sofianos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια, εκανα ενα φορματ με win xp home edition περασα ολους τους driver καθωσ flash player kai directx και δυστυχως οταν ανοιγω youtube κολλαει και κανει κοψιματα... παρατηρησα οτι οταν ανοιγω το youtube για μα δω video η κανω εγκατασταση καπιο προγραμμα η χρηση cpu ειναι 100%.. τι λετε να φταει? Υπαρχει περιπτωση να ειναι επεξεργαστεις η τροφοδοτικο;
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Πες λιγο απο τι αποτελείται ο υπολογιστής και αν στο έκανε με τα windows πριν το format, επισης δοκίμασε αν μπορεις και με αλλο browser Φαντάζομαι εχεις περάσει και drivers για την κάρτα γραφικών ?
efkairiakos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Καλημέρα φίλε, Θέμα κάρτας γραφικών είναι 100%. (δες μήπως έχεις κατεβάσει παλιό οδηγό)
sofianos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ο υπολογιστης ειναι intel pentium 4 2,4ghz με Ram 1,25gb... πριν δεν γνωριζω αν το εκανε γιατι δεν ανοιγε καν και του εκανα format.. εχω περασει τους driver αλα δυστυχως τιποτα..
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Αν και η ram ειναι μικρή κανονικα δεν θα έπρεπε να ειχες πρόβλημα δοκίμασε παντως και καποιον αλλο browser
sofianos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Εχω δοκιμασει ολους τους browser αλα κανει το ιδιο προβλημα...
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 χμμμ δοκίμασε αν μπορεις και καποιο βιντεάκι να δεις αν κολλάνε καθόλου
kouloutouros Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Φιλε μου εχω ακριβως τον ιδιο cpu με 1ghz ram και μου κανει ακριβως τα ιδια μετα απο φορματ win7 με ολα τα drivers περασμενα οπως πρεπει οταν ανοιγω browser (δεν παιζει ρολο ποιον mozzila,chrome ,opera,ie9)η χρηση cpu ειναι σχεδον μονιμα στο 100% και ειδικα αν μπω youtube κολλαει τα video η τα παιζει σπασμενα. Εχω 512 καρτα γραφικων δεν πιστευω να ειναι απο αυτην το προβλημα. Εχω παραγγειλει 4gb ram αν ερθουν και τα βαλω θα σου πω αν λυθηκε το προβλημα αν και δεν νομιζω να ειναι ουτε απο τη ram.Αν βρεις καποια λυση θα με ενδιεφερε και μενα ευχαριστω
Rib21 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ε τότε ο cpu είναι αδύναμος να παίξει YouTube!!!!ρε μάγκες θα έφταιγε η κάρτα αλλά εσείς έχετε θέμα με το επεξεργαστή!!!?μάλλον φταίει το cpu load 100 τερματίστε τα πάντα με κάποιον τρόπο και ξανά δοκιμάστε (με κάποιο πρόγραμμα αλλά δεν ξέρω πιο)
hammerd Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 αν ειναι ανοιχτα τα automatic updates κλεισε και αυτα.. εχω παρατηρησει οτι σε πολλα συστηματα σαν το δικο σου μετα απο φρεσκο φορματ, πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι αυτο...αλλιως παει και κολλαει το cpu load 100%... βαλε και οπωςδηποτε ie 8.0 και μετα τραβηξε ολα τα διαθεσιμα updates απο το site... κανε reboot και ξαναδοκιμασε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα