεν έχει μπροστινή κάμερα και led flash που δεν με απασχολεί και πολύ, απλά το αναφέρω...

Το core από την άλλη έχει μεγαλύτερη οθόνη, + τα 2 που δεν έχει παραπάνω συσκευή, και android όπου χωρίς να υποτιμήσω τα windows είναι πολύ μπροστά με περισσότερες δυνατότητες...

Εσείς τι προτείνετε και γιατί? Θενκς

Δημοσ.

Αν δεν έχεις σκοπό να μπεις σε διαδικασίες root για να ξεφορτώσεις το Core από όλο το bloatware της Samsung ώστε αυτό να γίνει πιο αξιοπρεπές και smooth, πήγαινε για το 520.

Δημοσ.

Ανάμεσα στα 2, δικια μου επιλογή θα'ταν το core.

Παρε το moto g απο το public

Ψάχνει οικονομική λύση, στοιχίζει τα 2πλάσια απ'οτι το 520 στο πάμπλικ.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις σκοπό να μπεις σε διαδικασίες root για να ξεφορτώσεις το Core από όλο το bloatware της Samsung ώστε αυτό να γίνει πιο αξιοπρεπές και smooth, πήγαινε για το 520.

Εννοείς να βγάλω το android-samsung και να βάλω το καθαρό android? 

Παρε το moto g απο το public

Δεν θεωρώ καλή συσκευή το moto g και δεν θα έπαιρνα motorola, με 200 ευρώ παίρνω το best seller Galaxy s3 άρα ψάχνω κάτι στα 100-130 ευρά δεν ενδιαφέρομαι για υψηλόγουστες συσκευές αυτή τη στιγμή!

Δημοσ.

Όχι, δεν γίνεται να βάλεις καθαρό android. Εννοώ να κάνεις αυτό ακριβώς που γράφω.

Τώρα για το Moto G, να σε ενημερώσω πως είναι και αυτό best seller και ο λόγος είναι γιατί το αξίζει και όχι γιατί ήταν ναυαρχίδα της Samsung πριν 2 χρόνια. Υπάρχει νομίζω και αντίστοιχο thread Moto G vs i9300.

Αλλά anyway δεν είναι στα χρήματα που θες να δώσεις οπότε δεν έχει και νόημα η αναφορά τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, δεν γίνεται να βάλεις καθαρό android. Εννοώ να κάνεις αυτό ακριβώς που γράφω.

Τώρα για το Moto G, να σε ενημερώσω πως είναι και αυτό best seller και ο λόγος είναι γιατί το αξίζει και όχι γιατί ήταν ναυαρχίδα της Samsung πριν 2 χρόνια. Υπάρχει νομίζω και αντίστοιχο thread Moto G vs i9300.

Αλλά anyway δεν είναι στα χρήματα που θες να δώσεις οπότε δεν έχει και νόημα η αναφορά τους.

Ναι συμφωνώ με τα όσα αναφέρεις άλλα εγώ προσωπικά θα επέλεγα το s3 και ας ήταν ναυαρχίδα πριν από 2 χρόνια... επιλογές του καθένα είναι αυτές!

Μάλλον θα πάω σε lumia 520, θεωρώ ότι έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής ( χωρίς να υποτιμώ τo core ), καλύτερη ανάλυση οθόνης, για μπαταρία δεν το γνωρίζω μιας και έχω ακούσει +/- και για τις δύο συσκευές, οκ δεν έχει led flash και μπροστινή κάμερα άλλα δεν με απασχολεί μιας και δεν θεώρω σουπερ τις βιντεοκλήσεις από κινητά ( προτιμώ pc ) και δεν είμαι τύπος του κάμπινγκ για σουπερ ντουπερ φωτογραφικό υλικό! :P Ελαφρύ και γρήγορο λογισμικό τα windows άλλα από την άλλη το android είναι android...:/

Επεξ/σία από Cr1tical
Δημοσ.

Και εγώ σε αυτά τα χρήματα για το 520 θα πήγαινα εκτός και αν είχα όρεξη να μπλέξω με κινέζικα e-shops.

Πάντως ψάξε να δεις τι παίζει και με τον διάδοχο του 520, το 525, πότε θα έρθει, τιμές κτλ γιατί έχει αναβαθμισμένο hardware και αν είναι σε παρόμοια τιμή θα λέει απίστευτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...