Προς το περιεχόμενο

[κινητό]Samsung Galaxy Pocket Neo Duos Dual Sim 4GB 74,89€ public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα,αλλο να το εχεις δοκιμασει  "manosfp"και αλλο να το εχεις επι μηνες για να κανεις ακριβες συμπερασματα-δε κολλαει μα ουτε πηγαινει και σφαιρα οπως τα ακριβοτερα μοντελα-normal τρεχει οκ

για να βοηθησω σε οσους δε το εχουν δουλεψει ή δε το ξερουν το μοντελο,εχει :

*android 4.1.2 (δε ξερω αν αναβαθμιστει και ποτε)

*αποθηκευτικο χωρο 1,89GB σε μενα (2GB επισημα)-(τοσο δειχνει απο το μενου του)

(αν το εβγαλαν με διπλασιο χωρο δε το ξερω-ρωτηστε το αυτο!)

*ram 443ΜΒ  (τοσο δειχνει απο το μενου του)

*850ΜΗz επεξεργαστη

το φορτίζω καθε δυο μερες με normal χρηση (αυτο εξαρταται απο τη χρηση-αν το εχετε σε αναμονη μονο,παραπανω) 

ειμαι ευχαριστημενος εγω απο το κινητο αυτο ,το μεγαλο μειον του ειναι η οθονη που ειναι μικρη και δε βολευει στο σερφαρισμα! λογικο!

*βρισκει γρηγορα το router σας

*καλοσχεδιασμενο μεσα τα μενου του ολα μια χαρα

*δεχετε 2 micro sim  (πηγαινετε τη κανονικη σας sim τη μεγαλη στο καταστημα wind/vodafone/cosmote και  με 5€ σας δινουν νεα sim)

*κλησεις και sms εισερχομενα/εξερχομενα και απο τιςδυο sim (επιλεγετε αν θα ειναι on/off η μια ή η αλλη)

*ΠΡΟΣΟΧΗ: οι φωτο απο τα site το αδικουν 100% κ-α-μ-ι-α σχεση! εγω το εχω σε μπλε σκουρο σκουρο  -πολυ ωραιο! (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ)

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_pocket_neo_s5310-5391.php

(αυτο δειχνουν στα site εδω ως s5312(γκρι ανοικτο) που δε ισχυει κατι τετοιο γιατι ειναι μπλε σκουρο το s5312)

το γκρι ανοικτο θα ανηκει στο s5310 πιθανως οπως βλεπετε 

(ΤΟ S5312 ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ  ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ)

* εχει και radio με rds και hans-free/ακουστικα στη συσκευασια (δε τα δοκιμασα για ομιλια)

* φωτο ΔΕΝ βγαζει καλες 

* καλο στη φωτεινοτητα

* δυνατος ηχος καθαρος

* ΠΡΟΤΕΙΝΩ να παρετε καουτσουκ αχρωμη διαφανες που μπαινει "μεσα"για προστασια απο πτωσεις

(εχει γυαλιστερο ισιο πλαστικο σασι οπισθεν και οσο και να προσεχεις σου γλιστραει λιγο στο χερι-δεν ειναι "σαγρε") + καλωδιο μεταφορας micro usb δεδομενων απο το κινητο προς το computer (ΔΕΝ ΕΧΕΙ)

* οι εφαρμογες δε πανε φυσικα στην sd (χωρανε παντως 50+ και διπλασιες αν το εβγαλαν με 4GB hdd)

* το καλοκαιρι εκανε περιπου 140€ τωρα ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ -παρτε το αν δε εχετε "θεμα" με το μεγεθος οθονης

*facebook/skype μπαινει - παιζει τα video απο το youtube

*εχει φυσικα ενσωματωμενο το play store

σε οτιδηποτε μοντελο να πει καποιος και να προτεινει κατι καποιος σε ελληνικα forum

ΑΠΟ ΚΙΝΑ κινεζικο 100% θα παιρνεις κινητα με καλυτερα χαρακτηριστικα - αυτο τι σημαινει? οτι ολοι πρεπει να παιρνουμε κινεζικα απο εξωτερικο? αν ειναι ετσι,να μη ξανα αγοραζουμε απο ελλαδα τιποτα....κανενα κινητο!!!

αν μου περισσευαν 75€ εγω σημερα κιολας θα επαιρνα αλλο ενα ιδιο s5312  να το εχω ή να το δωρισω ΑΞΙΖΕΙ 

και μπραβο στον dobro που εβαλε το topic αυτο εδω,δε το ηξερα οτι υπαρχει τετοια προσφορα!!!!!!!!

Επεξ/σία από Athens44
  • Like 3
Δημοσ.

Με 443 mb ram + 850mhz επεξεργαστή δε μου φαίνεται απίθανο να κολλάει πάντως...

Για Ελλάδα είναι σίγουρα πολύ καλή τιμή. Αλλά με τόσα λεφτά, κάποιος ψαγμενος παίρνει ένα από κίνα και με καλύτερα χαρακτηριστικά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...